- 14 Temmuz 2013
- 6.170
- 14.098
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın hayatta kalan Dün öyle geç yatıp bugün erken kalkmana çok tepprikk iyi çalışmalar zihin açıklığın alsın yürüsün tüm sorular köpeeen olsunGünaydın ders çalışan azimle arkadaşlarım. Masama oturdum, annemler kalkana kadar bakalım kaç saati tamamlıycam ya da 10 15 dakikaya masa başında uyucam mı bende bilmiyorum. Dün survivor izledim benim neyimeyse çok uykum var.
Kız o zaman bari 8 de kalksaydın ya kitabı görebilmen bile möthüş olur bu durumda ben olsam uykusuzken onu bile göremem uykusuzluk beni çarparGünaydın ders çalışan azimle arkadaşlarım. Masama oturdum, annemler kalkana kadar bakalım kaç saati tamamlıycam ya da 10 15 dakikaya masa başında uyucam mı bende bilmiyorum. Dün survivor izledim benim neyimeyse çok uykum var.
Olsun geç olsun güç olmasın harikasın o halde . Annem mi topladı ayy ben hayatta elletmem çünkü benim planlarım bozuluyor elleme derimSelam kızlar. Sabah masamın fotosunu atacaktım size ama annem toplamış. İki fincan türk kahvesi, nescafe. 9.53'e kadar çalıştım. Türkçe önceki konunun özeti sonra yeni konu kitap takibi sonra matematik bir konu başladım bitiremedim. 1 nisandaki planıma bugün başladım. Geçen ay bitiremediğim türkçe kitabını da bitirmeye çalışıyorum.
Yok ben tam 9.55 borsa açılacak diye ekrana bakmak için kalkmıştım o sırada o da bardakları almış. Yoksa fal bakicektim ama işte yetişemedim.Olsun geç olsun güç olmasın harikasın o halde . Annem mi topladı ayy ben hayatta elletmem çünkü benim planlarım bozuluyor elleme derim
Bir bitmeyeni bir bitmeyenle devam ettireceksin demek bu harika ben regl oldum fenalardayım bugün yemek yaparsam iyiGünaydın dicem de ben 09.30 da bebeyle kalktım ama buraya yazma imkanım olmuyor anırma sesleriyle uyandığımdan önce onu sakinleştiriyorum
Çalışmalarımsa Optikle devam ediyorum Zorbuisler canım senin dediğin gibi bitmiyor bugün Optikle 3.günüm inşallah bugün final verdireceğim ona ve elektrik bebeğimle devam edeceğim
Aslında ben zengin koca fikrine de çok sıcak bakıyorum ama geç kaldım kalmayanlar bi düşünsün diyorumYok ben tam 9.55 borsa açılacak diye ekrana bakmak için kalkmıştım o sırada o da bardakları almış. Yoksa fal bakicektim ama işte yetişemedim.
Belki de sayı görürdüm. Coin görürdüm. Hisse görürdüm. Çılgın sayısal görürdüm. Şans topu görürdüm. Atları görürdüm. Başka şans oyunu kaldı mı acaba???
KPSS kazanamazsam bare kenarda param olsun.
Zengin koca için 18 yaş ve manken bir vücut bir de yarı salak olup gördüğünde kafanı çevirmen lazımmış gibi geliyor. Benden de geçti. Benim gibi yaşlı şişko huysuzu kim ne yapsınki.Aslında ben zengin koca fikrine de çok sıcak bakıyorum ama geç kaldım kalmayanlar bi düşünsün diyorum
O dönemlerimde ben iptal oluyorum. Sıkıntı bir durum.Bir bitmeyeni bir bitmeyenle devam ettireceksin demek bu harika ben regl oldum fenalardayım bugün yemek yaparsam iyi
Yok yok benim tüm zengin koca arayan arkadaşlarım buldu sadece bir erkekte aradığın tek kriterin bu olması gerekiyo o kadarZengin koca için 18 yaş ve manken bir vücut bir de yarı salak olup gördüğünde kafanı çevirmen lazımmış gibi geliyor. Benden de geçti. Benim gibi yaşlı şişko huysuzu kim ne yapsınki.
Annende maşallah masadan 5 dk kalkmanı dört gözle bekliyormuşYok ben tam 9.55 borsa açılacak diye ekrana bakmak için kalkmıştım o sırada o da bardakları almış. Yoksa fal bakicektim ama işte yetişemedim.
Belki de sayı görürdüm. Coin görürdüm. Hisse görürdüm. Çılgın sayısal görürdüm. Şans topu görürdüm. Atları görürdüm. Başka şans oyunu kaldı mı acaba???
KPSS kazanamazsam bare kenarda param olsun.
Evet senmi demiştin hani önce yapamadıklarına ağırlık ver sonra diğerleri diye bende o hesap ondan böyle gidiyorum. Biriniz demişti bunu çok mantıklı buldum hemen uyguladım.Bir bitmeyeni bir bitmeyenle devam ettireceksin demek bu harika ben regl oldum fenalardayım bugün yemek yaparsam iyi
O dediğinde çok doğruda ama istisnalar kaideyi bozmaz ümidini yitirmemek lazım vardır illa aklı başında zengin be ayy cümlesi bile garip oluyor ama bence vardır . Çok pollyanna düşünce tarzındayım ama napcan umut fakirin ekmeğiZengin koca için 18 yaş ve manken bir vücut bir de yarı salak olup gördüğünde kafanı çevirmen lazımmış gibi geliyor. Benden de geçti. Benim gibi yaşlı şişko huysuzu kim ne yapsınki.
