KPSS 2021 e henüz başlamamış olanlar ve sıfırdan başlayacaklar... Başlayalım ve bitirelim hadi💪

Bugün on yargimi yendim Türkçeye adım attım çok mutluyum başladık devamı gelir inşallah gk gy den her dersten bir şeyler bitirmiş oldum böylece elhamdülillah şu anda 3 video bitirdim Türkçe'den kısaydı gerçi ama olsun bir iki video daha bitireyim bitirdiğim konuları güzelce yazıp tekrar edeceğim soru çözümü elimde olanları yapicam inşallah hedefim şu anda o yönde bunu yapmadan öncede öbür 1 aylık programimi hazırlarım bugün büyük ihtimal size atarım :*

Evet arkadaşlar eğitim bilimlerini çalışmadığım için 1 aylık programimi erkenden bitirdim ama sadece konu bitirdim not aldım soru çözmedim ....şimdi 2. Programimi hazirladim ama hemen geçmeyeceğim ona önce bu öğrendiklerimi notları okucam tekrar edeceğim tamamen bitmiş olan konulardan soru çözümü yapacağım içime sinince bir kaç gün içinde hazırladığım diğer programıma geçerim inşallah yarın sabah 5 ye kalkıp bebeler uyanmadan çalışmayı planlıyorum haydi bismillah hayırlı olsun

Eklentiler

• 2021-01-10-00-04-39-715.jpg
    55,8 KB · Görüntüleme: 32
Ben geldim
Bugün başladım ama kötü bir başlangıc olabilir
20 gün geçse sıkıntı yok tarih ilk ünitesini çalıştım ve sadece 98 soru çözdüm sizin yanınızda hiçbirşey
Ahhh be canimm ben darma dumanim cok guze baslangic tebrik ediyorum seni
Bak bakalim ben kalori takibi yapiyirum baya ise yariyor tavsiye ederim canim.
Duzen onemli kendin icin nasil verinli olacagini düşünüyorsan o sekilde ilerle
Selam bayanlar
KPSS macerasında ben de varım.Tarih çalışıyorum şu an. Bolll motiveli, enerjili,verimli çalışmalar hepimize
Hosgeldin... Vallahi enerjine bayildim
İnsallahh

Naptiniz ne ettiniz??
Beni de matematik hayattan soğuttu yeminlen acayip motivasyonum dustu.. yok anam sorular zor yapamiyorum.. deger veriyorum karsiligi bulamiyorum
Hala daha programimi guncellemedim ama bu gece uyumadan hatta buradan cikinca yapip atacagim.

Allahın cezası matematik

Bir cizelge hazirladim kendime daha once denemistim. ders programima göre ayarladim. Sadece fazlalik olarak mat paragraf koydum. Her gun mat olucak mecbur. Tabi suda var disarda oldugum gunler oluyor yada islerimiz oluyor artik deneyecegim.
Çizelgeye ve programima gore hergun 1 gk+gy dersi 1 tanede egitim bilimleri dersi koydum. Paragrafi aralara her türlü atarim mati mutlak sıkıştırmam lazim.
Bos kutularda dersin adi yazacak.
Yarin full mat calisip ptesi itibariyle programima bagli kalacagim hafta sonunu duzenleyecegim orayi gormeyin

Eklentiler

• 16102303109806404449769851283008.jpg
    96,1 KB · Görüntüleme: 23
  • 16102304240137748035091695785769.jpg
    171,5 KB · Görüntüleme: 23
Şu an hâlâ tarih çalışiyorum. Arada girip buraya motive oluyorum. Ders çalışmak için Sabahın 5inde kalkacak hatunu tebrik ediyorum program yapmadım henüz temel olmayınca yavaş ilerliyorum günde ne kadar ezberleyebilirsem. Matematiği ben de hergune koymuştum, bu ara boşladim ama sınava kadar birkaç konuya iyice çalışacağım mutlaka

Ay kızlar. Birde güncel bilgiler var. Güncel diye diye. Hergün gazete, dergi okutan. Önüne gelen her haberi zihne yazıtan. Bu duruma da lanet okuyasım var. Ah ah.
Ona hiç güvenme canım, geçen sınavda tam bir yıl not tuttum güncelde be mübarek bir tanesi çıksaydı ya gittiler kar şiirini sordular

Matematiği bulanlara lanet. Tarihi yazanlara öldünüz ama hala başıma belasınız. Vatandaşlık kanun kanun niye boyna bir şeyleri değiştiren devlet sistemi var. Diye diye uzatırım ben bunu.
Kökten kpss çıkaranlara okuyalım bitsin gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…