KPSS 2018-SINAVA BİRLİKTE HAZIRLANALIM

Bugün ebob ekok konu çalışıldı 50 soru çözüldü ilk kaynaktan. Yatana kadar 20 30 soru daha çözerim.

Sizlerde durumlar nedir? Yalnız bırakmayın bizi hep beraber hazırlanalım.

Bugün ebob ekok konu çalışıldı 50 soru çözüldü ilk kaynaktan. Yatana kadar 20 30 soru daha çözerim.

Sizlerde durumlar nedir? Yalnız bırakmayın bizi hep beraber hazırlanalım.
Cnm ben çocuğu anca uyuttum şimdi geldim ders çalışmaya matematik tekrar yapıp tarihe geçmeyi düşünüyorum bu arada sağol valla sayende bende motive oluyorum

Cnm ben çocuğu anca uyuttum şimdi geldim ders çalışmaya matematik tekrar yapıp tarihe geçmeyi düşünüyorum bu arada sağol valla sayende bende motive oluyorum
Kolay gelsin canım. Hep beraber motive olalım :) Ama tarih için çok erken değil mi? Matematikten 20 net üstü garanti diyecek matematiğin yoksa matematik-türkçe olarak gitmek daha mantıklı gibi geliyor bana. Tarih ezbere dayalı ama matematik pratik istiyor tarih çalıştiktan sonra matematiğe çalışırsan tarihi gene unuttuğunu farkedersin en azından yılbaşına kadar matematiğin %50sini tam anlamıyla bitirebilirsek süper olur. Başarabiliriz :)

Kolay gelsin canım. Hep beraber motive olalım :) Ama tarih için çok erken değil mi? Matematikten 20 net üstü garanti diyecek matematiğin yoksa matematik-türkçe olarak gitmek daha mantıklı gibi geliyor bana. Tarih ezbere dayalı ama matematik pratik istiyor tarih çalıştiktan sonra matematiğe çalışırsan tarihi gene unuttuğunu farkedersin en azından yılbaşına kadar matematiğin %50sini tam anlamıyla bitirebilirsek süper olur. Başarabiliriz :)
Evet cnm ya valla benim denge iyice bozuldu kafam allak bullak bi diyorum ders ders çalışçam sonra fikir değiştirip her dersten parça parça çalışçam.şuan yine matematik en baştan başladım çalışmaya ve az önce 1. Ünite bitti temel kavramlar ve işlem yeteneği konu aralarında 12 soru vardı 3 hatalı 9 doğru yapmışım şimdi 15 dk ara verdim çözümlü test var 16 soru ona bi bakıcam bakalım kaç net kaç yalnış çıkacak.ben en iyisi dediğin gibi öncelikli olarak sadece matematik çalışayım sadece matematiğe adapte olmak daha mantıklı olacak

Evet cnm ya valla benim denge iyice bozuldu kafam allak bullak bi diyorum ders ders çalışçam sonra fikir değiştirip her dersten parça parça çalışçam.şuan yine matematik en baştan başladım çalışmaya ve az önce 1. Ünite bitti temel kavramlar ve işlem yeteneği konu aralarında 12 soru vardı 3 hatalı 9 doğru yapmışım şimdi 15 dk ara verdim çözümlü test var 16 soru ona bi bakıcam bakalım kaç net kaç yalnış çıkacak.ben en iyisi dediğin gibi öncelikli olarak sadece matematik çalışayım sadece matematiğe adapte olmak daha mantıklı olacak

En azından ben yılbaşına kadar full matematik gideceğim.. Bu arada ebob ekok sorunumu büyük oranda hallettim bende :KK70: Muhakkak yapamadığın soruları birine sor matematikte ilerlemenin en önemli kuralı bence arkanda soru bırakmamak. benim şu zamana kadar çözdüklerimden boş sorum en fazla 5 dir çünkü çözene kadar sorunun yakasını bırakmıyorum ya da illa birine sorup çözümünü ögreniyorum. O yüzden soru biriktirme. Diyelim sorun boş test bitince tekrar dene çözmeyi konuyla alakalı bir test daha çözdükten sonra yone bak boşuna böyle böyle 3 5 kez baktın yone çözemedin konu bittikten sonra bu kesin olarak çözemediğin soruları son bir kez daha okuyup sorabileceğin kim varsa sor. Yani konu bittikten sonra arkanda o konuyla ilgili boş ya da yanlış kalmasın. Ben de kafama takılan 2 3 soruyu buraya yazdım arkadaşlar da sağolsun yardımcı oldular.

