KPSS 2021 e henüz başlamamış olanlar ve sıfırdan başlayacaklar... Başlayalım ve bitirelim hadi💪

Tenk yu çiçekk:21: gittim saf gibi benim hocam aldım deneme olarak, bu yıl ilk kez çalışıcam gibi demiştim zaten bilmiyodum iyidir benm hocam dedim ama saçma sapan çıktı ya pegem alayım artıkın🤗
Bende geçtiğimiz kpss için alan denemelerinden birini benim hocam almıştım. MÖ fizik sorularını gördüm hatta bi kaç tane vize final sorumuzuda görüp duygulandım 😂. Daha bulaşmam bende o yüzden ona.

Sanırım öylesi daha mantıklı ama erkenden uyanmamak için cücüğümü de sahura kadar uyutmamam lazım o da nası olcak hiç bilmiyorum yaa amaaan çocukla nasıl zor bu işler 😁
Bence cücüğün düzenini bozma sonra düzelticem diye ayrı çaba harcarsın. Enerjinin büyük kısmısını uyku düzenine harcamış olursun. Genede en iyisini sen bileceksin. Ama ah evet zor bu işler bebeyle

Günlerdir çalışamıyorum her şeye ağlamalar her şeye mız mızlanma sürekli sürekli bi şeyler isteme aaaaaayy aşırı bunaldım
Benimkide öyle ya bide benim sabrım hiç yoktur o bağırır bende bağırırım sonra o susar beni izler en son beni bastırmak için eşek gibi gene anırır daha şiddetli ve mutlu son :işsiz:
G*tü dursa karnı durmaz karnı dursa ağzı durmaz hesabı işte anlıyorum be Zorbuisler Zorbuisler cim geçecek bu günlerimiz inşallah hayırlısıyla ama aaaa diye çığlık atıcam bende az kaldı.

Valla ben kediyi şimdiden alıştırmaya çalışıyorum. Bu akşam uyutmuycam onu bakalım saat kaça kadar dayanacak. Çocukla cidden zor ama onları yeni bir düzene alıştırmak çok zor. Nette KPSS kampı gördüm. Ramazan boyunca 21.30 01.30 arası 22 gün 299 liraymış. Bende ona katılsam mı diye düşündümde. Şimdi ben alan derslerinden sıfırım o da hızlandırılmış kursmuş ondan biraz korktum.
Temelin varsa neden olmasın ki hemde fiyatı iyiymiş bana mantıklı geldi imkanım olsa katılırdım buna. Genede sen bilirsin tabi neye ihtiyacın var neye yok.

Hmm o zaman evet zorlanırsın havada kalır gibi olur yani bizim alan için öyle olurdu. En azından az buçuk konuyada hakim olmak lazım.
Dimi bende o yüzden vazgeçtim ama babamda katıl diyor. Tabi onların gözünde ben okulda her şeyi öğrendim her şeyi biliyorum. Bilmem gerek mantığı var. Peki ben sıfıra sıfırım. :KK70: :KK70:

Dimi bende o yüzden vazgeçtim ama babamda katıl diyor. Tabi onların gözünde ben okulda her şeyi öğrendim her şeyi biliyorum. Bilmem gerek mantığı var. Peki ben sıfıra sıfırım. :KK70: :KK70:
Yok ben artık açık açık söylüyorum sakin olun ben böyle algılayabiliyorum, yüklenmeyin, elleşmeyin bana, gidin öteyee diyorum 😄
Ama hızlıca bi temel atıp katıladabilirsin çünkü sorular inanılmaz önemli

Yok ben artık açık açık söylüyorum sakin olun ben böyle algılayabiliyorum, yüklenmeyin, elleşmeyin bana, gidin öteyee diyorum 😄
Ama hızlıca bi temel atıp katıladabilirsin çünkü sorular inanılmaz önemli
Ramazana özel bir programmış. O zaman yarın arayıp sorayım bari gündüz konu çalışsam yetişir herhalde ya akşama kadar.

