Fiziği dinlemedim de kimya süper coğrafya tarih türkçe aynı şekilde beğenmiştim ama eğitimi görünce şokella
fizikte şimdi barış var ama belki güncel kitap iyidir.
Haklısın bi de onunla uğraşmayım artık yolumuzu bulcaz inşallah bi şekilde
Sakitt oooooool
sinir krizlerine katlanmakta epey zorlanıyorum ben de
Ama bi yerden sonra şöyle oluyo sanırım aklıma bi anımı getirdi ordan örneklicem dur
bi fizik hocam vardı blok ders yapmıştı ama kafa beyin kalmamıştı ikinci öğretimdim ben ve ders 11-12 ye uzadı bi de modern miydi termodinamik miydi ikisinden birini dinliyoruz o saatte öndeyim hala anlamaya çabalarken boş baktığımı farkettm hoca geldi yanıma öyle güzel kıvamdasın ki şu an 3-4 dk daha anlatıyım ondan sonra hiçbi şey hissetmicen bak yarım saat kaldı hadi devam edelim dedi vicdansız
velhasıl ben de ağlayınca sinir krizinde bi noktadan sonra hissetmemeye başlıyorum
canım valla ben olsam gitmezdim bu dönemde hocalar da genel olarak tavsiye etmiyo zaten nedenine gelince öncelikle ramazanda farklı bi düzen telaş ve açlık vs olduğundan ders falan çok çalışılmıyo bu bi gerçek yani ne verimli olabiliyo ne çalışasın geliyo derken hoop bayram geliyo, bunun yanında asıl enerjimizi saklamamız gereken kısım son 3 ay olduğundan ramazanda kamp önerilmiyo, temelim çok sağlam değil diyosun o da ayrı etken o yüzden bence mantıksız ramazan sonrasında varsa hiç düşünme katıl derim ama.