Merhaba kızlar gece sözde 16 soru çözecektim matematikten kızım uyanınca çözemedim kaldı bugünde hiç kitap açamadım daha sabahtan beri kışlık larla dolap içi toplamakla yemek yapmakla uğraştım.gece çalışmaya devam edicem ama bende ful matematikten gidicem bakalım

dün akşam çalışamadım. şimdi başlıyorum tarih videolarına. ilk ünitenin kalan 4 videosu bitirmeyi hedefliyorum yarın soru çözecem inşallah.. 3 tane kaynaktan paralel soru çözecem.. iyi akşamalar

Kızlar nerdesiniz
Ben matematik 1. Ünite 16 soru çözdüm berbat hata yapıyorum 10 doğru 6 yanlış çıktı çözümlerini gözden geçirdim
Şimdi 15 dk ara verip video ders dinlemeyi düşünüyorum
Kimse ders çalışmıyormu

Dün obeb ekok 50 soru çözüldü ilk kaynak bitti. Diğer 2 kaynağımda daha az soru ancak daha zor sorular var bir ya da iki gün icinde obob ekokun tüm sorularını bitirmem lazım. Mutlak değer, basit eşitsizlikleri de bitirince biraz ara verip vizelere çalışmaya başlayacağım haydi hayırlısı.

Merhaba kızlar gündüzleri ev işi yapmaktan ve çocukla uğraşmaktan hiç ders çalışamıyorum ama en yakın zamanda düzene sorucam bu durumu
Bu gece ders çalışmaya devam edicem
Sizler ne durumdasınız

Kızlar nerdesiniz
Ben matematik 1. Ünite 16 soru çözdüm berbat hata yapıyorum 10 doğru 6 yanlış çıktı çözümlerini gözden geçirdim
Şimdi 15 dk ara verip video ders dinlemeyi düşünüyorum
Kimse ders çalışmıyormu

40 ebob ekok çözülerek 2. Kaynakdan konuyla ilgili sorular bitirildi. Şimdi 2 testim varmış rasyonel sayılar konusundan onu çözüyorum 40 soruda ondan çözücem yatmadan. :) Yarın 3. Kaynaktaki soruları da çözüp bir süre vizelere hazırlanmam lazım.

Yanlışlarını tekrar bakınca kendi kendine çözebildin mi canım :)

40 ebob ekok çözülerek 2. Kaynakdan konuyla ilgili sorular bitirildi. Şimdi 2 testim varmış rasyonel sayılar konusundan onu çözüyorum 40 soruda ondan çözücem yatmadan. :) Yarın 3. Kaynaktaki soruları da çözüp bir süre vizelere hazırlanmam lazım.

Yanlışlarını tekrar bakınca kendi kendine çözebildin mi canım :)
Cnm kendi kendime çözmeyi denemedim henüz sadece çözümünü inceledim
Bende az önce ders çalışıyodum bi baktım gözüm kapanmış yatmaya diye gitmiştim yatağa gittim bu seferde uyku tutmadı kalktım ders çalışmaya

Cnm kendi kendime çözmeyi denemedim henüz sadece çözümünü inceledim
Bende az önce ders çalışıyodum bi baktım gözüm kapanmış yatmaya diye gitmiştim yatağa gittim bu seferde uyku tutmadı kalktım ders çalışmaya

Kolay gelsin canım ben 40 ebob ekok 30 da rasyonel sayı çözdüm baktım ki soruları çözememeye başladım aynı sorulara alık alık bakıyorum bir yandan da elim ayağım buz kesti. Yatayım artık bugünlük bu kadar olsun dedim. Haydi kolay gelsin, bitince de Allah rahatlık versin :)

Günaydın herkeze
Gece çok verimli olduğunu söyleyemem
Telin şarjı az olduğu için matematikten temel bilgiler konusu yarım video izlendi o arada boş durma mak için Türkçe 1. Ünite gerçek anlam mecaz anlam konuları tam çalışmaya başlandıki yine kızım uyandı sonra baktım saat geç oldu bende yattım uyudum şimdide erken kalktı bende ders çalışmayı düşünüyorum

20161104_093225.jpg

X