KPSS-A 2014 günlüğüme beklerim kızlar***

günaydınlar
nasılsınız arkadaşlar?
çalışmalarınız nasıl gidiyor?
benim dersane hala devam,konular hızla ilerliyor.
muhasebeyi yazarak çalıştığımdan bayağı bir vakit alıyor ama olsun böyle daha sağlam gidiyor.
muhasebede kaynaklara geçtik artık.
bu haftasonu genel muhasebe bitecek.
coğrafyadan nüfus bitmişti,türkiye ekonomisinden tarım ve hayvancılığıda bitirdik.
türkçedn dilbilgisi bitti.
şuan günde 4 5 saat çalışıyorum,
tempomu artırmam lazım..
2 hafta sonra hukuklar başlıyor

teşekkür ederim ben iyiyim sen nasılsın?
benim çalışmalar çok yavaşlaştı ne yazık ki derslerim falan başladı

merhaba arkadaşlar Para- Kaydi Para Yaratma Süreci ve Para Arzının Belirlenmesi konu anlatımı bitti, notlarımı çıkarttım ve 92 soru çözdüm elimde bu konuya ait 50 soru kaldı ve onları da ilerleyen günlerde konuyu unutmamak için çözeceğim. konuyu bitirdim yani ilk konuyu da bitirmiştim ama eklemeyi unutmuşum

Son düzenleme:
günaydınlar

benim dersane hala devam,konular hızla ilerliyor.
muhasebeyi yazarak çalıştığımdan bayağı bir vakit alıyor ama olsun böyle daha sağlam gidiyor.
muhasebede kaynaklara geçtik artık.

Gece hırs yaptım Üçgende Açı-Kenar Bağıntıları'nı bitirdim bu arada

iyiyim canım sağol.sen nasılsın?

Mikro arz-talep ve Esneklikler bitmiştir.

Maliye'den Maliye Teorisi, Kamu Giderleri ve Kamu Gelirleri bittiiiii
Pegem'den çalıştım, Murat Yayınları'nın sorularını çözdüm.

Tarih daha yeni ilk konusunu bitirdim. Allahım nasıl bi unutmaysa benimki kafama zar zor soktum.
Allah bize bol zaman ve kolaylık versin

arkadaşlar bu hafta itibariyle devam eden herkesten (eklemeyi unuttuklarım da dahil) haftada en az bir kere uğrayıp "bu hafta şunları çalıştım" ya da "bu hafta hiç çalışamadım" şeklinde bir bilgi vermesini istiyorum. kendinizi unutturmayın ki beraber olduğumuzu bilelim. ayrıca artık sıkı çalışmalara başlayalım lütfen.

benim de acilen kpss yoluna girmem gerek. fakat öyle bıktım ki ders çalışmaktan :84:

canım seni de aramıza bekliyoruz artık

Kusura bakmayın kızlar sık sık takip ediyorum burayı ama yazmıyorum çünkü çalışamadım hiçç:\
Sanırım b grubu halledebilirim bunun da karmaşası vardı üstümde.
Pazartesi umarım başlarım.:) Herkese iyi çalışmalar:))

arkadaşlar ben bu sene radikal akademi'ye yazıldım.21 eylülde kursumuz başladı.kurs başlamadan önce bize seviye tesbit sınavı uyguladılar.matematikte 10 netin altına düşenlere yani ben gbilere:) 32 saat temel matematik eğitimi verdiler.haftada 4 saat matematik ve 4 saat tarih derslerinden birebir alma hakkımız var.bir hafta önceden randevu alıyoruz ve o saatte hoca ile başbaşa ders çalışabiliyoruz.bu özel dersler liderde haftada yarım saat yediiklimde haftada 1 saat:) bina çok modern ve yeni.kütüphanede tüm yayınların kitapları var.ben gerçekten çok memnunum umarım öyle devam eder.alan bilgisinde hocaların tamamı akademisyen ve piyasada tanınan bilinen isimler.murat batı soysal aygün emin hüseyinoğlu pelin atilla gibi hocalar var.ayrıca yds kursunu ücretsiz olarak veriyorlar

ben devam ediyorum çalışmaya beni gruptan çıkarmayın :)) cümlede anlamda bitmek üzere sayı sistemleride bitti sayılır bölme bölünebilmeye geçicem bide bugün coğrafya Türkiyenin yeryüzü şekillerine başlıycam. Aslında çalışıyorum ama hepsinden yarım yarım çalıştığım için konu bitmiyor bende yazmıyorum o yüzden :S

Kızlar hepinize selam!

