- 3 Ağustos 2013
- 10
- 0
-
- Konu Sahibi kitapkokusu
hoşgeldin aramızalisteye yazdım bile
mezun musun? hangi bölüm?
hoşbulduk canım, gördüm çok teşekkür ederim :116:
iktisat mezunuyum şimdi çalışıyorum ama kpss ye giricem tekrar, sen neler yapıyorsun, staj yapıyormuşsun okuduğuma göre
Nasıl gidiyor? :)
ben de iktisat mezunu olmaya çalışıyorum
mezun olunca özel sektöre geçme ihtimalime karşılık bir tecrübe görünsün diye yapıyorumaslında eğlenceli insanlarla çalışıyorum ama pek bişey yapmadığım için sıkılıyorum bir an önce ay sonu gelsin istiyorum sen nerde çalışıyorsun?
Ben özel bir şirkette finans uzmanı olarak çalışıyorum. Hem iş hem kpss zor oluyor ama sonu güzel olacak inş
Tahmin edebiliyorum nasıl sıkıldığınıama iş istesen de zaten 1 ayda ne kadar öğrenebilirsin ki? En güzeli etrafı gözlemlemek, çalışma ortamı nasıl, kültürü nasıl bunları anlamak. Bence güzel çağlarının son demlerindesin, tadını çıkar
aaaah ah ne güzelinşallah beraber başarırız bütün gün boş boş oturuyorum turist gibi sohbetlere dahil oluyorum arada, bikaç kişi var sohbet ettiğim, iş yapmamı istediklerinde mutlu oluyorum vakit geçiyor en azından ama iş verirler de yanlış bişey yaparım diye de korkuyorum sabah 7:45 akşam 17:30 oturarak geçiyor vaktim üzülüyorum, staj yapmasaydım o zaman bana kalacaktı
inşallah canımcım :) peki test kitabı falan alsan yanına bir şey diyorlar mı? Hem vakit geçer, hem ders çalışmış olursun :)
Sıkılmakta haklısın ama boşveer staj da biter gider ama CV ne yazdığın hep kalır
onu ben de düşündüm ama zaten bişey yapmıyorum tüm gün o zaman da oraya çalışmaya değil de kendi kafama göre takılmaya gitmişim gibi olacak, zaten 1 ay oradayım insanlarla zıtlaşmak istemiyorum, sessiz sakin bekliyorum, telefonumdan kitap okuyorum bazen, etrafımdakilerle sohbet ediyorum
haklısın canım, tek düşündüğüm oyeni mezundan tecrübe beklenilen bir memlekette yaşıyoruz malum ben de mezun olunca ne iş olursa olsun çalışmak istiyorum, aileme yük olmak istemiyorum daha fazla
O da doğru, zaten 1 ay, insanlarla zıtlaşmaya değmez :)
Öyle böyle bir iş bulursun canım, güzel bir kuruma yerleşmek en güzelio yüzden çalışmayı bırakmayalım, dürtelim birbirimizi
kaynaklarım:
-eşit ağırlık ve sayısal adaylar için matematik-geometri çözümlü soru bankası (pegem akademi)
-Türkçe çözümlü soru bankası (pegem akademi)
-coğrafya çözümlü soru bankası (pegem akademi)
-anayasa ve vatandaşlık soru bankası (pegem akademi)
-İktisat çözümlü soru bankası (murat)
-tarih konu anlatımlı (murat)
-iktisat/işletme konu anlatımlı (murat)
-makro konu anlatımlı (pegem akademi)
-para,banka ve kredi konu anlatımlı (pegem akademi)
-24 saatte vatandaşlık (ihtiyaç)
-24 saatte tarih (ihtiyaç)
-24 saatte coğrafya (ihtiyaç)
genel olarak pegem akademinin kitaplarını sevdim, murat sinir bozucu olabiliyor[/QUOTE,
merhaba canım
bende kpss 2014 e girmeyi düşünüyorum yukardakı kitapların ücreti nedir canım kaça mal oldu
kaynaklarım:
-eşit ağırlık ve sayısal adaylar için matematik-geometri çözümlü soru bankası (pegem akademi)
-Türkçe çözümlü soru bankası (pegem akademi)
-coğrafya çözümlü soru bankası (pegem akademi)
-anayasa ve vatandaşlık soru bankası (pegem akademi)
-İktisat çözümlü soru bankası (murat)
-tarih konu anlatımlı (murat)
-iktisat/işletme konu anlatımlı (murat)
-makro konu anlatımlı (pegem akademi)
-para,banka ve kredi konu anlatımlı (pegem akademi)
-24 saatte vatandaşlık (ihtiyaç)
-24 saatte tarih (ihtiyaç)
-24 saatte coğrafya (ihtiyaç)
genel olarak pegem akademinin kitaplarını sevdim, murat sinir bozucu olabiliyor[/QUOTE,
merhaba canım
bende kpss 2014 e girmeyi düşünüyorum yukardakı kitapların ücreti nedir canım kaça mal oldu
canım pegemleri kendi sitesinden indirimli olduğu bi dönemde aldım ama fiyatları hatırlamıyorum alalı çok olduğu için, siteye girip araştırabilirsin, kendi yayınlarında iyi indirimler olabiliyor.
son zamanlarda ihtiyaç konu anlatımlı coğrafya aldım o 17 tl idi. ama diğerleri alalı çok zaman geçtiği için hatırlamıyorum ne yazık kiama internet üzerinden alabileceğin tüm sitelerden araştırıp da almanı tavsiye ederim, kitap mağazalarından daha uygun fiyata geliyor
sagol canım araştıracağım
bu kitaplar en iyisimi sence hazırlık yeterli olur mu bunlarla? Ben mezun olalı 7 sene oluyor kpss a ya girmek istşyorum ama 2014e yetişirmiyim bilemiyorum benim durumum biraz karışık henüz tc vatandaşlığını kazanmadım yeni başvuracağım aynı zamanda diplomama denklik almam lazım bu işlemler sınavdan önce hallolursa sınava gireceğim inşallah olmadı seneye artık yaşımda 32 şuan
önceki sayfalara baktın mı bilmiyorum daha önce de bikaç kez söylemiştim: sağlam konu anlatımı ve mantığının oturması için hiçbir kpss hazırlık kitabı yeterli gelmez çünkü hepsi özet... en güzel verimi Erdal Ünsal ve Zeynel Dinler kitaplarından alırsın. bende Zeynel Dinler-Mikro ve Erdal Ünsal-Makro var. sadece şu şöyledir diyip geçmiyor ikisi de nedenini nasılını açıklıyor ve tüm iktisat hocalarının tavsiye edeceği ilk kitaplardandır bunlar. hiçbir dersten tek kaynak yararlı olmaz bu saydıklarım benim sadece başlangıç kaynaklarım konuları bitirdikçe yeni kaynklar alıp pekiştirmeyi düşünüyorum, ne kadar farklı kaynak o kadar çeşitli soru tipi.. mezun olalı çok olmuş eğer konuları unuttum diyorsan kesinlikle erdal ünsal ya da zeynel dinlerle başla, ikisinin de kitaplarını incele sana daha güzel daha iyi geleni edin derim ben
tavsiyeler için sagol canım çok zor benim işim ama hırslandım şansımı deneyeceğim
hepinize mutlu bayramlar arkadaşlarım.güzel,iyi ve neşeli nice bayramlar görmeniz dileğiyle...
bu başlık aktif sanırımkızlar kpss alana hazırlanırken kurslara dershanelere gidiyormusunuz ? ben işletme lisanstan sınava giricem dershaneye gitmeden kazanabilirmiyiz