KPSS 2018-SINAVA BİRLİKTE HAZIRLANALIM

Kızlar 95 alan birinin yazdığı çalışma sistemi kopyalamak istedim belki sizlerinde işine yarar

Bende onlisans olarak girecem 2018 te simdiden calismak yorar mi acaba merak ediyorum bir de palnli nasil calismak lazm kaynak konu anlatimi oneriniz neler soru bankalarini da yazabilirsinz

Bana mesaj olarak gönderin kızlar numaralarinizi grubu kuralım isteyen oldukça gruba alım devam eder

Bende onlisans olarak girecem 2018 te simdiden calismak yorar mi acaba merak ediyorum bir de palnli nasil calismak lazm kaynak konu anlatimi oneriniz neler soru bankalarini da yazabilirsinz

Konu anlatım 1 maks 2 tane yeter.. soru bankası ne kadar çok çözersen ne kadar farklı yayın çözersen o kadar yararına..

İhtiyaç, yediiklim,beyaz kalem,yargı, isem, uzman kariyer, pegem vs ... Valla hepsi güzel yayınlar hepsine de bakabilirsin soru açısından.

selam kızlar hangi dersten başladınız bende başlayayım artık diyorum sayısalcıyım tarih ve coğrafyadan mı başlasam diyorum yayın ne önerirsiniz tarih ve coğrafya için

Kızlar merhaba baya süredir gruba giremiyorum çok ihmal ettim kendimi bir türlü toparlayamıyorum en başta bende demiştim whatsap kuralım diye benide dahil ederseniz sevinirim...
Hala kurmadıysanız ben kurabilirim özelden numara yollayın oluşturalım

Kızlar merhaba baya süredir gruba giremiyorum çok ihmal ettim kendimi bir türlü toparlayamıyorum en başta bende demiştim whatsap kuralım diye benide dahil ederseniz sevinirim...
Hala kurmadıysanız ben kurabilirim özelden numara yollayın oluşturalım

Canim biz grubu coktan kurduk sen numarani atabilirsin istersen :)

Benide alin araniza arkadaslar evli ve 2 cocuklu bi anneyim 2016 kpssye calisamadim en kucik cocugim 11 aylik zor bor donemden geciyoruz o yuzden 2018 kpssye bende bu seger iyi bir gazla calismak istiyorum fakat erken mi bizim sinav 2 yilda bir yapiliyoracaba calissam unuturnuyum diorum...temuzda baslamayi dusunuyorum... video izleyerek calisip soru baknkasindan soru cozerek devam etmeyi planliyorum...

Benide alin araniza arkadaslar evli ve 2 cocuklu bi anneyim 2016 kpssye calisamadim en kucik cocugim 11 aylik zor bor donemden geciyoruz o yuzden 2018 kpssye bende bu seger iyi bir gazla calismak istiyorum fakat erken mi bizim sinav 2 yilda bir yapiliyoracaba calissam unuturnuyum diorum...temuzda baslamayi dusunuyorum... video izleyerek calisip soru baknkasindan soru cozerek devam etmeyi planliyorum...
Hoşgeldin cnm aramıza

X