• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kp kv bitmeyen dertlerim

Fitne fesat kaynanalarda var.
Empati kur. Yaslanacagini sakin unutma.
emin olun bnm kv de onlardan biri.. 4 ayda duymadııgım laf kalmadı eşime söyledikleride var tabi..
sadece bi kere cagırdılar annemdeydim gidemedim diye bi sürü laf saymışlar eşime, tabi eşimde onlara söylenmiş. hep böyle canım kızım değiller istedikleri olmadıgında gayette cirkefleşebiliyolar

Baba soylemesi ayip esime supriz yapacagim. Bugun gelemeyiz suan hazirlik yapiyorum diyip telefonu lap diye kapatabilirsiniz

Arkadasima gidecegim baba bugun esimde gelecek zor durumdalar gitmek zorundayiz yine telefonu kapatacaksiniz

Baba basim cok agriyor malum hamileyim ilac icemiyorum biraz anlayis gosterirmisiniz? Telefnu yine kapatacaksiniz.

Bu aksam annemlere gidecegiz.
Bugun tum gun disarida olacagiz esimle.
Misafirim var ev kalablik.
Binbir turlu bahane bulup onlarin israr etmesine kalmadan telefonu kapatmaniz gerekir.
Bu simdiden boyleyse cocuk dogunca hic dusunemiyorum bile.. onunu kesmen lazimdi simdiye kadar. Neyse artik onemli olan bundan sonrasi. ;)
Ama bahane uretmeye devam et. Onlarin gelemeyecegi veya sizin oraya gidemeyecegibiz bi bahane

emin olun bnm kv de onlardan biri.. 4 ayda duymadııgım laf kalmadı eşime söyledikleride var tabi..
sadece bi kere cagırdılar annemdeydim gidemedim diye bi sürü laf saymışlar eşime, tabi eşimde onlara söylenmiş. hep böyle canım kızım değiller istedikleri olmadıgında gayette cirkefleşebiliyolar
O yastaki insanlar gercekten bunaliyorlar. Yaptigi yemegi soyluyor ki caniniz istesin gidin diye. Benimde evde 85 yasinda babam var. Herkesi cagirir eve bunaliyor cunku.

Baba soylemesi ayip esime supriz yapacagim. Bugun gelemeyiz suan hazirlik yapiyorum diyip telefonu lap diye kapatabilirsiniz

Arkadasima gidecegim baba bugun esimde gelecek zor durumdalar gitmek zorundayiz yine telefonu kapatacaksiniz

Baba basim cok agriyor malum hamileyim ilac icemiyorum biraz anlayis gosterirmisiniz? Telefnu yine kapatacaksiniz.

Bu aksam annemlere gidecegiz.
Bugun tum gun disarida olacagiz esimle.
Misafirim var ev kalablik.
Binbir turlu bahane bulup onlarin israr etmesine kalmadan telefonu kapatmaniz gerekir.
Bu simdiden boyleyse cocuk dogunca hic dusunemiyorum bile.. onunu kesmen lazimdi simdiye kadar. Neyse artik onemli olan bundan sonrasi. :KK66:
Ama bahane uretmeye devam et. Onlarin gelemeyecegi veya sizin oraya gidemeyecegibiz bi bahane
inanın bi cogunu denedik misafir gelicek dedim kv damladı habersiz
arkadaslarım gelicek dedm olsn ben bi kösede otururum dedi yine geldi
dısarı cıkıcaz dedik dönüşte ugrayın dendi..
oğullarına aşıkta değiller eşim senelerde sehir dısında calışmş aileye baglı olmyan biri amacları ne cözemedim

O yastaki insanlar gercekten bunaliyorlar. Yaptigi yemegi soyluyor ki caniniz istesin gidin diye. Benimde evde 85 yasinda babam var. Herkesi cagirir eve bunaliyor cunku.
işte yaslarıda o kadar büyük olsa hadi yaşlılar gidelim dicem biri 48 diğeri 55 yasında :olamaz:

artık dalga geciyoruz evde yıldırma politikası uyguluyolar gidip gelmektn bıkalmda aynı eve yerleşelim diye:confused:

aamannn haaa sakin esin de sende anhtrlariniizi orta da burkmayin gemen yedegini cikrtirlar .
bir tanidigim sehyr disina annesinin yanina gitti dw kaynanasi evine cilingir cahirmis kendine de almis gelinin evinin anhtarini

aamannn haaa sakin esin de sende anhtrlariniizi orta da burkmayin gemen yedegini cikrtirlar .
bir tanidigim sehyr disina annesinin yanina gitti dw kaynanasi evine cilingir cahirmis kendine de almis gelinin evinin anhtarini
istemişler ilk zamanlar ama eşim vermemiş onalrın evin anahtarınıda onlara bırakmış hatta istemeye yüzleri olmasın diye :olamaz: ama hala laf sokuyolar tabi bi anahtarı cok gördünüz fln diye

Neden çay hizmeti yaptınız? Yattığınız odadan çıkmayacaktınız. Sorarlarsa eşiniz "keptinn içerde yatıyor, çok yorgun, ağrısı var, dinleniyor" diyecekti.
Planınız olunca iptal edip onlara gitmeyin. Gerçekten planınızı gerçekleştirin. Telefonu yüzünüze kapatıp emrivaki yapılmaz öyle. Evde kimseyi bulamasınlar bir daha böyle çat kapı gelirlerse.

