KPSS-A 2014 günlüğüme beklerim kızlar***

civciv hızına yetişemiyorum :KK9: maşallah :nazar: hemen ekliyorum konularını :KK53::KK55:

benim hala umudum var :KK53:[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]

ben dersaneyle gittiğim için biten yerleri hemen yazıyorum.haftaiçide evde olunca hocayla beraber gitme imkanım oluyor o yüzden hızlandım bu ara: ))
Allah bozmasın güzel gidiyor.
geçen elime deneme aldım muhasebeden 25 tane yaptım çok sevindim umarım daha da artar :nazar:

benimde senden umudum var,maşallah azimlisin,karşılığınıda er geç alacaksın merak etme bacım :KK34:[/QUOTE]

canım benim çok teşekkür ederim :KK16: inşallah alabilirim :KK14:

tebrik ederim canım çok iyi yapmışsın, giderek artacağını düşünüyorum, nazar değmesin :nazar:

merhaba arkadaşlar sonunda geldim evime.nakil işlemi net bağlantısı falan epey uğraştık.muhasebeden stoklara kadar geldim gerisini halledemedim daha,kafam yorgun.kendimce medeni hukuk ve ceza hukukuna başladım.hukukun en kolayları bu ikisi geliyor bana hep.iktisattan mikroya giriş ve temel kavramlar bitti.:KK14::KK14: :KK3::KK3::KK3::KK3:

canım arkadaşım benim hoş geldin :KK16: özlettin kendini :KK5:

okuldan yeni geldim, bir kendime geleyim konunu ekleyeceğim :KK16:

hoşbuldum canım arkadaşım :KK16: .sen dert etme ne zaman müsayitsen o zaman eklersin.:nazar:

Son düzenleme:
maşallah canım :nazar::nazar: tebrik ederim :KK9::nazar::KK24::KK76:

ekledim bile canım benim :KK16: sanırım mikroydu bitirdiğin? varsa atladığım söylersin zaten :KK53:
darısı diğer konuların başına :nazar::KK6::KK53:

gözünden kaçtığını düşünerek bende bitirdiğim konuları tekrar yazıyorum
islamiyet öncesi t.tarihi
iktisada giriş
asal sayılar
faktöriyel
sözcükte anlam

civcivvvv maşallah canım sana süper gidiyorsun! Darısı başımıza valla. Dersanen ne zaman bitecek merak ettim ben.:26: Çünkü çok hızlı gidiyorsunuz. Sonra hep tekrar ya da soru çözümü falan mı olacak? Ya da ben kendi kendime çok mu yavaş gidiyorum? Muhasebeden ilerleyesim gelmiyo hiç. Allahtan hesap numaralarının %90ını hatırlıyorum da çat pat yapabiliyorum.

Biten Konularım:

İktisadi Düşünce Tarihinde
Liberal İktisadi Düşüncenin Temelleri
Neoklasik İktisadi Düşünce

Vatandaşlıkta
Temel Hak ve Özgürlükler

civcivvvv maşallah canım sana süper gidiyorsun! Darısı başımıza valla. Dersanen ne zaman bitecek merak ettim ben.:26: Çünkü çok hızlı gidiyorsunuz. Sonra hep tekrar ya da soru çözümü falan mı olacak? Ya da ben kendi kendime çok mu yavaş gidiyorum? Muhasebeden ilerleyesim gelmiyo hiç. Allahtan hesap numaralarının %90ını hatırlıyorum da çat pat yapabiliyorum.

Biten Konularım:

İktisadi Düşünce Tarihinde
Liberal İktisadi Düşüncenin Temelleri
Neoklasik İktisadi Düşünce

Vatandaşlıkta
Temel Hak ve Özgürlükler

gözünden kaçtığını düşünerek bende bitirdiğim konuları tekrar yazıyorum
islamiyet öncesi t.tarihi
iktisada giriş
asal sayılar
faktöriyel
sözcükte anlam

şimdi geldim okuldan ve hemen ekledim konularınızı :KK55:
çalışmalarınızın devamını diliyorum :KK16::nazar::nazar:

blacksoul bu arada iktisada giriş demişsin ama makro mu mikro mu yazmamışsın, mikroya yazdım eğer bir hata varsa kontrol edip bana söylersen düzeltmeyi yaparım :KK34:

