Kpss Alan çalışıyorum. Benim gibi çalışan var mı?

bende vazgeçtim iki gün önce sonra dedim son çırpınışlarımı yapayım. buu sene herkes mi böyle düşünüyor ya bu coronada bizim motıvemızı etkiledi
Koronadan etkilenmedim ben gerekli tedbirleri alıyorum gerisi Allahın takdiri. Zaten geç başladım çalışmaya, şuan da ev tadilat işleri var müsait değil çalışmak için

evet hocam hepsi bitti ama gelişim ve öğrenme psikolojisine tekrar bakıyorum. 22 sorudan 22 yanlış yapınca bir bakayım dedim. siz ne durumdasınız hocam
Ben biraz geç başladım hocam. Yapılmayacak gibi değil ama işin içine girince gerçekten zor. Öyt konularında çok yanlışım çıkıyor. Keza öğrenme psikolojisi de aynı şekilde kavramları karıştırıyorum sürekli. Alana hiç girmedim bile. Allah yardımcımız olsun. İlk denemeniz mi ?

Mezun olalı bir kaç yıl oldu ama hep özel sektördeydim o yüzden hiç çalışamadım. Ama artık gına geldi özel sektörün acımasızlığından o yüzden ilk defa evde hazırlanıyorum. Part olarak bir okulda da çalıştım bu yıl. Okul bitti ama nasılsa daha rahatım artık. Bu arada amin

Ha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…