- 19 Şubat 2015
- 799
- 566
- 103
- Konu Sahibi lilliabutterfly
Canim sen kaç kitaptan çalışıyorsun. Yani konu anlatim haricinde kaç tane soru bankan var. Soru çözümünü fazla yapmak mantıklı bana göre. Ben bir konu anlatımli soru bankasından çalışıyorum matematik konusuna sonra aynı konuyu 3 ayrı soru bankasından çözeceğim. Bir konuyu bitirmeden diğer konuya geçmeyeceğim. Bütün kitaplarda bittiği anda diğer konuya geçeceğim. Bence bu şekilde çalışmak daha mantıklı. Belki yavaş ilerlerim ama sağlam ilerlerim. Bak şimdi konu anlatımli soru bankası kitabından temel kavram bitmek üzere son 30 soru kadar kaldı. Diğer 3 kitaptan da biterse diğer konuya ancak öyle geçeceğim. Acaba 4 kitap fazla mi diye düşünüyorum ama olsun diyorum kendi kendime sonra. Basamak basamak sağlam şekilde ilerlemek doğru diyorum. Sen karşına soru çıktığında yapamamıştın ya konu tam olgunlasmamistir benim gibi çok kaynaktan soru çözmek iyi gelebilir belki sana. Tamam sabır isteyen bir sey ama soru kalıpları birbirine benziyor ya pekiştirmiş oluyosun yeni öğrendiğin sorunun çözümünüben hergun burdayım şuan işteyim ama hergün giriyorum
şuan için öle günde şu kadaaar soru cozdum dıyemem cunku konu calısıyorum
matematıkte basamak analızı konsunu calısıyorum aynı zamanda gectıgım temel kavramlar konusu ıle ılgılı soru cozuyorm
dun aksam 15 tane falan soru cozmusumdur
yavasım yanı