Neden çay hizmeti yaptınız? Yattığınız odadan çıkmayacaktınız. Sorarlarsa eşiniz "keptinn içerde yatıyor, çok yorgun, ağrısı var, dinleniyor" diyecekti.
Planınız olunca iptal edip onlara gitmeyin. Gerçekten planınızı gerçekleştirin. Telefonu yüzünüze kapatıp emrivaki yapılmaz öyle. Evde kimseyi bulamasınlar bir daha böyle çat kapı gelirlerse.
tartışıp küstüklerinden beri ilk gelmiştiler evimize birazda o yüzdn sanırım ters davranmak istemedim ama cidden istemeye istemeye oturdum yanlarında ve gitsinler diye gözlerinin içine baktım

Allah kurtarsın:olamaz:
Bir cinnet herşeyi halleder o zamana kadar bekleyin :KK51:

kızlar merhaba :110:

önceki konumda anlatmıştım kp in sürekli cagırma ısrarlarını..

10 gün kadar gitmedim konuşmadım arayıp sormadım.(cok rahattım evimin tadını cıkarttım)

o arada eşime bebek müjdesini verdim. ailesine söyledi sonra hadi gidelim dedik oturmaya gittik
ertesi gün tekrar cagırdılar, ertesi gün tekrar tekrar tekrar,,
gitmediğimiz de ısrarla aradılar niye gelmediniz diye taciz ettiler.

geçen hafta sonu planımız vardı kp aradı;
kızım bize gelin yemege dedi
baba bilmiyorum planımız var dedim
bosverin planı hadi çıkın gelin dedi kapattı telefonu:olamaz:

dedim bu son bu hafta bi daha gitmem planımızı iptal edip gittik:KK47:

ve her aradıklarında ne yemek yaptıklarınıda söylüyolar
bu kız hamile söylemeyelm gelemezseler canı ceker diye düşünmek yok :KK51:

en son geçen akşam işten cıktım migrenim tuttu ilac içemiyorum eve gidip yemek yiyip yatma derdindeyim
eve gittim eşim hasta yatıyo. ona yemk hazırladm tam yerken telefon caldı;

kv:eek:ğlum şu şu yemeği yaptık bize gelin yiyelim beraber
eşim:anne biz zaten yemek yiyoruz
kv:tm biz size caya gelelim o zaman
eşim: ben dısarı cıkıcam gelmeyin boşuna
kv:cıkmayıver hadi görüşürüz

lap telefon kapandı..

ben agladım ağlıcam başladım söylenmeye

halden anlamıyolar bıktım artık yeter yorgunm hastaym uykum var mecbur muyum ugrasmaya vs vs:ukala:
evet cok fazla konustum. sonra içeri geçi yattım

eşim evi mutfagı topladı sonra kv ler geldi saatlerce oturdular bide onlara cay hizmeti yaptım..

gercekten artık ağlama derecesine geldim
abartmıyorum bigün kv kp in karsısına geçip oturup ellerimle yüzümü kapatıp ağlıcam rahat bırakın bizi diye

ne yapalıyım nasıl dur demeliyim bilmiyorum eşim konustu olmadı ben surat yaptım olmadı
tıkandım resmen.. ban fikir verebilcek olan var mı..
kapıyı açmayın telefonlarına cevap vermeyın bır sure anlarlar ıstenmedıklerını...

istemişler ilk zamanlar ama eşim vermemiş onalrın evin anahtarınıda onlara bırakmış hatta istemeye yüzleri olmasın diye :olamaz: ama hala laf sokuyolar tabi bi anahtarı cok gördünüz fln diye
tovbe est. aman diyim duygusalligina faln gelir verrsin evinden cikmzzlar calmada bodislama girerler . sen bunlara ne dersen de bos anlmazlar herzamn acikca tepkini koy sen muaid dsgiliz diyip illa geluyorlar mi acmayin kapiyi da telefonu da

tovbe est. aman diyim duygusalligina faln gelir verrsin evinden cikmzzlar calmada bodislama girerler . sen bunlara ne dersen de bos anlmazlar herzamn acikca tepkini koy sen muaid dsgiliz diyip illa geluyorlar mi acmayin kapiyi da telefonu da
anahtar konusunda cok sertim asla kimseye bırakmam.
bakalm bu akşam ben telefonumu kapatıcam eşime de acma derim ne olcak

galiba cok az kaldı cünkü dün eşimin üstüne cok fazla gittim ben bile bunaldım söylediklerimden

