- 23 Haziran 2017
- 299
- 487
- 23
- 43
10dk mesafedeykn niye kalırlar kiEvet besbelli ki doğumda baya gelirler :)
Şimdiden kesinlikle önünü kesmelisin. Doğuma gelip yardım etsinler tabi işlerini yemeğini yapsınlar ama yine de sen lafını esirgeme. Sessiz kalma pat diye söyle.inan o zaman daha kıymetli oluyorsun. İlk zamanlar bende sesimi çıkarmadım saygısızlık olmasın diye ama baktım olmuyor ben değiştim
Şimdi ayda 1 anca gidip geliyorum.
İlk evlendiğim hafta evimiz 10 dk mesafede olmasına rağmen kv 1 hafta bizde kalmıştı. Ne zaman gidecek ne yapmaya çalışıyor bu diye gözünün içine bakıyordum :) öyle bir mesafe kıymuşum ki şimdi eşim kal dese kalmıyor :))
Ooo bir de ugrastırıyorlar.. valla senın zaten bu hafta mıde bulantıların baslar,ben evde bile yemek yapamıyoru hala kaynanayı hiç memnun edemem.. kocan da bi zahmet senı memnun edıversin ruh halını dusunsun bak hamılesındertleri yemek yedirmekte değil gelinimiz hamile yesin içsin vs diye düşündklerini sanmıyorum. cünkü gidince mutfaga bi giriyorm evden cıkana kadar mutfaktaym
bi ara eşim diyodu içerdeki avizeye iç çamasırı fln mı assak ani geldiklerinde diyeGecelikle karşılayın:)
uzak durmaya calışıyoruz mümkün oldugunda eimde baya ugrasıyo ama karsı taraf anlamak istmeiyo. mide bulantılarım basladı artık yatıyorum sürekli gidelim mi diye sormaz bile banaOoo bir de ugrastırıyorlar.. valla senın zaten bu hafta mıde bulantıların baslar,ben evde bile yemek yapamıyoru hala kaynanayı hiç memnun edemem.. kocan da bi zahmet senı memnun edıversin ruh halını dusunsun bak hamılesın
dertleri yemek yedirmekte değil gelinimiz hamile yesin içsin vs diye düşündklerini sanmıyorum. cünkü gidince mutfaga bi giriyorm evden cıkana kadar mutfaktaym
dün arayan soran olmadı hiç normalde hergn arardılar belkide eşim konusmustur bilmiyorum sormaya da halim yoktu acıkcasıEşin halletmeli bu durumu yoksa kötü gelin olursun hangi dilden anlıyolarsa o bilir hamilesin sana yansıtmadan halletsinler ne oluyo birlikte yemek yeyince yani bayılıyolar lüzumsuz yere her şeyde bulunmaya
dün arayan soran olmadı hiç normalde hergn arardılar belkide eşim konusmustur bilmiyorum sormaya da halim yoktu acıkcası
çok gıcık ya. ne denir . ne yapılır ki. bilemedim . kalpleri kırılmadan anlamıyorlar ki. illa kalp mı kırılsın yahukızlar merhaba
önceki konumda anlatmıştım kp in sürekli cagırma ısrarlarını..
10 gün kadar gitmedim konuşmadım arayıp sormadım.(cok rahattım evimin tadını cıkarttım)
o arada eşime bebek müjdesini verdim. ailesine söyledi sonra hadi gidelim dedik oturmaya gittik
ertesi gün tekrar cagırdılar, ertesi gün tekrar tekrar tekrar,,
gitmediğimiz de ısrarla aradılar niye gelmediniz diye taciz ettiler.
