- Konu Sahibi busraguull
-
Merhaba arkadaslar ben bu sene onlisans mezunu olarak , kpssye basvuru yapacagim henuz diplomami almadim basvurum gerceklesir miii kafam cok karisti:/
Geçici mezuniyet belgen yok mu en azından onun olması gerekir çünkü eğitim bilgilerin üniversite mezunu olarak güncellenecek mezuniyet belgesi ya da diploma olmadan değiştirmezler ortaöğretim olarak geçer sınav bilgilerinde bu da seni tercih yaparken zor duruma sokarMerhaba arkadaslar ben bu sene onlisans mezunu olarak , kpssye basvuru yapacagim henuz diplomami almadim basvurum gerceklesir miii kafam cok karisti:/
Merhaba arkadaslar ben bu sene onlisans mezunu olarak , kpssye basvuru yapacagim henuz diplomami almadim basvurum gerceklesir miii kafam cok karisti:/
benmde erkek arkadaşım tek ders sınavına girecek ve açıklandıktan kaç hafta sonra geçiciyi alabilriz bilmiyorum. tabi bitirirse.
bnde aynı üniversiteden mezunum ben geçiciyi 1 hafta beklemiştim o zamana kadar başvuru biterse ortaöğretimden mi başvuralım
elimeze geçici mezunuyet belgesi geçmezse yani
Skinti olmaz canim ben 3. sinifim lisans KPSS ye girecektim mesela.. Gerci giremedim sinav yerimden dolayi :)
Olacak gibi ya sıkinti memura bagli diyorlar ama bakalim
Olacak gibi ya sıkinti memura bagli diyorlar ama bakalim
Sen ne mezunusun?
başvurabilirsin bende senin gibi başvurmuştum 2 yıl önce.diploma tarihini fln boş bırakıyorlar o şekilde başvurun oluyor.
Canm ben akdeniz universitesi mezunuyum bizim bir gunluk bir is diye biliyorum ama onceden uniye haber vereceksin gecici mezuniyet belgesi istedigine dair . Almaya caliscam ama mezunoyet belgesini .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?