'' Nefes alsın yeter'' in bir başka açıklamasını görüyorum çekzel . Benim de öyle arayan arkadaşlarım vardı biri görsen böyle gözlerinde Türk lirasının t si olurdu hep aynı bu ifade gibi. 2017-2018 lerde 3.000 TL maaşlı memurun biriyle evlendi şaşakaldım. Diğeride hala bekar arıyor . Neyse genede umut fakirin ekmeği diyelimYok yok benim tüm zengin koca arayan arkadaşlarım buldu sadece bir erkekte aradığın tek kriterin bu olması gerekiyo o kadar
Ay inanmıyorum. Zavallı kız. Tükürdüğünü yalamış. Büyük konuşmuş. Yok yok açıkçası ben böyle çok rahatım. Masamdaki fincanları bile toplayan tatliş bir annem var. Fatura takibi derdi de yok.O dediğinde çok doğruda ama istisnalar kaideyi bozmaz ümidini yitirmemek lazım vardır illa aklı başında zengin be ayy cümlesi bile garip oluyor ama bence vardır . Çok pollyanna düşünce tarzındayım ama napcan umut fakirin ekmeği
Bak işte kendini böyle yerden yere vurdun diye kızgın yaptım yorumunu. Huysuzsan huysuzsun, kiloluysan kilolusun seni seven böyle sevecek nokta. Önce sen kendini sev
'' Nefes alsın yeter'' in bir başka açıklamasını görüyorum çekzel . Benim de öyle arayan arkadaşlarım vardı biri görsen böyle gözlerinde Türk lirasının t si olurdu hep aynı bu ifade gibi. 2017-2018 lerde 3.000 TL maaşlı memurun biriyle evlendi şaşakaldım. Diğeride hala bekar arıyor . Neyse genede umut fakirin ekmeği diyelim
Oh mis boşver aynenAy inanmıyorum. Zavallı kız. Tükürdüğünü yalamış. Büyük konuşmuş. Yok yok açıkçası ben böyle çok rahatım. Masamdaki fincanları bile toplayan tatliş bir annem var. Fatura takibi derdi de yok.
Annen menepozda mi acaba çok gelgitli duramiyor yerinde babandan sevgi mi bekliyor yada sizden ilgi sensiz yapamayız gitme demenizi felan bekliyor olabilir mi yaşama sebebi sizseniz öyle şeyler bekliyor olabilir bu arada ...o kadar yoğun bir hafta olduki girip yazmaya zor vaktim oldu kızlar bugün kızıma tatildi ama misafirim vardı ancak yazabildim az öncede akşam yemeğini yaptım anca su vakit yedik işte ..zor hayat kızlar ...ders konusunda ise sabah paralel kenarı baya bir çalıştım ilerledim bugün bitirip yatmak istiyorum ama hala vaktim yok minik kızımla ilgilencegim çünkü farkettim ki sütüm çok aşırı bir derecede azalmış artırmak için cabalamam gerekiyor son 1 hafta büyük kızımla çok ilgilendim küçüğü ihmal ettim galiba sütüm gitti ona çorba içirip büyük kızımla ilgilendim zaten memeyi zorla emiyor uğraşmadım galiba tabi sütümde baya bir azalmış malesef onu artttirmak en büyük hedefimAnnem gene gitme kararı aldı. Ya cidden sinir oluyorum. Kadına rahat batıyor. Çok sinirliyim ya yemin ederim sinir krizi geçiriyorum.
Sütün azalmasına üzüldüm, canım. Şerbetler işe yaramıyor mu? Ben de pek bilmem ama stresten de azalıyormuş.Annen menepozda mi acaba çok gelgitli duramiyor yerinde babandan sevgi mi bekliyor yada sizden ilgi sensiz yapamayız gitme demenizi felan bekliyor olabilir mi yaşama sebebi sizseniz öyle şeyler bekliyor olabilir bu arada ...o kadar yoğun bir hafta olduki girip yazmaya zor vaktim oldu kızlar bugün kızıma tatildi ama misafirim vardı ancak yazabildim az öncede akşam yemeğini yaptım anca su vakit yedik işte ..zor hayat kızlar ...ders konusunda ise sabah paralel kenarı baya bir çalıştım ilerledim bugün bitirip yatmak istiyorum ama hala vaktim yok minik kızımla ilgilencegim çünkü farkettim ki sütüm çok aşırı bir derecede azalmış artırmak için cabalamam gerekiyor son 1 hafta büyük kızımla çok ilgilendim küçüğü ihmal ettim galiba sütüm gitti ona çorba içirip büyük kızımla ilgilendim zaten memeyi zorla emiyor uğraşmadım galiba tabi sütümde baya bir azalmış malesef onu artttirmak en büyük hedefim