KPSS 2018-SINAVA BİRLİKTE HAZIRLANALIM

Mrb kızlar
Dün gece 3.5 saat matematik çalıştım doru çözüp video izledim doğal sayılar rasyonel sayılar falan
Bu akşam da kısmetse soru çözmeyi güşünüyorum

Hoş geldin cnm aramıza.gup gitgide büyüyor ve gerçekten mutlu oluyorum.biz sana bildiğimiz konularda yardımcı olmaya çalışırız.ben matematikten başladım önce elimdeki kitapları bitirmeye çalışıcam.konu anlatımlı eskiye ait 3 ayrı yayından kitabım var ancak ilk ders çalışmaya başladığımda 1 Üniteyi 3 ayrı kitaptan bitirip ilerlemek istedim ama çok sıkıcı vakit kaybı olduğunu farkettim motivasyonum düştü.o yüzden şuan farklı sistemle gidicem önce elimdeki 1 tane konu anlatımlı kitaptan 1. Üniteyi okuyorum konuya ait soruları çözmeye çalışıyorum sonra arkadan o konuya ait videosunu izleyeceğim ve arkadan soru bankasından soru çözeceğim.ve sıkıcı olmaması için hep matematik çalışmıcam matematik 1. Ünite bitince mesela tarihin 1. Ünitesi sonra türkçe 1. Ünite vs. Gibi devam etmeyi düşünüyorum inşallah bu şekilde verimli olur.

Çok tesekkur ederim ne guzel aktarmissin bildiklerini , yalniz benim kpss hakkinda da pek bilgim yok sanirim p3 puani onemli benim icin bundan dolayi genel kultur ve genel yetenek sinavlarina hazirlanmam yeterli sanirim , bunlar da hangi dersler olur hangi kitaplari alayim ben genel bi bilgi verir misin canim saglik memuruyum lisans mezunu :)

Çok tesekkur ederim ne guzel aktarmissin bildiklerini , yalniz benim kpss hakkinda da pek bilgim yok sanirim p3 puani onemli benim icin bundan dolayi genel kultur ve genel yetenek sinavlarina hazirlanmam yeterli sanirim , bunlar da hangi dersler olur hangi kitaplari alayim ben genel bi bilgi verir misin canim saglik memuruyum lisans mezunu :)
Canım benim bildiğim kadarıyla P3 olarak giriyoruz.zaten bizim girebileceğimiz 2 tür sınav var biri her yıl yapılan a kadrosu olarak geçiyor müfettiş yardımcısı vs. Olunabilir diye biliyorum tabi maaşlarıda ona göre oluyor.baya kapsamlı bir sınav genel yetenek+genel kültür+alan dersleri+ingilizce falan oluyor ve gerçekten zor yani resmen gözüm korktu. Birde 2 senede bir yapılan düz memurluk sınavı olan b grubu var yani bizim hazırladığımız bu da sadece genel yetenek+genel kültür den oluşuyor 120 soru.
Dersler ise türkçe.matematik.tarih.coğrafya.anayasa (güncel olaylar)
Ben şuan yedi iklimin kitabından çalışıyorum ama en güzeli hangisidir bilemiyorum bunun dışında konuyla ilgili video izlemeye çalışıyorum.sonra soru çözüyorum gibi yani bende tam olarak yeni yeni çalışmaya başladım sayılır çünkü bir türlü otutturamamıştım yardımcı olabildiysem ne mutlu bana

Kızlar dün akşam yine çalışamadım bi akla çalışıyom bi akşam çalışamıyorum
Kızımı uyutmaya çalışırken kendim uyuyakalıyorum

Canım benim bildiğim kadarıyla P3 olarak giriyoruz.zaten bizim girebileceğimiz 2 tür sınav var biri her yıl yapılan a kadrosu olarak geçiyor müfettiş yardımcısı vs. Olunabilir diye biliyorum tabi maaşlarıda ona göre oluyor.baya kapsamlı bir sınav genel yetenek+genel kültür+alan dersleri+ingilizce falan oluyor ve gerçekten zor yani resmen gözüm korktu. Birde 2 senede bir yapılan düz memurluk sınavı olan b grubu var yani bizim hazırladığımız bu da sadece genel yetenek+genel kültür den oluşuyor 120 soru.
Dersler ise türkçe.matematik.tarih.coğrafya.anayasa (güncel olaylar)
Ben şuan yedi iklimin kitabından çalışıyorum ama en güzeli hangisidir bilemiyorum bunun dışında konuyla ilgili video izlemeye çalışıyorum.sonra soru çözüyorum gibi yani bende tam olarak yeni yeni çalışmaya başladım sayılır çünkü bir türlü otutturamamıştım yardımcı olabildiysem ne mutlu bana

Gunaydinlar bugun kitap almaya cikicam insallah gozden gecirmis olurum kitaplari hem cok yardimci oluyosun tabi ki zamanla benim de faydam dokunur insallah :)

Kızlar Nerelerdesiniz ben yine ders çalışamıyorum gece soru çözmeye çalıştım çözmeyi nce sinirlendim bıraktım yattım uyudum
Sizler ne alemdesiniz

Kızlar Nerelerdesiniz ben yine ders çalışamıyorum gece soru çözmeye çalıştım çözmeyi nce sinirlendim bıraktım yattım uyudum
Sizler ne alemdesiniz