arkadaşlar merhaba bende aranıza katılmak isterim ..geçmişi bazen atlayarakta olsa okudum :KK34:
sormak istediklerim var eğer bilgilendiriseniz hemen kitaplarımı alıp başlamak istiyorum kısmetse:26:
ben aöf maliye lisansı bitirdim bu sene..daha önce lise düzeyinden bi kpss geçmişim var 86puan alıp uygun yer olmadığı için hiç tercih yapamadım maalesef(evliyim ve bi oğlum var):KK43:ve bunu sadece 2buçuk aylık bi çalışma ile başarmıştım :KK9:ders çalışma konusunda sıkıntım yok yani anlayacağınız:KK34:
şimdi yeni düzenlemeye göre KPDS kalktı yerine yds yapılıyor artık. eğer ilkbahar döneminde yds.ye girmezsek yaklaşık 91 puan türümüz hesaplanmadığı için tercihlerimiz doğal olarak azalacak..sormak istediğim benim yds.den yüksak puan almam imkansız o derece İngilizcem yok maalesef ..acaba sadece bu sınava girip 3 5 soru yapsak, sadece puanımız hesaplansın diye yani acaba olur mu?
gördüğüm kadarıyla siz hiç ing. olayına girmemişsiniz?bu konuda ne yapmayı düşünüyorsunuz bi akıl verin ya:KK43:
kitap araştırmalarımı yaptım sayılır bide canlı canlı gidip incelemek istiyorum ,eğer bu yds konusuna bi cevap bulursam hemen çalışmaya başlamalıyım artık:26:çünkü zaman daralıyor :KK53:

arkadaşlar merhaba bende aranıza katılmak isterim ..geçmişi bazen atlayarakta olsa okudum :KK34:
sormak istediklerim var eğer bilgilendiriseniz hemen kitaplarımı alıp başlamak istiyorum kısmetse:26:
ben aöf maliye lisansı bitirdim bu sene..daha önce lise düzeyinden bi kpss geçmişim var 86puan alıp uygun yer olmadığı için hiç tercih yapamadım maalesef(evliyim ve bi oğlum var):KK43:ve bunu sadece 2buçuk aylık bi çalışma ile başarmıştım :KK9:ders çalışma konusunda sıkıntım yok yani anlayacağınız:KK34:
şimdi yeni düzenlemeye göre KPDS kalktı yerine yds yapılıyor artık. eğer ilkbahar döneminde yds.ye girmezsek yaklaşık 91 puan türümüz hesaplanmadığı için tercihlerimiz doğal olarak azalacak..sormak istediğim benim yds.den yüksak puan almam imkansız o derece İngilizcem yok maalesef ..acaba sadece bu sınava girip 3 5 soru yapsak, sadece puanımız hesaplansın diye yani acaba olur mu?
gördüğüm kadarıyla siz hiç ing. olayına girmemişsiniz?bu konuda ne yapmayı düşünüyorsunuz bi akıl verin ya:KK43:
kitap araştırmalarımı yaptım sayılır bide canlı canlı gidip incelemek istiyorum ,eğer bu yds konusuna bi cevap bulursam hemen çalışmaya başlamalıyım artık:26:çünkü zaman daralıyor :KK53:

hoşgeldin aramıza :KK3:
yds 3-5 soru yapsan da puanın hesaplanır o konuda sorun yok, büyük çoğunluğumuz o şekilde yapmayı düşünüyoruz. şu an ingilizce olayına hiç giremem ben zaten okulum var bir de dil öğrenmekle uğraşamam :KK53:
bir an önce başlayabilirsin umarım :KK34:

hoşgeldin aramıza :KK3:
yds 3-5 soru yapsan da puanın hesaplanır o konuda sorun yok, büyük çoğunluğumuz o şekilde yapmayı düşünüyoruz. şu an ingilizce olayına hiç giremem ben zaten okulum var bir de dil öğrenmekle uğraşamam :KK53:
bir an önce başlayabilirsin umarım :KK34:

yani en az 50 puan (mesela) almak gibi bi sorun yok dimi ?
ohh çok şükür şimdi kitap meselesi kaldı :26:bi kaç araştırmadan sonra sizinde fikrinizi alıp başlamalıyım yani bu durumda:KK53::KK53:
muhasebe için Ferhat yıldız
maliye için 4T
İktisat için Zeynel dinler (3kitabı var sanırım emim değilim daha hangisi olsun diye)
bide soru bankası olarak ceteris peribus diyorlar :44:
hukuk , muhasebe henüz hiç fikrim yok :26:
bana yardımcı olur musunuz?kafam allak bullak oldu kitaap arayacağım diye :KK43:

yani en az 50 puan (mesela) almak gibi bi sorun yok dimi ?
ohh çok şükür şimdi kitap meselesi kaldı :26:bi kaç araştırmadan sonra sizinde fikrinizi alıp başlamalıyım yani bu durumda:KK53::KK53:
muhasebe için Ferhat yıldız
maliye için 4T
İktisat için Zeynel dinler (3kitabı var sanırım emim değilim daha hangisi olsun diye)
bide soru bankası olarak ceteris peribus diyorlar :44:
hukuk , muhasebe henüz hiç fikrim yok :26:
bana yardımcı olur musunuz?kafam allak bullak oldu kitaap arayacağım diye :KK43:

canım bize okulda hocalarımız Mikro-Zeynel Dinler, Makro- Erdal Ünsal aldırdı ders kitabı olarak ama ben kpss olarak pegemden çalışıyorum genelde, ders kitaplarımdan da takıldığım yerlerde ayrıntılı bilgi için bakıyorum. çevremdeki arkadaşlarım da yargı,ihtiyaç,pegem kullanıyorlar. sen bence git kitapları biraz incele o şekilde al :KK34:

