Kpss Alan çalışıyorum. Benim gibi çalışan var mı?

TurkMaria

Kartanem ❄️
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2019
91
67
31
Merhabalar
Sırf bu konu için üye oldum. Geç olsa da kpss çalışmaya başladım. İşletme bölümü mezunuyum. Şuan muhasebe üstünde duruyorum. Bu sene sadece alan derslerini çalışıp sınava girmeyi planladım. Nasipse seneye tekrar şeklinde daha kolay alan derslerini hallederim eğer yerleşemezsem tabi. Var mı benim gibi çalışan? Birbirimize destek oluruz, kitap konusunda belki fikirlerimizi paylaşırız

Alanlarımız farklı bende mat öğretmeniyim KPSS çalışıyorum

Benim daha ilk senem. Aklımda yoktu kpss boş bi umut gibiydi. Normalde 2018 mezunuyum, çok sevdiğim bi hocama danıştım kpssyi yapabilirsiniz demişti. Bu yüzden kpssyi hedefime koydum.
Sen evlisin tabi biraz zor olur ama umutlu olmak gerek sonuçta azimli, sabırlı olan kazanır.
3Ama aptallığımdan çalışmadığından atanamıyorum evlilik hamilelik vs hayatımı geri plana attım senin kaçıncı senen

Ben de alandan giricem. Finansal ekonomi mezunuyum. Bu sene girdim sınava durumumu görmek için ama pekte iyi değildi.
Siz çalışmaya başladınız mı?

Evet başladım. Şuan muhasebe çalışıyorum. 2020 olmadan muhasebeyi bitirip başka derse geçicem. Alandan hangi derslerin sınavına girdiniz?
Ben de alandan giricem. Finansal ekonomi mezunuyum. Bu sene girdim sınava durumumu görmek için ama pekte iyi değildi.
Siz çalışmaya başladınız mı?

Evet kolaymış sadece maliye biraz zorlamış duyduğuma göre. Peki kaynak önerebilir misin? Dershaneye de gitmiyorum evde hazırlanıyorum. Senin çalışmaların nasıl gidiyor?
Hepsine girdim. Bilgin varsa kolay bir sınav fakat ben hazırlanmadan girdiğim için zorlandım.

Evet kolaymış sadece maliye biraz zorlamış duyduğuma göre. Peki kaynak önerebilir misin? Dershaneye de gitmiyorum evde hazırlanıyorum. Senin çalışmaların nasıl gidiyor?
Ben de evde hazırlanıyorum çünkü bana en yakın dershaneye gidiş geliş 2 saat sürüyor. Bu yüzden yazılmadım. Ben şuan isem ve uzman kariyer ve pegem olarak çalışıcam. Alan derslerinde zeynep dinler iktisat ceteris paribus. Savaş yayınlarının uluslararası ilişkiler kamu yönetimi tek kitabını almıştım.

İnsanın çabası olmadıktan sonra dershane de pek önemli değil. Peki hukuk sınavına girmiş miydin?

İnsanın çabası olmadıktan sonra dershane de pek önemli değil. Peki hukuk sınavına girmiş miydin?
Girdim. Bendeki hukuk kitapları 2017 basım. Sürekli güncelleniyor. Güncel bir hukuk kitabı şuan var mı bilmiyorum 2020 için çıkmasını bekliyorum. Ben okul hayatında anayasa ve ticaret hukuku aldığım için çok zorlandım.

Hukuk konusunda ben de sıkıntılıyım. Yüzeysel gördük konuları. Peki maliye kitabınız var mı? Çokk sorguladım kusura bakmayın ilk senem bu kaynak olayı insanı daraltıyor. İnternetten de girenlerden bi fikir edinmeye çalışıyorum Mesela muhasebenin 4t yayınına çalışıyorum kitap gayet güzel anlatıyor.

Kaynak konusu cidden beni de bitirdi. Çünkü lisansta öğrenim dilim ingilizceydi. Diğer okullarda Türk yazarların sınavda kullanabileceği kaynakları varken benim yoktu. Bende yüksek lisansı haziranda bitirdim.

Merhaba bende alandan hazırlanıyorum nasıl gidiyor çalışmalar :)
Pek iyi diyemem muhasebe baktım mikro iktisat baktım. Makroya başlıcam çıkan sorular kitabı da alıcam. Sonra maliye bakıp 3 dersi hızlıca tekrar etmeye çalışıcam. Mecburen hukuk kalıcak gibi yetişmez. Sizin nasıl gidiyor hangi bölümsünüz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…