benim hocam almıştım. MÖ fizik sorularını gördüm
Fiziği dinlemedim de kimya süper coğrafya tarih türkçe aynı şekilde beğenmiştim ama eğitimi görünce şokella 😯 fizikte şimdi barış var ama belki güncel kitap iyidir.
Bence cücüğün düzenini bozma sonra düzelticem diye ayrı çaba harcarsın
Haklısın bi de onunla uğraşmayım artık yolumuzu bulcaz inşallah bi şekilde
Zorbuisler Zorbuisler cim geçecek bu günlerimiz inşallah hayırlısıyla ama aaaa diye çığlık atıcam bende az kaldı.
Sakitt oooooool 😁 sinir krizlerine katlanmakta epey zorlanıyorum ben de😁 Ama bi yerden sonra şöyle oluyo sanırım aklıma bi anımı getirdi ordan örneklicem dur😁 bi fizik hocam vardı blok ders yapmıştı ama kafa beyin kalmamıştı ikinci öğretimdim ben ve ders 11-12 ye uzadı bi de modern miydi termodinamik miydi ikisinden birini dinliyoruz o saatte öndeyim hala anlamaya çabalarken boş baktığımı farkettm hoca geldi yanıma öyle güzel kıvamdasın ki şu an 3-4 dk daha anlatıyım ondan sonra hiçbi şey hissetmicen bak yarım saat kaldı hadi devam edelim dedi vicdansız😁 velhasıl ben de ağlayınca sinir krizinde bi noktadan sonra hissetmemeye başlıyorum 😁
Sadece soru çözümü toplam 1520 soru varmış
canım valla ben olsam gitmezdim bu dönemde hocalar da genel olarak tavsiye etmiyo zaten nedenine gelince öncelikle ramazanda farklı bi düzen telaş ve açlık vs olduğundan ders falan çok çalışılmıyo bu bi gerçek yani ne verimli olabiliyo ne çalışasın geliyo derken hoop bayram geliyo, bunun yanında asıl enerjimizi saklamamız gereken kısım son 3 ay olduğundan ramazanda kamp önerilmiyo, temelim çok sağlam değil diyosun o da ayrı etken o yüzden bence mantıksız ramazan sonrasında varsa hiç düşünme katıl derim ama.

Fiziği dinlemedim de kimya süper coğrafya tarih türkçe aynı şekilde beğenmiştim ama eğitimi görünce şokella 😯 fizikte şimdi barış var ama belki güncel kitap iyidir.

Haklısın bi de onunla uğraşmayım artık yolumuzu bulcaz inşallah bi şekilde

Sakitt oooooool 😁 sinir krizlerine katlanmakta epey zorlanıyorum ben de😁 Ama bi yerden sonra şöyle oluyo sanırım aklıma bi anımı getirdi ordan örneklicem dur😁 bi fizik hocam vardı blok ders yapmıştı ama kafa beyin kalmamıştı ikinci öğretimdim ben ve ders 11-12 ye uzadı bi de modern miydi termodinamik miydi ikisinden birini dinliyoruz o saatte öndeyim hala anlamaya çabalarken boş baktığımı farkettm hoca geldi yanıma öyle güzel kıvamdasın ki şu an 3-4 dk daha anlatıyım ondan sonra hiçbi şey hissetmicen bak yarım saat kaldı hadi devam edelim dedi vicdansız😁 velhasıl ben de ağlayınca sinir krizinde bi noktadan sonra hissetmemeye başlıyorum 😁

canım valla ben olsam gitmezdim bu dönemde hocalar da genel olarak tavsiye etmiyo zaten nedenine gelince öncelikle ramazanda farklı bi düzen telaş ve açlık vs olduğundan ders falan çok çalışılmıyo bu bi gerçek yani ne verimli olabiliyo ne çalışasın geliyo derken hoop bayram geliyo, bunun yanında asıl enerjimizi saklamamız gereken kısım son 3 ay olduğundan ramazanda kamp önerilmiyo, temelim çok sağlam değil diyosun o da ayrı etken o yüzden bence mantıksız ramazan sonrasında varsa hiç düşünme katıl derim ama.
Gece öğrenimi gerçekten zor oluyor. Gündüz dolu dolu yaşıyorsan akşam dersleri baya yorucu oluyor. Bende bunu yaşadım. Aslında dediğin gibi düşününce şuan hiç mantıklı gelmiyor. Daha sonra tekrar olacakmış. Tek farkı şimdiki sorular o zaman olmayacakmış. Farklı sorularla olacakmış.

