KPSS 2018-SINAVA BİRLİKTE HAZIRLANALIM

Merhaba kızlar
Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun
Ben ders çalışamadım 2 gündür bu akşam kısmetse ders programı ayarlayıp başlayacam

Hoş buldukk :) Nasıl gidiyor çalışmalar :)
Valla hafta içi işte çalışıyoz eve geliyoruz çocuktu ev işi ydi derken bazı akşamlar çalışamıyorum bazı geceler çalışıyorum hafta sonu olunca düzen hepten şaşıyor anneanneye falan gidiyoz derken gün bitip gidiyor
Şuan hala baslayamadim çalışmaya çocukla uğraşmaktan uyuyunca duş alıp başlayacam kısmetse

Valla hafta içi işte çalışıyoz eve geliyoruz çocuktu ev işi ydi derken bazı akşamlar çalışamıyorum bazı geceler çalışıyorum hafta sonu olunca düzen hepten şaşıyor anneanneye falan gidiyoz derken gün bitip gidiyor
Şuan hala baslayamadim çalışmaya çocukla uğraşmaktan uyuyunca duş alıp başlayacam kısmetse
Allah kolaylık versin çocuklarla çok zor çalışmak bir de işe gidiyormuşsun.. Allah kolaylık versin canım. Hangi bölüm tahminen kaç puan alman lazım minimum?

merhaba arkadaşlar bende yeni başlayanlardanım özellikle zayıf olan matematikten başladım yalnız karar veremedim konu anlatımlı bir kitap almak gerekir mi konu anlatım videoları izliyorum.daha öncede 2 kez hazırlandım

Allah kolaylık versin çocuklarla çok zor çalışmak bir de işe gidiyormuşsun.. Allah kolaylık versin canım. Hangi bölüm tahminen kaç puan alman lazım minimum?
Cnm ben 2 yıllık ithalat ihracat 4 yıllık iktisat mezunuyum yani iktisattan girmiş olucam ama puan olarak kaç almam gerekiyor tam bilmiyorum arkadaşım uluslar arası ilişkiler okudu 84 ile gümrüğe atandı.heralde yine bi 85-90 arası almam lazım

merhaba arkadaşlar bende yeni başlayanlardanım özellikle zayıf olan matematikten başladım yalnız karar veremedim konu anlatımlı bir kitap almak gerekir mi konu anlatım videoları izliyorum.daha öncede 2 kez hazırlandım
Cnm hoşgeldin aramıza
Bence konu anlatımlı bir değil birden fazla kitap almalısın.bir kitap yeterli gibi gelmiyor bana.bende 3 farklı Yayınevi ait konu anlatımlı kitap var ama geçmiş senelere ait ayrıca video izliyorum bu kitaplar bitince yeni bi tane daha alcam mı diye bile düşünüyorum çünkü her sene illa konular güncellenebiliyor.sen şimdilik bir konu anlatımlı al bittikten yenilerini alırsın insanın gözünün önünde olunca gözü korkuyor çünkü

Cnm hoşgeldin aramıza
Bence konu anlatımlı bir değil birden fazla kitap almalısın.bir kitap yeterli gibi gelmiyor bana.bende 3 farklı Yayınevi ait konu anlatımlı kitap var ama geçmiş senelere ait ayrıca video izliyorum bu kitaplar bitince yeni bi tane daha alcam mı diye bile düşünüyorum çünkü her sene illa konular güncellenebiliyor.sen şimdilik bir konu anlatımlı al bittikten yenilerini alırsın insanın gözünün önünde olunca gözü korkuyor çünkü
haklısın canım galiba 657 matematik konu anlatımlıya güzel diyorlar senin kaynakların neler

haklısın canım galiba 657 matematik konu anlatımlıya güzel diyorlar senin kaynakların neler
Ben 3 sene önce dershaneye gitmiştim yediiklimin verdiği kitaplar vardı şuan onlardan başladım birde bunun dışında Karacan yayınları ile diğerini hatırlayamadım :) gazeteden almıştım kuponla işte bakalım bunları seneye kadar bitirip yeni güncel bi kitap alıp sonra tamamen soru çözmeye odaklanmak istiyorum yaz ortasına kadar....

İhtiyaç akademi frekans diye bir kitabı var 6700 çözümlü soru mat geo.. 2 kaynaktan obeb okek konusuna kadar bitirmiştim. Ama ihtiyaç biraz daha zormuş. 2 testim kaldı ama enerjim kalmadı.

