kpss açıklandı!

Ya banada işlem kodu dahil her şeyi verdi ama sonuç görüntülenemdi ya şansızkığa bak yaaa affffffffffffffffffffff

evet özlmemim 80 almiş benim ufuğummm bi önceki sayfayi okusana aşkimmm
bi

caım yeni gördüm önceki sayfaları nasıl sevindim bilemezsin allah yolunuz açık etsin inşallah bundan sonra o tatlı gözyaşlarını bir daha hep mutluluktan akıt olur mu allah bundan sonra da en hayırlısı neyse onu versin

Belinay merve ne güzel 80 almış sevgilin...maşallah inş bizde o civarda bi puan alırız inşş

ben geçen sınavda 80 kusurlu bısey almıstım sehır dısını falan yazdım hıc bıyere yerlesemedım bu sene ondan da dusukbeklıorum bakalım ne olcak....hala acılmadı lanet olası sayfaa

hepinizi ÖSYM gazisi ilan ediyorum arkadaşlar. ben girmedim ama bir arkadaşımınkine bakmaya uğraşıyorum hala. resmen ifrit oldum. bu ösym nin bir ayıbıdır bence. 1,384166 kişinin katıldığı bir sınavın sonucu açıklamaya yeterlibir şekilde hazırlanmamış olan ÖSYM yi osym@osym.gov.tr bu adrese mail atarak kınamaya davet ediyorum.

pes pes pes:mymeka:

arkadaşlar bence ösmye email atmak yerine sesimizi medyaya duyuralım.Ben milliyetin sayfasına yorum yazdım sizde bulduğunuz sitelere yorumlarınızı yapın. yazın bu şekilde başkaları da bizim çektiklerimizi çekmez orada sadece iki yorum yapılmış.Ben başka sitelere de bakıcam

dün saat 4den beri ben ve bicok arkadasım deneye deneye sonunda bugün saat 4 gibi ögrenmiş bulunuyorum buda demek olurki bi sonuc için tam 24 saat ugrasmalıyız yuh diyorum baska bişey demiyorum ya iki gündür işi gücü bıraktım ösym yle ugrasıyorum ya basında dua ede ede ucacam sandım cok şükür sonundada ögrendim kızlar 76 almısım bende beklediimden ii ama bi işe yaramaz 2004 den bu yana ugrasıyrm ve gecen sınavda daha yüksek almıstım cünkü en olmadık yerlei yazmama ragmen gelmemişti
ama suda var ögrenen arkadaslarımın puanları genelde hep 70 küsür bi arkadasım 90 aldı simdiye kadar oda zaten 90 beklyrm diyodu allahım hepimizin yardımcısı olsun inşş hepiniz ögrenirsiniz

dunden beri uğraşıyorum bir turlu açamadım ben, sonucu ne zaman açılır ALLAH bilir 1 aydan fazla bekle sonra böyle olsun
kaydirigubbakcemile

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…