- 24 Ekim 2017
- 593
- 399
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu sene girmicem ben düzgün bakamadımkızlar naptınız ya ben iyice stres oldum siz ne durumdasınız
bende vazgeçtim iki gün önce sonra dedim son çırpınışlarımı yapayım. buu sene herkes mi böyle düşünüyor ya bu coronada bizim motıvemızı etkilediBu sene girmicem ben düzgün bakamadım
Koronadan etkilenmedim ben gerekli tedbirleri alıyorum gerisi Allahın takdiri. Zaten geç başladım çalışmaya, şuan da ev tadilat işleri var müsait değil çalışmak içinbende vazgeçtim iki gün önce sonra dedim son çırpınışlarımı yapayım. buu sene herkes mi böyle düşünüyor ya bu coronada bizim motıvemızı etkiledi
var hocam ben hazırlanıyorum.Merhaba, aranızda öğretmenliğe hazırlanan var mı ?
Hangi branş Hocam ?var hocam ben hazırlanıyorum.
Bilişim hocam sizin hangi branşHangi branş Hocam ?
Türkçe benim. Konuları bitirebildiniz mi ?Bilişim hocam sizin hangi branş
evet hocam hepsi bitti ama gelişim ve öğrenme psikolojisine tekrar bakıyorum. 22 sorudan 22 yanlış yapınca bir bakayım dedim. siz ne durumdasınız hocamTürkçe benim. Konuları bitirebildiniz mi ?
Ben biraz geç başladım hocam. Yapılmayacak gibi değil ama işin içine girince gerçekten zor. Öyt konularında çok yanlışım çıkıyor. Keza öğrenme psikolojisi de aynı şekilde kavramları karıştırıyorum sürekli. Alana hiç girmedim bile. Allah yardımcımız olsun. İlk denemeniz mi ?evet hocam hepsi bitti ama gelişim ve öğrenme psikolojisine tekrar bakıyorum. 22 sorudan 22 yanlış yapınca bir bakayım dedim. siz ne durumdasınız hocam
Mezun olalı bir kaç yıl oldu ama hep özel sektördeydim o yüzden hiç çalışamadım. Ama artık gına geldi özel sektörün acımasızlığından o yüzden ilk defa evde hazırlanıyorum. Part olarak bir okulda da çalıştım bu yıl. Okul bitti ama nasılsa daha rahatım artık. Bu arada aminBen biraz geç başladım hocam. Yapılmayacak gibi değil ama işin içine girince gerçekten zor. Öyt konularında çok yanlışım çıkıyor. Keza öğrenme psikolojisi de aynı şekilde kavramları karıştırıyorum sürekli. Alana hiç girmedim bile. Allah yardımcımız olsun. İlk denemeniz mi ?
Mezun olalı bir kaç yıl oldu ama hep özel sektördeydim o yüzden hiç çalışamadım. Ama artık gına geldi özel sektörün acımasızlığından o yüzden ilk defa evde hazırlanıyorum. Part olarak bir okulda da çalıştım bu yıl. Okul bitti ama nasılsa daha rahatım artık. Bu arada amin
[/QUOTE
hayırlısı olsun hocam, umarım olur.