Bende kitap almaya gidicektim aksilik oldu gidemedim kaldi ne yazik ki henuz baslayamadim bile :KK43:
Ama umutsuzluga kapilma sakın canim bazen bikkinlik geliyo bana da ama napalim mecbuurr :)

Bende kitap almaya gidicektim aksilik oldu gidemedim kaldi ne yazik ki henuz baslayamadim bile :KK43:
Ama umutsuzluga kapilma sakın canim bazen bikkinlik geliyo bana da ama napalim mecbuurr :)
Evet cnm bide yorgun olunca uyku daha tatlı geliyor şuan ders çalışmaya kalktım sözde inşallah çalışabilirim bide gruba kimse girmiyor gibi kendimi yalnız hissediyorum sadece 1 kaç kişi yazıp duruyor kimse ders çalışmaya başlamamış anlaşılan

Grup ölmüş
Kimse ne yaptığını yazmıyor ben deli gibi kendi kendime rapor vereyim bari
Dün gece 1.5 saat matematikten konu tekrarı ve soru çözüldü

Merhaba arkadaşlar ben de aranza katılıyorum.malesef bu seneki sinavim berbat geçti ama 18 e bomba gibi hazirlanmayi düşünüyorum.henuz sınav sonuçları açıklanmadı ama 70 i gecemem.buarada bende evliyim bir buçuk yaşında bir oğlum var :) matematik i önce halledicem yani bu sene sadece matematik ve tarih çalışma yı düşünüyorum.sinavda önemli olan hızlı çözmek sorular i umarım herkes hakkında hayırlısı olur.

Ayrıca arkadaşlar tavsiye edeceğim birkaç hoca var dinlemek isterseniz coğrafya da Efe hoca muhteşem anlatıyor ben çok geç gördüm video larını benim hocam var YouTube da ona abone ol lun Türkçe anayasa tavsiye ederim.:)

Merhaba arkadaşlar ben de aranza katılıyorum.malesef bu seneki sinavim berbat geçti ama 18 e bomba gibi hazirlanmayi düşünüyorum.henuz sınav sonuçları açıklanmadı ama 70 i gecemem.buarada bende evliyim bir buçuk yaşında bir oğlum var :) matematik i önce halledicem yani bu sene sadece matematik ve tarih çalışma yı düşünüyorum.sinavda önemli olan hızlı çözmek sorular i umarım herkes hakkında hayırlısı olur.
Hoşgeldin cnm aramıza
Bende ilk matematikten başladım daha ilk Ünite deyim sonra tarihi çalışıcam bende.dün kazanan başka bi arkadaşımla konuştum biraz gaz verdi bana valla imkanları çok iyi ya anlat anlat bitiremedi arkadaşım da 3. Girişinde atandı ilkinden 70 civarı almış sonra 80 civarı en son 90 almış ve atanmış.kazanmak için 95 net yapman gerek dedi.toplam 37 soru kitabı çözmüş konu anlatımlar hariç önce matematikten başlamış.yani demem o ki pes etmeyelim arkadaşlar bizlerde yapabiliriz sadece biraz çaba gayret ben bugün kendime ders planı oluşturucam böyle 1 akşam çalışıp 1 akşam çalışmıyorum zor oluyor hergün yarım saat bile bi okusam kardır haydi canlanın arkadaşlar 2 yıl sonra atandık yazılarıyla dolsun bu sayfa...

:) hoş bulduk teşekkür ederim.mat'dan problem konusunda başlayacağım bende kitap aldım.problem cozebiliyorum fakat çok yavaş m bu konuda pratik yapmam lazım.beni 75 80 net kurtarıyor cozemedigimiz sorular dada birbirimize yardımcı oluruz inşallah :)

Gunaydin kizlar , ben de burdayim ama henuz bi sey yapmaya baslamadigimdan yazamiyorum ama okuyorum butun mesajlari , benim aklim cok karisik tam anlamiyla ne yapicam bilmiyorum , madem herkes matematikten basliyo vardir bi bildiginiz deyip bende matematikle baslayayim bari , bana kitap onerin soru bankasi ve konu anlatimi hemen gidip alayim da baslayayim :)

Gunaydin kizlar , ben de burdayim ama henuz bi sey yapmaya baslamadigimdan yazamiyorum ama okuyorum butun mesajlari , benim aklim cok karisik tam anlamiyla ne yapicam bilmiyorum , madem herkes matematikten basliyo vardir bi bildiginiz deyip bende matematikle baslayayim bari , bana kitap onerin soru bankasi ve konu anlatimi hemen gidip alayim da baslayayim :)
Kazanan arkadaşım bana tüyler verecek ve hangi kitapları çalışmış onun bilgisini geçecek bende sizlere bildiririm

Arkadaşlar merhaba, ben de aranıza yeni katıldım. 2018 KPSS için konuları yukarıda tutup birbirimize destek olalım yapamadığımız soruları da soru çözüm konusundan paylaşalım-çözelim. İnşallah herkes alnının akıyla çıkar sınavdan.
Ben de Sosyal Hizmetler okuyorum şu an 3. sınıftayım yani 2018 kpss ye gireceğim hedef 90 ve üzeri.. Olur olmaz kader gösterir ama elimizden geleni yapmak bizim görevimiz değil mi? :)

Matematikten başladım obeb-okek konusuna kadar 2 kaynaktan tüm soruları çözdüm. Bir yandan da Türkçe hatta özellikle paragraf soruları çözmek istiyorum. Var mı öneri soru bankanız?

X