geçen hafta sonu planımız vardı kp aradı;
kızım bize gelin yemege dedi
baba bilmiyorum planımız var dedim
bosverin planı hadi çıkın gelin dedi kapattı telefonu
dedim bu son bu hafta bi daha gitmem planımızı iptal edip gittik
ve her aradıklarında ne yemek yaptıklarınıda söylüyolar
bu kız hamile söylemeyelm gelemezseler canı ceker diye düşünmek yok
en son geçen akşam işten cıktım migrenim tuttu ilac içemiyorum eve gidip yemek yiyip yatma derdindeyim
eve gittim eşim hasta yatıyo. ona yemk hazırladm tam yerken telefon caldı;
kvğlum şu şu yemeği yaptık bize gelin yiyelim beraber
eşim:anne biz zaten yemek yiyoruz
kv:tm biz size caya gelelim o zaman
eşim: ben dısarı cıkıcam gelmeyin boşuna
kv:cıkmayıver hadi görüşürüz
lap telefon kapandı..
ben agladım ağlıcam başladım söylenmeye
halden anlamıyolar bıktım artık yeter yorgunm hastaym uykum var mecbur muyum ugrasmaya vs vs
evet cok fazla konustum. sonra içeri geçi yattım
eşim evi mutfagı topladı sonra kv ler geldi saatlerce oturdular bide onlara cay hizmeti yaptım..
gercekten artık ağlama derecesine geldim
abartmıyorum bigün kv kp in karsısına geçip oturup ellerimle yüzümü kapatıp ağlıcam rahat bırakın bizi diye
ne yapalıyım nasıl dur demeliyim bilmiyorum eşim konustu olmadı ben surat yaptım olmadı
tıkandım resmen.. ban fikir verebilcek olan var mı..
taviz verdiğimin farkındayım ama ilklerde acaba heves mi geçer mi diye bekledm baktm düzelmiyo tavrımı koydm küstüler tam rahata erdim bebek haberi geldi barıstık yine aynı devam etmek istiyolarBazı şeyler insanın içinde olacak. Ne kv kp, hiç kimse için insan planını değiştirmemeli(elzem durumlar hariç)
Gelmeyin i cevap kabul etmeyenler kapımda yarım saat bekleseler de içeri giremezler. Ben istemediğim sürece davet ettiler diye bir yere gitme ihtiyacı duymam. Yüz kere de çağırsalar yüzünde de gitmem. Hepimizin kendine ait hayatı var, eşin ailesi bizim sahiplerimiz değil ki gel diyecekler gidecem dur diyecekler durucam. Kendilerine başka eğlence bulsunlar.
Siz bu şekilde davranarak daha çok çekersiniz, tavrınızı koyun ve kararlı olun. Bir de yani hamilesiniz, sizin insanları değil, insanların sizi düşünmesi lazım. Zaman geri dönmüyor, yaptıklarınıza çok pişman olursunuz.
sağol canım evet yeni evliyim plansız oldu azıcık :))
İnşallah eşinin konuşmuştur canım ve inşallah anlamışlardır.
Gebe misin çok sevindim daha yeni evliydin dimi? Hayırlı uğurlu olsun.Sağlıkla gelsin.
kırmadan anlamıyolar evet ama o son care diye düşündüm bendeçok gıcık ya. ne denir . ne yapılır ki. bilemedim . kalpleri kırılmadan anlamıyorlar ki. illa kalp mı kırılsın yahu
sağol canım evet yeni evliyim plansız oldu azıcık :))
kırmadan anlamıyolar evet ama o son care diye düşündüm bende
kızlar merhaba
önceki konumda anlatmıştım kp in sürekli cagırma ısrarlarını..
10 gün kadar gitmedim konuşmadım arayıp sormadım.(cok rahattım evimin tadını cıkarttım)
o arada eşime bebek müjdesini verdim. ailesine söyledi sonra hadi gidelim dedik oturmaya gittik
ertesi gün tekrar cagırdılar, ertesi gün tekrar tekrar tekrar,,
gitmediğimiz de ısrarla aradılar niye gelmediniz diye taciz ettiler.