Ramazana özel bir programmış. O zaman yarın arayıp sorayım bari gündüz konu çalışsam yetişir herhalde ya akşama kadar.
Sen bileceksin canım öyle diyorlar reklam onlar hep de asıl senin ihtiyacın var mı istiyor musun önemli olan bu yoksa ramazandan sonra da başka şeyler olur mutlaka. Aman kaçırma derler sonra başka bir program yapıp bunuda aman kaçırma derler sınava kadar böyle

Sen bileceksin canım öyle diyorlar reklam onlar hep de asıl senin ihtiyacın var mı istiyor musun önemli olan bu yoksa ramazandan sonra da başka şeyler olur mutlaka. Aman kaçırma derler sonra başka bir program yapıp bunuda aman kaçırma derler sınava kadar böyle
Evet ramazandan sonra tekrar kamp yapacaklarmış. Sadece sorular farklı olacakmış.

Gece öğrenimi gerçekten zor oluyor. Gündüz dolu dolu yaşıyorsan akşam dersleri baya yorucu oluyor. Bende bunu yaşadım. Aslında dediğin gibi düşününce şuan hiç mantıklı gelmiyor. Daha sonra tekrar olacakmış. Tek farkı şimdiki sorular o zaman olmayacakmış. Farklı sorularla olacakmış.
Bunlar reklam ya çünkü mantıksız asıl güzel sorular sınava yakın verilir bence. Buda mantıksızda bu tip soruları şu zaman vericez öteki tip soruları sonra vericez filan bu neeeğğ 😄😄. Reklamında iyisi olur yav sinir oldum 😂.

fizik hocam vardı blok ders yapmıştı ama kafa beyin kalmamıştı ikinci öğretimdim ben ve ders 11-12 ye uzadı bi de modern miydi termodinamik miydi ikisinden birini dinliyoruz o saatte öndeyim hala anlamaya çabalarken boş baktığımı farkettm hoca geldi yanıma öyle güzel kıvamdasın ki şu an 3-4 dk daha anlatıyım ondan sonra hiçbi şey hissetmicen bak yarım saat kaldı hadi devam edelim dedi vicdansız
Onlarda biliyor ne kadar işkenceli olduğunu içlerinde olduğumdan biliyorum onlarda anlatırken acı çekiyor hiç merak etme ama zevk alıyormuş gibi rol yapmayı güzel öğrenmişler
velhasıl ben de ağlayınca sinir krizinde bi noktadan sonra hissetmemeye başlıyorum
Sende benim gibi belli bir noktaya kadar dayanıp sonra çıldıranlardansın heralde. O yüzden bi kere 1 nisan da Öğretmeni kandırcaz sen ağlama rolünü yapsana physics demişlerdi :işsiz:. Sonuç kadının kalbine iniyordu gerçek sandı çünkü prof olmuşum delirerek ağlamada 😄

Ağlama rekortmenimiz bizim Miknatiss Miknatiss mükemmelsin.
Bencede sınavdan önce daha mantıklı geldi. O zamana kadar bende unuturum soru tarzlarını. Konuyu bilmeden Çince bilmeyen biri pat Çin'e bırakıp kaçmak gibi. :KK70: :KK70:
O zaman konu kapandı ben kayıt yaptırmıyorum. Zaten gece 01.30 nedir ya hiç bana göre değil. :KK70: Survivor kim izlicek. :KK70::KK70:

Ağlama rekortmenimiz bizim Miknatiss Miknatiss mükemmelsin.
Bencede sınavdan önce daha mantıklı geldi. O zamana kadar bende unuturum soru tarzlarını. Konuyu bilmeden Çince bilmeyen biri pat Çin'e bırakıp kaçmak gibi. :KK70: :KK70:
O zaman konu kapandı ben kayıt yaptırmıyorum. Zaten gece 01.30 nedir ya hiç bana göre değil. :KK70: Survivor kim izlicek. :KK70::KK70:
Karar verildiyse tamamdır.Saati de önemliymiş bak onu bilmiyordum yada benim velet çığırırken okuyamadım. Eee kimin çocuğu :işsiz:

Onlarda biliyor ne kadar işkenceli olduğunu içlerinde olduğumdan biliyorum onlarda anlatırken acı çekiyor hiç merak etme ama zevk alıyormuş gibi rol yapmayı güzel öğrenmişler

Sende benim gibi belli bir noktaya kadar dayanıp sonra çıldıranlardansın heralde. O yüzden bi kere 1 nisan da Öğretmeni kandırcaz sen ağlama rolünü yapsana physics demişlerdi :işsiz:. Sonuç kadının kalbine iniyordu gerçek sandı çünkü prof olmuşum delirerek ağlamada 😄
😂 keşke fizikçi değil oyuncu olsaydım dedin mi o an 😁

X