Kongreyi atlattım, sunumumu yaptım alkışımı da aldım müthiş bi rahatlık var üstümde

Şimdi çalışmama kaldığım yerden devam edicem. Bugün iktisat ve tarih çalışıcam. Muhasebeden çok geri kaldım 2 gıdım öğrenmiştim unutuverdim sanırım. Baştan kısaca tekrar etmeyi düşünüyorum onu da. Maliyeden de bitirdiğim konularda eksiklerim olduğunu gördüm, notlarıma eklemeler yapıcam. Motive olmak zor ama mecburuz ne yazık ki.

teşekkür ederim ben iyiyim sen nasılsın?
benim çalışmalar çok yavaşlaştı ne yazık ki derslerim falan başladı

bende iyiyim teşekkür ederim canım
ilk başta zorlanırsın ama okulun temposuna alışınca zamanını ayarlarsın rahatça.
sadece vize final dönemi ağır geçer

eveet bitirdiğim yerlere gelince;
genel muhasebe çok şükür bitti
hoca mali tabloları ve ticari matematiği ezber ağırlıklı olduğu için unutmayalım diye dönem sonuna bıraktı.
haftaya sınav olacağız genel muhasebeden o yüzden sıkı çalışıyorum,tek düzen hesap planını ezberlemeye çalışıyorum,
kod bilmek soru çözdürür hocamın sözü: )
bu hafta hep abaküs soru bankamdan soru çözerek genel muhasebeyi oturtacağım.
türkçede dil bilgisi bitti,mantık bitti.
coğrafyada da;
-türkiyenin ekonomik coğrafyası,
-ormancılık ve hayvancılık,
-madenler ve enerji kaynakları,
-sanayi ve endüstrü,
-ulaşım,ticaret,turizm,
bitti.
hoca bölgeleri işlmeyecek çünkü iklimi falan anlatırken çok üstünde durduk bölgelerin.bende sadece okuyup sorularına geçeceğim.
o yüzden o da bitti sayılır.
coğrafyada tek konumuz kaldı o da yerşekilleri.
arada matematikten deneme çözmeye devam ediyorum..
önümüzdeki hafta hukuklar başlıyor ve bayrama kadar medeni bitecekmiş.
bu hafta belki başka uğrayamayabilirim malum haftaya sınav var çok çalışmam lazım
kendinize çok iyi bakın,herkese iyi çalışmalar ve beraberinde başarılar diliyorum

Makro'dan epey ilerledim. Aşağıdakiler bitti

IS-LM Analizi
IS-LM-BP Modeli
AD-AS Modeli
Enflasyon ve İşsizlik

çalışmalarına umarım başlarsın ama çalışmasan da varlığını unutturma bize

Allah konu bitirmeyi de nasip etsin canım

çok sevindim canım hadi gözün aydın
iyi çalışmalar

civciv hızına yetişemiyorum maşallah hemen ekliyorum konularını

Makro'dan epey ilerledim. Aşağıdakiler bitti

IS-LM Analizi
IS-LM-BP Modeli
AD-AS Modeli
Enflasyon ve İşsizlik

maşallah makro bitmiş neredeyse hemen ekliyorum

Merhabalar
Bölme ve Bölünebilme'yi bitirdim, gecenin ilerleyen saatlerinde test çözmeye niyetliyim
Görüşmek üzere , herkese zihin açıklığı diliyorum

civciv hızına yetişemiyorum maşallah hemen ekliyorum konularını

benim hala umudum var [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/QUOTE]

ben dersaneyle gittiğim için biten yerleri hemen yazıyorum.haftaiçide evde olunca hocayla beraber gitme imkanım oluyor o yüzden hızlandım bu ara: ))
Allah bozmasın güzel gidiyor.
geçen elime deneme aldım muhasebeden 25 tane yaptım çok sevindim umarım daha da artar

benimde senden umudum var,maşallah azimlisin,karşılığınıda er geç alacaksın merak etme bacım

merhaba arkadaşlar sonunda geldim evime.nakil işlemi net bağlantısı falan epey uğraştık.muhasebeden stoklara kadar geldim gerisini halledemedim daha,kafam yorgun.kendimce medeni hukuk ve ceza hukukuna başladım.hukukun en kolayları bu ikisi geliyor bana hep.iktisattan mikroya giriş ve temel kavramlar bitti.

selam tüm kpss a grubu hatunları;
listeye şöyle bir gözattım efenim herkes almış yürümüş maşallah ben biraz geriden geliyorum çünkü sadece h.sonlarım var çalışabileceğim
konunuzun belli şartları falan var mı nezaman ismimizi yazdırıyoruz listeye
başta kitapkokusu olmak üzere emeği geçen herkese selamlar bol zihin açıklığı millet

(çok konuştum neyse az laf bol test) biten konularım :
islamiyet öncesi t.tarihi
iktisada giriş
asal sayılar
faktöriyel
sözcükte anlam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…