- 28 Ağustos 2013
- 2.207
- 13
- Konu Sahibi kitapkokusu
hanımlar ben yeniyim..grubunuz hayırlı olsun bu arada.... a grubu gircem şu an 4. sınıftayım yanlız bu alan kitaplarını nasıl ve needen temin edebilirim acil yardım lütfen....:26::26::26:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
öncelikle çok geçmiş olsun canım ark.arada nane limon iç çok iyi gelir.senin için bu dönem bayağı tempolu olacak demek ki.ama çok kolay atlatırsın sen ben inanıyorum.sende o azim var kesinlikle.bütün derslere yetişmeliyim diye de sağlığını aksatma sakın umarım tez zamanda iyileşirsin ve inşallah bütün derslerini geçersin.
amin canım: )
cinsiyet öbür ay netleşir muhtemelen,yazarım mutlaka: )
dönemde ders çokmuş yaa :26:
Allah kolaylık versin canım.
önemli olan okul tabi önceliğin o olsun.
zamanın kaldıkçada kpss ye zaman ayırırsın
benim geçen sene .dönem hep uygulama derslerim vardı o yüzden hiç kpss ye bakamamıştım sadece matematik çalışıyordum boş kaldıkça..dönem çok kolaydı dersler.hemen gittim muhasebe ve iktisattan dersaneye başladım 3 ay gittim verimli oldu.
yani ne çalışsan kardır: )
hanımlar ben yeniyim..grubunuz hayırlı olsun bu arada.... a grubu gircem şu an 4. sınıftayım yanlız bu alan kitaplarını nasıl ve needen temin edebilirim acil yardım lütfen....:26::26::26:
canımcım ben bu aralar cumartesi gibi şehir merkezine inmeyi düşünüyorum.muhasebe konu anlatımlı kitap bakıcam beğenirsem alıcam.bari muhasebeye başlayayım diye.herkesler çok ilerlemiş a grubunda valla .ben çok geri kaldım. sizlere yetişmem lazım.aslında iktisata başlamak istiyordum da onun için tek kitap yeterli olmaz diye artık normal evimize dönünce ekimde başlıcam.
Kızlar ben bu ara hiç çalışamadım çok vicdan yapıyorum. Tezim var, bi tane de bildiri sunacağım bu ayın sonunda çok stres yapıyorum. Herkes hayat meşgalesi içinde çalışıyor görüyorum, bu topik bana destek oluyor aslında. kitapkokusu canım sana da geçmiş olsun Allah şifa versin diyorum. Umarım erkenden çalışmaya başlayanlar olarak emeklerimizin karşılığını alırız. Ben sadece genel muhasebeden Hazır Değerleri bitirebildim.
kızlar merhabaa :) bu okul beni öldürecek vallahi ne çektim ya bian önce mezun olsam ya buarada ben merak ettim biz çalışmaya başladık ama aklınızda nerelere girmek var :26: belli bir yere gözünüzü diktiniz mi ben henüz o kısmı hiç düşünmedim sadece elimden geleni yapıp sonucu görücem
kızlar merhabaa :) bu okul beni öldürecek vallahi ne çektim ya bian önce mezun olsam ya buarada ben merak ettim biz çalışmaya başladık ama aklınızda nerelere girmek var :26: belli bir yere gözünüzü diktiniz mi ben henüz o kısmı hiç düşünmedim sadece elimden geleni yapıp sonucu görücem
Valla benim de kafamda belirlediğim bir kurum hedefim yok. Böyle başıboş çalışıyormuşum gibi geliyor ama; dil puanının etkisi yüksek olan yerleri tercih edeceğim gibi. Yabancı dil istemeyen yerlere talep çok çünkü. Çok güvendiğim dil puanım da ydsden 70 korkmayın işe yaradığı yerde kullanıcam artık.
ben de hiç o kısmını düşünmedim puanlar bi gelsin de..
aynen ben de puanlar geldikten sonra düşüneceğim.
iyiyim canım sağol.sen nasılsın?
Sıla'nın bir şarkısı var ya "acısa da öldürmez" diye tam o moddayım
ne cevap yazayım bilemedim şimdi.Sıla'nın bir tane daha şarkısı var ''oluruna bırak'' diye onu dinle.her neyse geçer...
Merhabalar Ne zamandır uğrayamadım, çünkü çalışamadım
Bugün bir gayret tekrar başladım, Türkçe-Cümlede Anlam'ı bitirdim, 80 tane de soru çözdüm
Yarınki planım Geometri- Üçgende Uzunluk
Şu çalışma şevkim arada bir gitmese çok güzel olcak aslında
canım ekledim tabloya konunu
aman diyeyim kaçmasın çalışma şevkin
çalışmaları hızlandıralım hatta
bu arada şehir dışında olduğum için pek nete giremiyorum ders de çok çalışamıyorum, sizi özledim
Ben de seni özledimmmm
Benim de temennim o şevkimin kaçmaması
Gece hırs yaptım Üçgende Açı-Kenar Bağıntıları'nı bitirdim bu arada