- 8 Şubat 2013
- 2.430
- 846
-
- Konu Sahibi kitapkokusu
Kızlar selam
ben ev taşıma telaşına girdim ondan pek nete giremez oldum
inşallah yeni evimden aranıza katılacağım
arkadaşlar yds 2014te elektronik sınav olacak bu konu hakkında bir bilginiz var mı?
2014'ün kpss a grubu sınavına uygulanmasa bari bu elektronik bok.
Allah'ım yardım etsin kpssye uygulanmasın elektronik sınav denen şey!
cok cok sagol cnm haklısın ben bugun basladım tarıh ve mat calıstım dıger derslerede de calısabılırım kendı basıma halletcem ıcın yanı dersaneye gıtmıcem ıcın once nasıl calısayım nerden baslayım vs bıraz ılk bı ıkı hafta zorlanıcam kesın ama sonra rayına oturtcam ınsallahumarım en yakın zamanda başlarsın
1 sözel 1 sayısal yapman mantıklı canım sırf sözel ya da sayısal çalışıp sıkılmazsın, çok iyi düşünmüşsüneğer sahura kadar oturuyorsan gece de çalışabilirsin her fırsatta söylüyorum ve yine tekrar ediyorum arkadaşlar topik olarak çalışmıyoruz bu bir gerçek bu rehaveti herkes eylüle kadar atsın üstünden, lütfen. ve az da olsa çalışmaya başlayın artık sayacağım kişiler arasından "yok ben sizinle bu yola devam etmeyeceğim" diyen varsa şimdiden söylesin arkadaşlar. ben de ona göre bir tavır takınayım
civcivvvv
yaseminA
mervemervemerve
elcin35
hepimize Allah zihin açıklığı versin canlarım
cok cok sagol cnm haklısın ben bugun basladım tarıh ve mat calıstım dıger derslerede de calısabılırım kendı basıma halletcem ıcın yanı dersaneye gıtmıcem ıcın once nasıl calısayım nerden baslayım vs bıraz ılk bı ıkı hafta zorlanıcam kesın ama sonra rayına oturtcam ınsallah
bu arada herkesın gecmıs ramazan bayramının kutlarım
Herkesin bayramını kutlarım canlar :)
Bayramda pek çalışamadım ama Makro'dan aşağıdakiler bitti:
Makro İktisat Giriş ve Temel Kavramlar
Makro İktisat Klasik Makro Ekonomik Model
Makro İktisat Keynesyen İktisat
Matematik'ten Temel Kavramlar bitti.
Tarih çalışmaya başlamam gerek :44:
MerhabalarArtık ders çalışmaya devam etmem lazım, bayram bitti ama tatil havası hala devam ediyor
bende yeni yeni çalışmaya başlayacagım.kpss a için hazırlanmak istiyorum ama biraz araştırdım sonunda elenirim gibi geldi.birde yaş sınırı var.kendime güvenemiyorum ne yapacagıma karar veremedim.işletme mezunuyum alandan hangi derslere çalışmam gerekecek.
Arkadaşlar bu sene aranıza ben de katılıyorum.:)
Kaynaklarım tam teşekküllü değil ancak gk gy için yargının setini aldım. Şimdilik onunla kendimi oyalayacağım.:)
Dershaneye gitmiyorum, okul dershane ve ekstra çalışmak ben gibi biri için çok fazla. O nedenle kendim başarmaya çalışıcam.
Anadolu lisesi mezunu olsam da uzun bi aradan sonra ingilizce namına pek bişey kalmadı. Bu sene ingilizce gerekmeyen yerlerden tercih yapmayı düşünüyorum. Bu konuda bilginiz var mı?:)
Arkadaşlar bu sene aranıza ben de katılıyorum.:)
Kaynaklarım tam teşekküllü değil ancak gk gy için yargının setini aldım. Şimdilik onunla kendimi oyalayacağım.:)
Dershaneye gitmiyorum, okul dershane ve ekstra çalışmak ben gibi biri için çok fazla. O nedenle kendim başarmaya çalışıcam.
Anadolu lisesi mezunu olsam da uzun bi aradan sonra ingilizce namına pek bişey kalmadı. Bu sene ingilizce gerekmeyen yerlerden tercih yapmayı düşünüyorum. Bu konuda bilginiz var mı?:)
sonne sormak ayıp ama nereden ne kadara aldın seti? konu anlatımlı mı yoksa soru bankası mı?
ben de bu sene ingilizce ağırlığı düşük yerlere yönelmeyi düşünüyorum çünkü ingilizcem yok gibi bişeysayfa 30da bir mesajda ben ağırlıklarını paylaşmıştım oradan bakabilirsin
Çok sağol canım:) Olabildiğince sayfalara baktım açıkcası bi çok şeyi cevaplarda öğrendim o kadar habersizdim.
0.10 bile bana çok geliyor. Çünkü kelime bilgim sıfıra ulaştı diyebilirim. Senin paylaştıklarına baktım ilave olarak iktisatta çalışıcam.
İngilizceyle uğraşamam. Umarım attıklarım tutar ne diyim.
Olmadı merkez bankasına kpssp119 ile başvururum diyorum. İngilizce yoktu ümidim ilk sene
merhaba hoşgeldiniz.konuyla ilgili iletişimi koparmayalım lütfen.ingilizcenin şart olarak aranmadığı yerler maliye bakanlığı gelir uzman yardımcılığı var vergi denetmenliği var bunlarda sanırım P49 dan alıyor ama her türlü yds ye girmelisiniz hiç olmadı bir tan işaretlemelisiniz ki puan türünüz hesaplansın..