Bende tarihten başladım ,en sevdiğimSelam bayanlar
KPSS macerasında ben de varım.Tarih çalışıyorum şu an. Bolll motiveli, enerjili,verimli çalışmalar hepimize
Bende bende şu tarihe aşık olmak istiyorum.Bende tarihten başladım ,en sevdiğim
Ramazan hocayı dinle olursun canımBende bende şu tarihe aşık olmak istiyorum.
Ahhh be canimm ben darma dumanim cok guze baslangic tebrik ediyorum seniBen geldim
Bugün başladım ama kötü bir başlangıc olabilir
20 gün geçse sıkıntı yoktarih ilk ünitesini çalıştım ve sadece 98 soru çözdüm sizin yanınızda hiçbirşey
Bak bakalim ben kalori takibi yapiyirum baya ise yariyor tavsiye ederim canim.Sizin adiniza cok sevindim. Bende kilo vermeye çalışıyorum galiba hepimizin ortak sorunu. Forumda yarışma değilse bir grup var bende oraya katıldım bu hafta.bakalım verebilecekmiyim bende.Darisi benim basima inşallah. Derslere gelince birkac gundur yazmiyorum ama duzenli calismaya calisiyorum. 31 ocağa kadar alana devam...
Hosgeldin... Vallahi enerjine bayildimSelam bayanlar
KPSS macerasında ben de varım.Tarih çalışıyorum şu an. Bolll motiveli, enerjili,verimli çalışmalar hepimize
Allahın cezası matematikNaptiniz ne ettiniz??
Beni de matematik hayattan soğuttu yeminlen acayip motivasyonum dustu..yok anam sorular zor yapamiyorum.. deger veriyorum karsiligi bulamiyorum
Hala daha programimi guncellemedim ama bu gece uyumadan hatta buradan cikinca yapip atacagim.
Matematiği bulanlara lanet. Tarihi yazanlara öldünüz ama hala başıma belasınız. Vatandaşlık kanun kanun niye boyna bir şeyleri değiştiren devlet sistemi var. Diye diye uzatırım ben bunu.Allahın cezası matematik
Babamda bana anaokuluna başlamadan önce pişti öğretmiş sayıları öğrenmem için.Arkadaslar tavsiyem cocugunuza daha ilk okuldayken 1 mat., 2 turkce, 3 dil egitimini verin mutlaka. Sonrada zor vallahiii
Amaa napiyoruz durmak takiyoruz bunlardan
yola devam
Ona hiç güvenme canım, geçen sınavda tam bir yıl not tuttum güncelde be mübarek bir tanesi çıksaydı yaAy kızlar. Birde güncel bilgiler var. Güncel diye diye. Hergün gazete, dergi okutan. Önüne gelen her haberi zihne yazıtan. Bu duruma da lanet okuyasım var. Ah ah.
Kökten kpss çıkaranlara okuyalım bitsin gitsinMatematiği bulanlara lanet. Tarihi yazanlara öldünüz ama hala başıma belasınız. Vatandaşlık kanun kanun niye boyna bir şeyleri değiştiren devlet sistemi var. Diye diye uzatırım ben bunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?