İhtiyaç akademi frekans diye bir kitabı var 6700 çözümlü soru mat geo.. 2 kaynaktan obeb okek konusuna kadar bitirmiştim. Ama ihtiyaç biraz daha zormuş. 2 testim kaldı ama enerjim kalmadı.
Işte her yayın evine ait soru Bankası kitabı almak gerekiyor bence sonuçta gireceğimiz sınavda kolay bir sınav değil.biz ne kadar zora alıştırırsak kendimizi o kadar iyi.bende şuan çocuk uyutmaya çalışıyorum uyusun ütü yapıp ders çalışmayı düşünüyorum inşallah

Işte her yayın evine ait soru Bankası kitabı almak gerekiyor bence sonuçta gireceğimiz sınavda kolay bir sınav değil.biz ne kadar zora alıştırırsak kendimizi o kadar iyi.bende şuan çocuk uyutmaya çalışıyorum uyusun ütü yapıp ders çalışmayı düşünüyorum inşallah
Ayyyy bebişinin kısmetine atanırsın inşallah :) iyi çalışmalar canımm. Bence de farklı kaynaklar önemli anlıyorum yavaş yavaş..

Ayyyy bebişinin kısmetine atanırsın inşallah :) iyi çalışmalar canımm. Bence de farklı kaynaklar önemli anlıyorum yavaş yavaş..
Amin cnm inşallah hepimiz atanalım bende uyuttum kızımı ütü de bitti şimdi kahve yapıp dersin başına geçicem hadi bakalım herkeze iyi çalışmalar

Günaydın kızlar işe gitme zamanı ben yoldayım şuan hava karanlık gibi gözümü zor açıyorum 4.30 kadar ders çalıştım matematik 1. Ünite tekrarı yaptım sizler ne durumdasınız

arkadaşlar merhaba bende yeni katılıyorum aranıza:) daha başlamadım kaynak araştırması yapıyorum hangi kitapları önerirsiniz acaba? hepinize kolaylıklar diliyorum

arkadaşlar merhaba bende yeni katılıyorum aranıza:) daha başlamadım kaynak araştırması yapıyorum hangi kitapları önerirsiniz acaba? hepinize kolaylıklar diliyorum

Canım elinde kaynak varsa önce onları bitir çünkü sınava daha bir buçuk yıl var ve övülen kitapların 2018 baskılarını almak bence daha mantıklı. Ne bileyim bir evveliyat tarih bilirsin çok övülür ama onu şimdi almam 2018 baskısını alıcam en güncel hali olması senin yararına özellikle genel kültür derslerinde. Şimdi ise matematigin sorunsuz değilse matematik ve türkçeden başlaman yararına olur. Bir tane daha kolay soruları olan bir tane de daha osym tarzına uygun zorlayıcı soruları olan matematik kitabı almanı tavsiye ederim 1 konu anlatımlı 2 de soru bankası yeterli olacaktır. Baktın hızlı ilerliyorsun soru bankanı 3'lersin. İhtiyaç akademi,yediiklim, yargı,pegem,beyaz kalem, uzman kariyer...Hepsi güzel yayınlar.. Dediğim gibi biri daha kolay öğretici diğeri daha gerçeğe yakın olsun. Sırf iyi diye 2 3 tane zor kitap alırsan ilerleyemezsin hiç hep boş sorun çıkar konular da oturmaz bu yüzden. Matematik konu anlatım kitabını araştırarak al güncelliğini kaybetmez matematik. Soru bankaların da muhakkak çözümlü olsun buna dikkat et. Türkçeden de 1 2 tane paragraf ve sözel mantık içeren soru bankası alabilirsin her gün azar azar çözerek pratik yaparsın. :) Haydi kolay gelsin canım :)

ben 2017 de de giricem canım o yüzden elimde hiç kaynak yok :/ öğretmenlik benim aslında. bide açıktanda kpss puanın olduğunda başvuru yapabiliyosun ya memurluklara o yüzden bu senede giricem. işte o yüzden kitap lazım:/

ben 2017 de de giricem canım o yüzden elimde hiç kaynak yok :/ öğretmenlik benim aslında. bide açıktanda kpss puanın olduğunda başvuru yapabiliyosun ya memurluklara o yüzden bu senede giricem. işte o yüzden kitap lazım:/
Anladım canım ben kpss b sandım. Bak güncel olarak burakaltinparmak var 2017 kpss kaynak tavsiye diye arat. Ben o adamın önerdiklerini çok yerinde buluyorum. Her yerde övülen başarılı yayınları koymuş listesine.

X