KPSS-A 2014 günlüğüme beklerim kızlar***

hanımlar ben yeniyim..grubunuz hayırlı olsun bu arada.... a grubu gircem şu an 4. sınıftayım yanlız bu alan kitaplarını nasıl ve needen temin edebilirim acil yardım lütfen....:26::26::26:

nasıl mutlu oldum şu mesajına anlatamam çok teşekkür ederim canım benim baş ağrılarımın sebebi ortaya çıktı. 3 gün boyunca kesintisiz baş ağrısı çekince artık dün okuldan sonra doktora gittim, sinüzit başlangıcı vardı bende, o ilerlemiş sinüzite çevirmiş, antibiyotik+ağrı kesici kullanıyorum ama antibiyotik çok ağır olduğundan sürekli uyku yapıyor ama yine de bugün kalkıp paranın ilk konusunu tekrar ettim elimdeki tüm kaynaklardan bitirdim (çıkmış sorular hariç) sen nasılsın neler yapıyorsun?

1 dönem dersleri aksattım böyle oldu canım, üstesinden gelirim ama kendime inanıyorum çok teşekkür ederim Allah hepimize kolaylık versin canım.
ben de ne çalışsam kardır diyorum canım bakalım neler olacak

hanımlar ben yeniyim..grubunuz hayırlı olsun bu arada.... a grubu gircem şu an 4. sınıftayım yanlız bu alan kitaplarını nasıl ve needen temin edebilirim acil yardım lütfen....:26::26::26:

hoşgeldin zeycan çok teşekkür ederiz
site ismi veremiyoruz tabi ama özel mesaj olarak atarım ben sana kullandığım siteleri...
kitapçılarda daha pahalı oluyor bu kitaplar ben genelde yayınevlerinin kendi internet sitelerini sürekli kontrol ediyorum devamlı indirimler kampanyalar oluyor bana uyan kitapları yakalayıp alıyorum öğrenci milleti...

kızlar bu arada dün okuldaki birkaç hocama kpss A grubu için kaynak sordum, konu anlatımı olarak en iyi bilgiyi kendi ders kitaplarımızdan (zeynel dinler ve erdal ünsal) alacağımızı diğerlerinin hepsinin özet olduğunu ama soru olarak Pegem tamamı çözümlü soru bankaları ve ihtiyacın iyi olduğunu söylediler. konu anlatımından soru çözümüne geçerken öncelikle çözümlü soru bankası kullanmamızı yapamadıklarımızın açıklamalarına dikkat etmemizi ardından normal çözümsüz soru bankalarına ve denemelere geçmemizi öneriyorlar, bilginiz olsun

canımcım ben bu aralar cumartesi gibi şehir merkezine inmeyi düşünüyorum.muhasebe konu anlatımlı kitap bakıcam beğenirsem alıcam.bari muhasebeye başlayayım diye.herkesler çok ilerlemiş a grubunda valla .ben çok geri kaldım. sizlere yetişmem lazım.aslında iktisata başlamak istiyordum da onun için tek kitap yeterli olmaz diye artık normal evimize dönünce ekimde başlıcam.

tatlım bitmeyen tatil yapmışlar senin için maşallah dön artık evine kıskanıyorum valla :26:

Kızlar ben bu ara hiç çalışamadım çok vicdan yapıyorum. Tezim var, bi tane de bildiri sunacağım bu ayın sonunda çok stres yapıyorum. Herkes hayat meşgalesi içinde çalışıyor görüyorum, bu topik bana destek oluyor aslında.
kitapkokusu canım sana da geçmiş olsun Allah şifa versin diyorum. Umarım erkenden çalışmaya başlayanlar olarak emeklerimizin karşılığını alırız. Ben sadece genel muhasebeden Hazır Değerleri bitirebildim.

çok teşekkür ederim canım benim. Allah yardımcın olsun, kolay gelsin sana da... umarım hepimiz için hayırlısı olur benim de desteğim bu topik... iyi ki varsınız

kızlar merhabaa :) bu okul beni öldürecek vallahi ne çektim ya bian önce mezun olsam ya buarada ben merak ettim biz çalışmaya başladık ama aklınızda nerelere girmek var :26: belli bir yere gözünüzü diktiniz mi ben henüz o kısmı hiç düşünmedim sadece elimden geleni yapıp sonucu görücem

Valla benim de kafamda belirlediğim bir kurum hedefim yok. Böyle başıboş çalışıyormuşum gibi geliyor ama; dil puanının etkisi yüksek olan yerleri tercih edeceğim gibi. Yabancı dil istemeyen yerlere talep çok çünkü. Çok güvendiğim dil puanım da ydsden 70 korkmayın işe yaradığı yerde kullanıcam artık.

ben de hiç o kısmını düşünmedim puanlar bi gelsin de..

merhaba herkese muhasebeleri topladım da geldim.ablamdan muhasebe notları istedim getirdi.ben de çarşıya indim kitapçıya girdim ''kpss kitapları var mı? soru bankası veya konu anlatımlı'' dedim.''var'' dedi.''muhasebe var mı'' dedim.'' zaten bir tek o var '' dedi.
o kadar kısıtlı ki kpss kaynakları.zaten kim kpssye çalışsın burada.neyse ihtiyaç yayınlarının 1000 soruluk açıklamalı soru bankası varmış onu aldım.bir de defter aldım.defter kimin için olacak dedi kadın.benim için dedim o zaman pembe renkli vereyim diyor.Allah'ım yaa notlarım da geldi.çalışmaya başlıcam bakalım artık off çok heyecanlandım

Son düzenleme:
Merhabalar Ne zamandır uğrayamadım, çünkü çalışamadım
Bugün bir gayret tekrar başladım, Türkçe-Cümlede Anlam'ı bitirdim, 80 tane de soru çözdüm
Yarınki planım Geometri- Üçgende Uzunluk
Şu çalışma şevkim arada bir gitmese çok güzel olcak aslında

canım ekledim tabloya konunu
aman diyeyim kaçmasın çalışma şevkin
çalışmaları hızlandıralım hatta

bu arada şehir dışında olduğum için pek nete giremiyorum ders de çok çalışamıyorum, sizi özledim

Ben de seni özledimmmm
Benim de temennim o şevkimin kaçmaması
Gece hırs yaptım Üçgende Açı-Kenar Bağıntıları'nı bitirdim bu arada

Ben de seni özledimmmm
Benim de temennim o şevkimin kaçmaması
Gece hırs yaptım Üçgende Açı-Kenar Bağıntıları'nı bitirdim bu arada

ben de elimden geldiğince çalışmaya çalışıyorum ama bu aralar ilk baştaki o istek pek yok kendimi toparlamam lazım

maşallah canım hadi uzunluk ve alanı da bitir tam müthiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…