- 10 Nisan 2009
- 248
- 4
-
- Konu Sahibi kitapkokusu
Merhaba kızlar! Nasılsınız bakalım?
Ben Mikrodan Erdal Ünsalın kitabını buldum kitaplığımda (kitaplığın ne kadar düzenli olduğunu siz düşünün) 2007 basım. Dedim bir okuyayım. Terkip hatası diye bir kavram okudum. (4 yılda 6 iktisat dersi aldım bunu duymadım) Aha dedim ne kadar mantıklıymış. Bugün de başka bir şeye bakmak için 2013 sorularını açtım. Bir baktım şıkların birinde terkip hatası var. Bi sevindirik oldum biliyorum yaYorumlara baktığımda herkes Ünsala ağır diyordu. Ağır evet özellikle makrosu. Ama demek ki KPSS için çalışmak gerek. Ben ilk 3 bölümünü okudum altını çize çize. İktisatı daha iyi kavramaya başladım sanki.
Hukuk konusunda ise kızlar Dönüşüm Çıkmış Sorular + Murat soru bankası mı alsam yoksa Dönüşüm Çıkmış Sorular + Külliyat mı? Dönüşümü kesin alıcam da diğerine karar veremiyorum.
Hepinize öpücükler
sayfaya hiç uğramayanlar var... sanırım herkes çok yoğun bu aralar
Aynen canım, daha yeni yeni bitti yoğunluk
Bi de ders çalışamayınca insan utanıyor girmeye
Ben bayramdan beri çalışamıyorum
merhaba hoşgeldiniz.konuyla ilgili iletişimi koparmayalım lütfen.
p49 puan türü gelir uzman yard.için ve %10 ingilizce şart istiyor.vergi denetmenliği de %10 istiyor vergi de p47 p50 veya p54 müydü neydi ingilizce şart bunlar için.eğer ydsye hiç girmezsek bunlar hesaplanmayacak.istemeyen yerler ise çok sınırlı.
hoşbulduk
%10 istiyor fakat şartı yok şart olunca şunu diyorlardı atıyorum en az 35 doğru yapmış olmak ya da c seviyesinde ingilizce bildiğini belgelemek tarzındaydı. ama gelir uzman yardımcılığında bunu istemiyor %10 etkiliyor puanı o yüzden de bilmesek bile yds girmemiz gerekiyor malesef
zor bir sınav ben bazı puan türlerim 75 in üstündeydi ama bu sefer şartlarda 80 vardı 85 vardı en kolayı p49 gibi duruyor şu an
Kızlar Allah kolaylık ve sabır versin şimdiden :)
Tarih daha yeni ilk konusunu bitirdim. Allahım nasıl bi unutmaysa benimki kafama zar zor soktum.
Allah bize bol zaman ve kolaylık versin
merhaba hoşgeldiniz.konuyla ilgili iletişimi koparmayalım lütfen.
p49 puan türü gelir uzman yard.için ve %10 ingilizce şart istiyor.vergi denetmenliği de %10 istiyor vergi de p47 p50 veya p54 müydü neydi ingilizce şart bunlar için.eğer ydsye hiç girmezsek bunlar hesaplanmayacak.istemeyen yerler ise çok sınırlı.
kusura bakmayın ben bu yıl ilk kez gireceğim için sınav hakkında pek bilgim yok malesef
ingilizce şartı derken neyi kastediyorsunuz acaba?
kpds mi oluyo ki?
bir de gy gk ne demek acaba?
kızlar ben çalışamıyorumgerçekten kafam çalışmıyor. ilk tarihe bakıyım dedim bir iki sayfa okudum kafama girmedi neyse coğrafyaya bakıyım o zaman dedim yine aynı.. acaba türkçeden mi başlasam. yardım ediinnn
Maliye'den Maliye Teorisi, Kamu Giderleri ve Kamu Gelirleri bittiiiii
Pegem'den çalıştım, Murat Yayınları'nın sorularını çözdüm.
kusura bakmayın ben bu yıl ilk kez gireceğim için sınav hakkında pek bilgim yok malesef
ingilizce şartı derken neyi kastediyorsunuz acaba?
kpds mi oluyo ki?
bir de gy gk ne demek acaba?
kpds sınavı kalktı.yerine yds yani yabancı dil sınavı geldi.şart derken yds'ye kesinlikle girilip 1 tane de olsa işaretlemek gerekiyor.onu kast ettim.doğru da olsa yanlış da olsa işaretlemek lazım.sınava girmezseniz 90 tane puanınız hesaplanmayacak.bu şartlık sadece a grubu kadrolarında var.önceki sayfalarda konu sahibi kitapkokusu nickli arkadaş hangi kurumu istiyorsan onun için hangi derslere çalışman gerektiğini çizelge olarak yüklemiş.oradan bakarsınız.
gk gy genel kültür genel yetenek testinin kısaltılmışı.uzun olduğundan kısa kısa yazıp geçiyoruz.bu testlerde Türkçe,matematik genel yetenek olarak,tarih coğrafya vatandaşlık güncel bilgiler genel kültür olarak geçiyor.buradan kpss b grubu olarak atanırsınız ve ingilizce şart değil.ama alan yani a grubu isterseniz ingilizce şart.
siz hangi bölüm mezunusunuz? bazı bölümler alan sınavına giremiyor da ondan sordum
SevgiliMelek, spaniard arkadaşım gerekli cevabı vermiş fakat ben sana bir kpss kitapçığı alıp iyice okumanı da öneririm çünkü burda bizim söylediklerimizle de tam oturtamayabilirsin
spaniard; benim bu dönemdeki yoğunluğum sebebiyle ilgilenemiyorum ve yokluğumda ilaç gibi yetişiyorsun çok teşekkür ederim
kpds sınavı kalktı.yerine yds yani yabancı dil sınavı geldi.şart derken yds'ye kesinlikle girilip 1 tane de olsa işaretlemek gerekiyor.onu kast ettim.doğru da olsa yanlış da olsa işaretlemek lazım.sınava girmezseniz 90 tane puanınız hesaplanmayacak.bu şartlık sadece a grubu kadrolarında var.önceki sayfalarda konu sahibi kitapkokusu nickli arkadaş hangi kurumu istiyorsan onun için hangi derslere çalışman gerektiğini çizelge olarak yüklemiş.oradan bakarsınız.
gk gy genel kültür genel yetenek testinin kısaltılmışı.uzun olduğundan kısa kısa yazıp geçiyoruz.bu testlerde Türkçe,matematik genel yetenek olarak,tarih coğrafya vatandaşlık güncel bilgiler genel kültür olarak geçiyor.buradan kpss b grubu olarak atanırsınız ve ingilizce şart değil.ama alan yani a grubu isterseniz ingilizce şart.
siz hangi bölüm mezunusunuz? bazı bölümler alan sınavına giremiyor da ondan sordum