Çok iyi anlıyorum. Bazen istem dışı şeyler söyleyebiliyorsun. Bizimkilerde çok arsızda kendi kendilerini davet ettiriyolar bide yanlarında davetsiz misafir geriyorlar. Ev curcuna.. Yemek yetmiyor onun derdi hazırla koştur dengesiz sözler duyuyorum bide hizmet et bıktım doldum Taşıcam az kaldı

kızlar merhaba :110:

önceki konumda anlatmıştım kp in sürekli cagırma ısrarlarını..

10 gün kadar gitmedim konuşmadım arayıp sormadım.(cok rahattım evimin tadını cıkarttım)

o arada eşime bebek müjdesini verdim. ailesine söyledi sonra hadi gidelim dedik oturmaya gittik
ertesi gün tekrar cagırdılar, ertesi gün tekrar tekrar tekrar,,
gitmediğimiz de ısrarla aradılar niye gelmediniz diye taciz ettiler.

geçen hafta sonu planımız vardı kp aradı;
kızım bize gelin yemege dedi
baba bilmiyorum planımız var dedim
bosverin planı hadi çıkın gelin dedi kapattı telefonu:olamaz:

dedim bu son bu hafta bi daha gitmem planımızı iptal edip gittik:KK47:

ve her aradıklarında ne yemek yaptıklarınıda söylüyolar
bu kız hamile söylemeyelm gelemezseler canı ceker diye düşünmek yok :KK51:

en son geçen akşam işten cıktım migrenim tuttu ilac içemiyorum eve gidip yemek yiyip yatma derdindeyim
eve gittim eşim hasta yatıyo. ona yemk hazırladm tam yerken telefon caldı;

kv:eek:ğlum şu şu yemeği yaptık bize gelin yiyelim beraber
eşim:anne biz zaten yemek yiyoruz
kv:tm biz size caya gelelim o zaman
eşim: ben dısarı cıkıcam gelmeyin boşuna
kv:cıkmayıver hadi görüşürüz

lap telefon kapandı..

ben agladım ağlıcam başladım söylenmeye

halden anlamıyolar bıktım artık yeter yorgunm hastaym uykum var mecbur muyum ugrasmaya vs vs:ukala:
evet cok fazla konustum. sonra içeri geçi yattım

eşim evi mutfagı topladı sonra kv ler geldi saatlerce oturdular bide onlara cay hizmeti yaptım..

gercekten artık ağlama derecesine geldim
abartmıyorum bigün kv kp in karsısına geçip oturup ellerimle yüzümü kapatıp ağlıcam rahat bırakın bizi diye

ne yapalıyım nasıl dur demeliyim bilmiyorum eşim konustu olmadı ben surat yaptım olmadı
tıkandım resmen.. ban fikir verebilcek olan var mı..
dert büyük her günder arttırıyorlar düşüncesiz insanlar işte . gidip gelmiceksin başka yolu yok gibi . gitmeyince gelmediler sadece çünkü .
ayrıca niye onlar planı boşverin dedi diye planınızı bozuyorsunuz burda onlara size müdahale etme hakkı doğuyor ben dedim geldiler gelecekler mecburlar havası var artık

Çok iyi anlıyorum. Bazen istem dışı şeyler söyleyebiliyorsun. Bizimkilerde çok arsızda kendi kendilerini davet ettiriyolar bide yanlarında davetsiz misafir geriyorlar. Ev curcuna.. Yemek yetmiyor onun derdi hazırla koştur dengesiz sözler duyuyorum bide hizmet et bıktım doldum Taşıcam az kaldı
evet bide o avr dimi. sen kv kp bekliyosn bi bakıyosn yanlarında teyze yada dede var

dert büyük her günder arttırıyorlar düşüncesiz insanlar işte . gidip gelmiceksin başka yolu yok gibi . gitmeyince gelmediler sadece çünkü .
ayrıca niye onlar planı boşverin dedi diye planınızı bozuyorsunuz burda onlara size müdahale etme hakkı doğuyor ben dedim geldiler gelecekler mecburlar havası var artık
o zaman hazırlık yapmştılar yemek baya ugrastırıcıydı o yzden iptal ettik yoksa öyle durumda cok ısrar ederlere gidip yemek yiyip cıkıyorz hemen baska yere sözümüz var diye:KK51:
oy bilmiyorm yaaa:ruh:

Back