-
- Konu Sahibi kitapkokusu
günaydınlar
nasılsınız arkadaşlar?
çalışmalarınız nasıl gidiyor?
benim dersane hala devam,konular hızla ilerliyor.
muhasebeyi yazarak çalıştığımdan bayağı bir vakit alıyor ama olsun böyle daha sağlam gidiyor.
muhasebede kaynaklara geçtik artık.
bu haftasonu genel muhasebe bitecek.
coğrafyadan nüfus bitmişti,türkiye ekonomisinden tarım ve hayvancılığıda bitirdik.
türkçedn dilbilgisi bitti.
şuan günde 4 5 saat çalışıyorum,
tempomu artırmam lazım..
2 hafta sonra hukuklar başlıyor
günaydınlar
benim dersane hala devam,konular hızla ilerliyor.
muhasebeyi yazarak çalıştığımdan bayağı bir vakit alıyor ama olsun böyle daha sağlam gidiyor.
muhasebede kaynaklara geçtik artık.
Gece hırs yaptım Üçgende Açı-Kenar Bağıntıları'nı bitirdim bu arada
iyiyim canım sağol.sen nasılsın?
Kızlar ben bu ara hiç çalışamadım çok vicdan yapıyorum. Tezim var, bi tane de bildiri sunacağım bu ayın sonunda çok stres yapıyorum. Herkes hayat meşgalesi içinde çalışıyor görüyorum, bu topik bana destek oluyor aslında. kitapkokusu canım sana da geçmiş olsun Allah şifa versin diyorum. Umarım erkenden çalışmaya başlayanlar olarak emeklerimizin karşılığını alırız. Ben sadece genel muhasebeden Hazır Değerleri bitirebildim.
kızlar merhabaa :) bu okul beni öldürecek vallahi ne çektim ya bian önce mezun olsam yabuarada ben merak ettim biz çalışmaya başladık ama aklınızda nerelere girmek var :26: belli bir yere gözünüzü diktiniz mi ben henüz o kısmı hiç düşünmedim sadece elimden geleni yapıp sonucu görücem
Mikro arz-talep ve Esneklikler bitmiştir.
Merhaba kızlarrr :)
Beni de aranıza alınüniversite son sınıfa geçtim ve dershanesiz çalışmanın yöntemlerini arıyordum ki sizi keşfettim :) umarım herkes emeğinin karşılığı alır güzel ve faydalı bilgiler paylaşmak dileği ile
kitapkokusu merhaba forumuna bende geldim ;
bende geçen hafta tarihle bismillah deyip başladım tarihten islamiyet öncesi türk tarihini bitirdim
şimdi iktisada girişteyim h.sonuna kadar girişi bitirip mikro iktisada başlamayı düşünüyorum bakalım kısmetse
Maliye'den Maliye Teorisi, Kamu Giderleri ve Kamu Gelirleri bittiiiii
Pegem'den çalıştım, Murat Yayınları'nın sorularını çözdüm.
Tarih daha yeni ilk konusunu bitirdim. Allahım nasıl bi unutmaysa benimki kafama zar zor soktum.
Allah bize bol zaman ve kolaylık versin
cok cok sagol cnm haklısın ben bugun basladım tarıh ve mat calıstım dıger derslerede de calısabılırım kendı basıma halletcem ıcın yanı dersaneye gıtmıcem ıcın once nasıl calısayım nerden baslayım vs bıraz ılk bı ıkı hafta zorlanıcam kesın ama sonra rayına oturtcam ınsallah
bu arada herkesın gecmıs ramazan bayramının kutlarım
benim de acilen kpss yoluna girmem gerek. fakat öyle bıktım ki ders çalışmaktan :84:
teşekkür ederim ben iyiyim sen nasılsın?
benim çalışmalar çok yavaşlaştı ne yazık kiderslerim falan başladı
Kusura bakmayın kızlar sık sık takip ediyorum burayı ama yazmıyorum çünkü çalışamadım hiçç:\
Sanırım b grubu halledebilirim bunun da karmaşası vardı üstümde.
Pazartesi umarım başlarım.:) Herkese iyi çalışmalar:))
ben devam ediyorum çalışmaya beni gruptan çıkarmayın :)) cümlede anlamda bitmek üzere sayı sistemleride bitti sayılır bölme bölünebilmeye geçicem bide bugün coğrafya Türkiyenin yeryüzü şekillerine başlıycam. Aslında çalışıyorum ama hepsinden yarım yarım çalıştığım için konu bitmiyor bende yazmıyorum o yüzden :S
Kızlar hepinize selam!
Kongreyi atlattım, sunumumu yaptım alkışımı da aldım müthiş bi rahatlık var üstümde
Şimdi çalışmama kaldığım yerden devam edicem. Bugün iktisat ve tarih çalışıcam. Muhasebeden çok geri kaldım 2 gıdım öğrenmiştim unutuverdim sanırım. Baştan kısaca tekrar etmeyi düşünüyorum onu da. Maliyeden de bitirdiğim konularda eksiklerim olduğunu gördüm, notlarıma eklemeler yapıcam.Motive olmak zor ama mecburuz ne yazık ki.
eveet bitirdiğim yerlere gelince;
genel muhasebe çok şükür bitti
hoca mali tabloları ve ticari matematiği ezber ağırlıklı olduğu için unutmayalım diye dönem sonuna bıraktı.
haftaya sınav olacağız genel muhasebeden o yüzden sıkı çalışıyorum,tek düzen hesap planını ezberlemeye çalışıyorum,
kod bilmek soru çözdürürhocamın sözü: )
bu hafta hep abaküs soru bankamdan soru çözerek genel muhasebeyi oturtacağım.
türkçede dil bilgisi bitti,mantık bitti.
coğrafyada da;
-türkiyenin ekonomik coğrafyası,
-ormancılık ve hayvancılık,
-madenler ve enerji kaynakları,
-sanayi ve endüstrü,
-ulaşım,ticaret,turizm,
bitti.
hoca bölgeleri işlmeyecek çünkü iklimi falan anlatırken çok üstünde durduk bölgelerin.bende sadece okuyup sorularına geçeceğim.
o yüzden o da bitti sayılır.
coğrafyada tek konumuz kaldı o da yerşekilleri.
arada matematikten deneme çözmeye devam ediyorum..
önümüzdeki hafta hukuklar başlıyor ve bayrama kadar medeni bitecekmiş.
bu hafta belki başka uğrayamayabilirim malum haftaya sınav var çok çalışmam lazım
kendinize çok iyi bakın,herkese iyi çalışmalar ve beraberinde başarılar diliyorum
Makro'dan epey ilerledim. Aşağıdakiler bitti
IS-LM Analizi
IS-LM-BP Modeli
AD-AS Modeli
Enflasyon ve İşsizlik
bende iyiyim teşekkür ederim canım
ilk başta zorlanırsın ama okulun temposuna alışınca zamanını ayarlarsın rahatça.
sadece vize final dönemi ağır geçer
Merhabalar
Bölme ve Bölünebilme'yi bitirdim, gecenin ilerleyen saatlerinde test çözmeye niyetliyim
Görüşmek üzere , herkese zihin açıklığı diliyorum