geçen hafta sonu planımız vardı kp aradı;
kızım bize gelin yemege dedi
baba bilmiyorum planımız var dedim
bosverin planı hadi çıkın gelin dedi kapattı telefonu
dedim bu son bu hafta bi daha gitmem planımızı iptal edip gittik
ve her aradıklarında ne yemek yaptıklarınıda söylüyolar
bu kız hamile söylemeyelm gelemezseler canı ceker diye düşünmek yok
en son geçen akşam işten cıktım migrenim tuttu ilac içemiyorum eve gidip yemek yiyip yatma derdindeyim
eve gittim eşim hasta yatıyo. ona yemk hazırladm tam yerken telefon caldı;
kvğlum şu şu yemeği yaptık bize gelin yiyelim beraber
eşim:anne biz zaten yemek yiyoruz
kv:tm biz size caya gelelim o zaman
eşim: ben dısarı cıkıcam gelmeyin boşuna
kv:cıkmayıver hadi görüşürüz
lap telefon kapandı..
ben agladım ağlıcam başladım söylenmeye
halden anlamıyolar bıktım artık yeter yorgunm hastaym uykum var mecbur muyum ugrasmaya vs vs
evet cok fazla konustum. sonra içeri geçi yattım
eşim evi mutfagı topladı sonra kv ler geldi saatlerce oturdular bide onlara cay hizmeti yaptım..
gercekten artık ağlama derecesine geldim
abartmıyorum bigün kv kp in karsısına geçip oturup ellerimle yüzümü kapatıp ağlıcam rahat bırakın bizi diye
ne yapalıyım nasıl dur demeliyim bilmiyorum eşim konustu olmadı ben surat yaptım olmadı
tıkandım resmen.. ban fikir verebilcek olan var mı..
Kırılan kırılsın boşver. Bu zamanlar gerçekten geri gelmeyecek.taviz verdiğimin farkındayım ama ilklerde acaba heves mi geçer mi diye bekledm baktm düzelmiyo tavrımı koydm küstüler tam rahata erdim bebek haberi geldi barıstık yine aynı devam etmek istiyolar
kocanın da suçu çok tabi. susmak zorunda şimdiKırılan kırılsın boşver. Bu zamanlar gerçekten geri gelmeyecek.
İlk zamanlar eşim bana çok baskı yapıyordu. Annem çok üzülür, bize belli etmez, kırılır, gizli gizli ağlar haberimiz olmaz(herkesin de hepsinden haberi var nasıl oluyorsa)
Ben o zamanlar aman kalp kırmayayım, kötü niyetli değil vs. diye normalde vereceğimin yüzde biri tepki veriyordum, ki bu bile sizinkilerden fazla olabilir :)
Sonra zaman geçtikçe anladım ki hiç iyi niyet filan yokmuş. Hep kendi istedikleri olacak, her şeyin doğrusunu onlar bilir, her olaya karışma hakları var.
Telefonlarını bile açmıyorum artık, aylardır sesini duymadım. Bazen tahmin ediyorum ki eşime ‘özledim, napıyor’ filan diyor. O da bana arasana diyor. Kimi ne zaman arayacağıma ben karar veririm diyorum. Bitti.
Bu duruma onlar getirdi, bu kadar boğmasalardı, kocam da beni mecbur bırakmasaydı, bu kadar soğumazdım, içimde birikmezdi.
Herkesin aklı fikri, kalbi var. Rahat bıraksınlar insanları.
Aynen öyle. Beni sınırlamasaydı bu raddeye gelmezdi durum. Neyse şu anda ben rahatım. Onlar düşünsünkocanın da suçu çok tabi. susmak zorunda şimdi
Geldiklerinde geç yat içeride. Şimdiden baslan. Hamilelikten dolayı çok midem agriyor oram agriyor buram ağrıyor diye. Baktılar her akşam aynısı dahada gelmezler. Nazlan kiz azhem kaynanan daha kızın olursa isim koyacak. Belki şansın olursa birlikte secersiniz ahahaha
o plan iptal etme olayı bi seferlikti onda da büyük hazırlık yapmşlar o yüzdendi ama genelde sormazlar zaten bekliyoruz derler bende sonradane sime arattırırım gelemicez desin diyeBize Gelin - size geliyoruz deyip telefonu direk kapatmak iyiymiş . Bu konu seni aşar eşin halletmeli :/ plan iptal etmek yerine planı uygulayıp onlar tekrar arayınca e planımız var demiştik demeniz gerekirdi. Hastaysan yatacaksın hastayım demiştim diyeceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?