imdelilah Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 12 Ekim 2013 424 124 27 Ocak 2016 Konu Sahibi imdelilah #1 Arkadaşlar ben daha mezun olmadım. Okuldan dolayı da kpss ye pek çalışamadım. Sizce şimdi başlasam konulara çalışmaya, mayısa kadar yetişir mi?
Arkadaşlar ben daha mezun olmadım. Okuldan dolayı da kpss ye pek çalışamadım. Sizce şimdi başlasam konulara çalışmaya, mayısa kadar yetişir mi?
M ManzaramDeniz Guru Kayıtlı Üye 25 Eylül 2011 7.400 11.079 1 Şubat 2016 Konu Sahibi imdelilah #2 Yetismez.yetisebilse olma oturmaz.mezun olun oyle calisin.yalniz bu yil alt yapi olusturun.gunumuz kpsssi 1 yilda olmuyor malesef
Yetismez.yetisebilse olma oturmaz.mezun olun oyle calisin.yalniz bu yil alt yapi olusturun.gunumuz kpsssi 1 yilda olmuyor malesef
imdelilah Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 12 Ekim 2013 424 124 1 Şubat 2016 Konu Sahibi imdelilah #3 Silent_women .!.: Yetismez.yetisebilse olma oturmaz.mezun olun oyle calisin.yalniz bu yil alt yapi olusturun.gunumuz kpsssi 1 yilda olmuyor malesef Genişletmek için tıkla... Alt yapim var aslinda calismadan 78 almıştım 2 yıl önce. Tabi bi deneyeceğim olursa olur.
Silent_women .!.: Yetismez.yetisebilse olma oturmaz.mezun olun oyle calisin.yalniz bu yil alt yapi olusturun.gunumuz kpsssi 1 yilda olmuyor malesef Genişletmek için tıkla... Alt yapim var aslinda calismadan 78 almıştım 2 yıl önce. Tabi bi deneyeceğim olursa olur.