E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
Kamu Personel Seçme Sınavı (A Grubu ve Öğretmenlik)
2009-KPSS A Grubu ve Öğretmenlik
Sınav Tarihi : 27.06.2009 - 28.06.2009
Başvuru Tarihleri : 27.04.2009 - 08.05.2009
Başvuru Yerleri : ÖSYM Sınav Merkezi Yöneticilikleri,Ortaöğretim Kurumları,ÖSYM:::Yükseköğretim Kurulu Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi
Sınav Ücreti :
1 Otr: 35 TL
2 Otr: 45 TL
3 Otr: 55 TL
4 Otr: 65 TL
Tekrar merhaba,
Kitap olarak ne tavsiye edersiniz?
kpss a dan kastın öğretmenlik için dedin bende işletme lisans meznuyum...bu sınava ne için girebilirim.sadece öğretmen olmak içinmi girilio...hiç girmedim anlamıorum bu sınavdan...daha açıklayıcı...o yazdığın bilgiler diğer sitelerde de var da anlayamadım işletme mezunları bu sınav sonucunda ne yapabilio...hangi bölümden meshul...4 oturum var...ilk oturum genel yetenek genel kültür buna herkes giricek dio...ona girdikten sonra başka bi oturuma girmemize gerek var mı....ayy kafam karışık sizinde kafanzı karıştırdım sanırım.benneyaptımki
2009 kpss başvuruları belli oldumu acaba bilgisi olan varmı ?
kpss a dan kastın öğretmenlik için dedin bende işletme lisans meznuyum...bu sınava ne için girebilirim.sadece öğretmen olmak içinmi girilio...hiç girmedim anlamıorum bu sınavdan...daha açıklayıcı...o yazdığın bilgiler diğer sitelerde de var da anlayamadım işletme mezunları bu sınav sonucunda ne yapabilio...hangi bölümden meshul...4 oturum var...ilk oturum genel yetenek genel kültür buna herkes giricek dio...ona girdikten sonra başka bi oturuma girmemize gerek var mı....ayy kafam karışık sizinde kafanzı karıştırdım sanırım.benneyaptımki
valla fikrim yok memur olıyımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?