- 8 Şubat 2013
- 2.430
- 846
- Konu Sahibi kitapkokusu
Ben bunu kaydedeyim en iyisi
et et ben de 1. sayfaya da koyayım bari üşeniyordum yapmaya hazır yapmışken kopyalayayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bunu kaydedeyim en iyisi
et et ben de 1. sayfaya da koyayım bari üşeniyordum yapmaya hazır yapmışken kopyalayayım
Evet yardımcı olur herkese de hem
peki şimdi diyelim ben istatistiğe girdim yeterli puan alamadım telekominikasyon için düz memuriyet tercihi yapabiliyorum değil mi? saçma bi soru mu oldu , yani istatistik çözmem tek alanla kısıtlamaz değil mi
yok canım zaten bir yığın puan türü var... bir çok arkadaşımız tüm oturumlara katılacak, tercihini ne şekilde yapacağın sana kalmış bişey ben de alandan iyi puan alamazsam düz memurluğu deneyeceğim
tamam zaten o zamana kadar çok şey öğrenmiş olurum ben
sizlerede sorarım tercih öncesi
sor tabi canım
hatta iktisatla ilgili soruların olursa bireysel olarak mesaj ya da mail yoluyla iletişim kurarsan yardımcı olurum, elimden geldiğince (çok iyi bildiğimden değil)
şimdi puan türlerine göre alım yapan kurumları da bir yerden buldum liste halinde 1.sayfaya ekleyeceğim.
ara ara 1. mesajı kontrol edin yeni tablo vs eklemiş olabilirim, sonra vay efendim ben görmedim denilmesin***
olur canım konuşuruz sorarım tabikisi
tamam bakacağım sık sık
yakında puan türlerinin ders ağırlıklarını, testlerin kapsamını vs de tablo olarak hazırlayacağım ama yoğunluğumu hepiniz biliyorsunuz o bakımdan biraz zaman verin bana, herşey olacak ayrıca şu da olsa iyi olur dediğiniz bişey varsa söyleyin 1 yılımızı burada beraber geçireceğiz...
Tamam tatlım aklıma gelenleri söylerim tabiki
Çok teşekkürler baya emek veriyorsun gerçekten
topiğimizdeki tüm arkadaşlarım da umarım düzgün bi şekilde uğrayarak ve çalışarak karşılığını verirler
uğramayanlara laf sokuyorum da uğramadıkları için görmüyorlar tabi
bas fırçayı bana acıma sakın
eylülden itibaren öyle olacak zaten canım, defalarca söyledim eylülden itibaren sıkı tutacağız diye işine gelmeyenin keyfi bilir ama kalıcı olacak kişiler yavaş yavaş belli etmeye başlar artık kendini
tabi belli ederler, ben gelemeyeceğim zamanlar söylerim mutlaka haberin olur
ben zaten mail adresimi mesaj atacağım size, bi durum olduğunda mail atarsınız max 1 saat içinde geri dönüş yaparım, staj yüzünden giremiyorum pek kk'ya
tamam tamam olur tabiki , staj nerde yapıosun ?
Kızlar şu an saat 04.00e yaklaştı. Ve ben Maliyeden Kamu Harcamalarını bitirdim. Tarihten Osmanlımıza geçiyorum inşallah. Çok zor ders çalışmak Yani lisede bu kadar çalışsaydım herhalde tıpı tuttururdum
Mustafa Nevzat İlaç Sanayi/ muhasebe. çok eğlenceli herkes, keyifli geçiyor yalnız bende yeni girdiğim ortamlarda biraz donukluk oluyor ondan pek iletişim kuramıyorum ama zamanla aşarım herhalde
Harika bir yerde staj yapıyorsun bence tebrik ederim
Alışırsın zamanla canım normal ama değişik ortam tanımadığın insanlar
teşekkür ederim canım
eee bugünkü planlar neler?
ders çalışmaya benzer bi plan var mı?