Ben de yaklaşık olarak sizinle aynı durumdaydım, şu an çalıştığım için de bir şekilde rayına oturtmaya çalışıyorum. Ben işe öncelikle araştırma yapmakla başladım, alanımdan atanan kişilerin YouTube videolarını, hangi kaynakları edindiklerini dinleyip not aldım. Şu an için GKGY ve eğitim bilimleri kitaplarını edindim sayılır, ben öğretmenlik değil de formasyona sahip bölüm öğrencisi olduğum için eğitim bilimlerinin çoğunu halletmeden ÖABT'ye başlamayacağım zaten onun için bir online dersane satın aldım ve eğitimi daha başlamadı. Size de aynı şekilde başta bir jaynak taraması yapmanızı tavsiye ederim, YouTube video uyumlu kaynak edinirseniz bu devirde daha ekonomik oluyor tabii sizin şahsi fikrinizi bilemem. Sonrasında ise Eğitim, GKGY ve ÖABT'yi karma olarak çalışabilirsiniz, mesela bir gün tarih -coğrafya, öğrenme ve gelişim psikolojisi ve Öabtden bir ders gibi. Ertesi gün bunları değiştirirsiniz. Ama konularla birlikte test çözmek ve tekrar çok çok önemli. Bir de günlük hedeflerinizi ve gün içinde yaptıklarınızı yazsanız psikolojik olarak iyi gelebilir. Ben bölüm derslerime çalışırken böyle yapıyorum her hedefin yanına "+" koymak çok iyi hissettiriyor. Bunun dışında ben de çözümünü bulamadım ama sosyal medya illetinden kurtulmak gerek:) vee erken yatıp erken kalkmak, asla sürekli çalışmalıyım, asla dinlenmemeliyim diye düşünmeyin "beyin yatar pozisyonda ve uykuda öğrendiklerinizi kaydeder." Diye bir şey duymuştum, bedeninizin dinlenmesine izin verin, "geç kaldım" psikolojisinde de olamayın lütfen daha yolun başındasınız... Allah zihin açıklığı versin, başarılar dilerim ❤