canım bize okulda hocalarımız Mikro-Zeynel Dinler, Makro- Erdal Ünsal aldırdı ders kitabı olarak ama ben kpss olarak pegemden çalışıyorum genelde, ders kitaplarımdan da takıldığım yerlerde ayrıntılı bilgi için bakıyorum. çevremdeki arkadaşlarım da yargı,ihtiyaç,pegem kullanıyorlar. sen bence git kitapları biraz incele o şekilde al :KK34:
sağolasın cevabın için, zaten öyle düşünüyorum en kısa zamanda kitapçıdayım ..
murat yayınlarının aöf kitapları var bende ama daha kapsamlı detaylı olsun diye Zeynep dinler alırım herhalde ..
gy-gk için 2010 yılı ihtiyaç yayınları var elimde yine onları kullanırım diyorum.sadece vatandaşlık ve güncel bilgileri yeni edinirim..
yargı için çok yanlış basılmış olduğunu söylüyorlar o yüzden soğudum ondan ama soru bankası olarak yine ihtiyacı tercih ederim herhalde belki de pegem:44:ihtiyacın içeriği çok eğlenceli ve anlatımı hoş gy-gk.de böyle yani :KK1:
neyse çok uzattım ben kitapları kapınca gelirim konu bitirdim diye aranıza:KK53:teşekkürler tekrar

sağolasın cevabın için, zaten öyle düşünüyorum en kısa zamanda kitapçıdayım ..
murat yayınlarının aöf kitapları var bende ama daha kapsamlı detaylı olsun diye Zeynep dinler alırım herhalde ..
gy-gk için 2010 yılı ihtiyaç yayınları var elimde yine onları kullanırım diyorum.sadece vatandaşlık ve güncel bilgileri yeni edinirim..
yargı için çok yanlış basılmış olduğunu söylüyorlar o yüzden soğudum ondan ama soru bankası olarak yine ihtiyacı tercih ederim herhalde belki de pegem:44:ihtiyacın içeriği çok eğlenceli ve anlatımı hoş gy-gk.de böyle yani :KK1:
neyse çok uzattım ben kitapları kapınca gelirim konu bitirdim diye aranıza:KK53:teşekkürler tekrar

sayfamızda arkadaşlarımız da yazmıştı kullandıkları kaynakları geçmiş sayfalardan da bakabilirsin :KK53:
biz burdayız bekliyoruz canım :nazar:

şimdi geldim okuldan ve hemen ekledim konularınızı :KK55:
çalışmalarınızın devamını diliyorum :KK16::nazar::nazar:

blacksoul bu arada iktisada giriş demişsin ama makro mu mikro mu yazmamışsın, mikroya yazdım eğer bir hata varsa kontrol edip bana söylersen düzeltmeyi yaparım :KK34:

hım ok. evet yazmamışım haklısın mikro iktisat fakat tamamen bitirmedim sadece temel kavramlar tüketici dengesi marjinal fayda gibi temel konularım bitti
herkese bol azim bol hırs bol zihin açıklığı dilerim arkadaşlar :nazar:
hürremi izledikçe çok fena hırs yapıyorum yaşasın güçlü kadınlar :KK23::KK23::KK23:

arkadaşlar şu sorularda kafam karıştı yardımcı olabilir misiniz soru aynen şu şekil :

1.Soru : x,y,z birbirinden farklı rakamlar

x/3+y-z olduğuna göre enbüyük değerini bulunuz

mantıken x/3 de xe 9 y:8 z:0 veriyorum sonuç 11 çıkıyor ama cevap 35/3

2.Soru: x,y doğal sayı 4x+3y=47 ise
x/4+4y nin tamsayı değerini bulunuz

Cevap:22

arkadaşlar şu sorularda kafam karıştı yardımcı olabilir misiniz soru aynen şu şekil :

canım 1.soruyu çözdüm:

toplama ve çıkartma işlemlerini yapabilmek için payda eşitlemen gerek bu durumda da senin (x+3y-3z)/3'ün en büyük değerini bulman gerek.
çıkartma işleminin etkisini yok etmek için z'ye 0 veriyorsun, y'nin kat sayısı 3 olduğu için y'ye 9 x'e de 8 veriyorsun ve sonucun (8+27-0)/3 oluyor
2.soruyu da yapınca yazarım

Son düzenleme:

canım 2.soruya yarın sakin kafayla bakıp çözmeye çalışsam şu an bakınca pek anlayamadım :KK50:

2.sorunun cevabı:
x/4'ün tam sayı olabilmesi için x'e 8 veriyorsun, üstteki denklemde yerine yazınca y=5 çıkıyor. y anca x'e 8 verince tam sayı oluyor, biraz mantık yürütmek gerek işlemle yapılan bi soru değil :KK34:

2013 sorularına bakmamıştım, Türkçe'yi çözdüm az önce ve 2boş 2yanlış, 25,5 net çıktı. boşların 2si ve yanlışların 1i vitamin sorusu :KK43: çok sinir oldum :KK43:

X