- 14 Temmuz 2013
- 6.170
- 14.098
Öyle deme yapma böyle. Hepimizin hayatın bir şizofren geçti. Belki eş belki yakın arkadaş belki de komşu. Üzme kendini önemli olan senin bunu bilebilmen.Evet istemiştim hatta ressam olma hayalimde vardı.Ailem sıkı yetiştirdi hiçbir şeye izin vermezdi aman guzum seni kurtlar gapar modundaydılar. Sonra şizofrenle evlendirildim rahatlamışlardır diye umuyorum.
Arada bir hüzün çöküyor da sonra şükrediyorum evet bu dediğin için çünkü bilmesen böyle düzelecek diye beklersin o da aklım yerinde diye dolaşır.Öyle deme yapma böyle. Hepimizin hayatın bir şizofren geçti. Belki eş belki yakın arkadaş belki de komşu. Üzme kendini önemli olan senin bunu bilebilmen.
Hepimizin hayatın bir şizofren geçti. Belki eş belki yakın arkadaş belki de komşu.
Aynen öyle olacaksın. Sen güçlü bir kadın ve annesin. Bu yüzden biz seni hep destekliycez. Her şey evladınla çok güzel olacak.Arada bir hüzün çöküyor da sonra şükrediyorum evet bu dediğin için çünkü bilmesen böyle düzelecek diye beklersin o da aklım yerinde diye dolaşır.
Neyse sıkıntı yok kızçeler burası sizler bana çok iyi geliyorsunuz gerçekten yüzünüzü görmesemde adınızı bilmesemde iyiki varsınız seviliyorsunuz. Tek boşanan benim zannediyordum burayı okuyunca o eski çökük ruh halimi geride bıraktım. Tamamen boşanayım zımba gibi olarım diye düşünüyorumm
Şimdi tuvalete gidince oh gidebildim dye şükrediyorum ama resim yaptığım zamanlar olursa atarım sözMiknatiss oouuuf işte tam bu söz hayatımın sözü oldu şu an aşşşırının bayağısının dibisi katılıyorum. Bu arada resim de bulduğun vakitte yapılabilecek bi şey bu konuda şanslısın hatta yaparsan bize de at , ben hep mimar olmak istedim öyle binalara planlara bakıp iç geçiriyorum anca niye okumadın demezsin tahminimce çünkü aile yapısı, göbek bağımız bir biliyosun
Yaaa şımaydımmm. Tişikkür idirim çok tatlışsınız.İnşallah inşallah. Hepimiz hayallerimize de kavuşucaz inşallahAynen öyle olacaksın. Sen güçlü bir kadın ve annesin. Bu yüzden biz seni hep destekliycez. Her şey evladınla çok güzel olacak.
Kızlar ben yatıyorum. Size huzur dolu geceler dilerim.
Öyle keşke diyoruz da vardır bir hayır demekki bu yollara girdiysek. Belkide o istediklerimiz olsa mutsuz olacaktık diye avutacağız kendimizi başka çare yokBen de patolog olmayı çok isterdim ama lisede tm okudum. Neymiş tarih yokmuş kandırdılar beni. Keşke ilk hayallerimiz gerçek olsaydı.
İyi gecelerKızlar ben yatıyorum. Size huzur dolu geceler dilerim.
Şimdi tuvalete gidince oh gidebildim dye şükrediyorum ama resim yaptığım zamanlar olursa atarım söz.
Aga bee o zaman senin mimarlığada yakalım bu gece. Valla evet bu kadar olur ya göbek bağımızın bir olduğuna bir kanıt daha
Yaaa şımaydımmm. Tişikkür idirim çok tatlışsınız.İnşallah inşallah. Hepimiz hayallerimize de kavuşucaz inşallah
Hiç bir bilgim yok keşke olsada yardım edebilsem. Çünkü ben genelde soru çözerek ilerlediğimden.Merhaba herkese
Balıklama dalıyorum konuya ama bir sorum olacak size.
seneye yapılacak olan DGS ve KPSS için bebek gelmeden matematik çalışmak istiyorum.
temelim yok gibi. Olmadığı için de 83 bandını geçemiyorum KPSS’de.
hangi hocaları önerirsiniz? İlyas Güneş’i dinledim ama sanırım anlamıyorum. Konuyla ilgili soruları çözemiyorum çünkü.
Amin çok teşekkür ederim. Ben seneye yapılacak olan sınava hazırlanmak istiyorum. Bu sene bize sınav yokHiç bir bilgim yok keşke olsada yardım edebilsem. Çünkü ben genelde soru çözerek ilerlediğimden.
Aaaa bebişin doğum tarihi kpss den hemen sonraŞaşırdığıma bakmayın benimkide öyleydi olabildiğince sakin kalmaya çalışın ben sürekli kendime sakin ol yoksa sınav yanar sakin ol yanmasın sakiiiin diye diye kazasız belasız girdim çıktım şükür . Sonrada bebiş gecikti . Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Evet harika olur bende öyle planlayıp yapmıştım çok faydasını görüyorum şimdi. Çok zorlandığım dersleri özetlemiştim bebiş gelmeden şimdide özet okuyup soru çözmem kaldı işte arada video filan izliyorum.Amin çok teşekkür ederim. Ben seneye yapılacak olan sınava hazırlanmak istiyorum. Bu sene bize sınav yokBebek gelmeden matematikten temel oluşturmak istiyorum bu yıl. Doğumdan sonra da sözellere bakar bol soruyla tamamlarım önümüzdeki yılı diye düşünüyorum
Hamileyken bile çok zor odaklanmak. Doğumdan sonra ne olacak bilmiyorumEvet harika olur bende öyle planlayıp yapmıştım çok faydasını görüyorum şimdi. Çok zorlandığım dersleri özetlemiştim bebiş gelmeden şimdide özet okuyup soru çözmem kaldı işte arada video filan izliyorum.
Sol elle beşik sallayın sağ elle notları okuyup soru çözebilirsinizHamileyken bile çok zor odaklanmak. Doğumdan sonra ne olacak bilmiyorum
Allah kolaylık versin inşallah size de