O da doğru 1900'lü yıllar bile onlar için güncel.Ona hiç güvenme canım, geçen sınavda tam bir yıl not tuttum güncelde be mübarek bir tanesi çıksaydı yagittiler kar şiirini sordular
Haklısın canım en doğrusu bu.Kökten kpss çıkaranlara okuyalım bitsin gitsin
Harikaymış tam bize uygun ve tamda yapmak istediğim yaptığım şey inşallah ...ben azcik erken kalktım ama sonra biraz çalışıp uyudum tekrar ona ne demeli :)Selam kizlar. 5 tr kalkmak isteyip kalkamayanlardan biri de benim. Ve 4 te uyuyabildim. 9 bucukta uyandim. Hizli okuma etkinliğim 1 sa., Kitabimi okudim 45 dk. Biraz ara verip mat baslayacagim
Kolay gelsin verimli bir gun olsun hepimiz icin. Okudugum kitaptan bir bölüm paylasmak istiyorum sizinle. İrade terbiyesi-Jules Payot.
Gerçekten de tam hızlınmış. Bende burada yazılanlar gibi yapmaya çalışıyorum. Bende erken kalktım biraz çalışıp sonra uyudum malesefSelam kizlar. 5 tr kalkmak isteyip kalkamayanlardan biri de benim. Ve 4 te uyuyabildim. 9 bucukta uyandim. Hizli okuma etkinliğim 1 sa., Kitabimi okudim 45 dk. Biraz ara verip mat baslayacagim
Kolay gelsin verimli bir gun olsun hepimiz icin. Okudugum kitaptan bir bölüm paylasmak istiyorum sizinle. İrade terbiyesi-Jules Payot.
Selam kizlar.. iyi gidiyoruzbize.
Ben bugun 8.30 da kalktim. Tarih calistim. En bastan gelerek Osmanli devletine kadar geldim.onceden buralara bakmis oldugum icin notlarimi okudum. Az biraz daha soru cozup, gelisim psikolojisine basliyorum. Daha once baslardim ama is yerinden de is cikinca anca oldu.
Siz naptiniz nasil gidiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?