kp kv bitmeyen dertlerim

bu bi hafta içinde cok kötüleştim eşimde farkında o yüzdn gelelim yada gelin dediklerinde kabul edeceğini sanmıyorum artık. çünkü evde sürekli yatıyorum uyku modundayım

Valla ilk basta kadin iyi niyetli kirma gidip gelin yazicaktim amma cokda iyi niyetli degilmis anlasilan,her yontemi denemissin olmamis,sehir degistir gelmeyin gitmeyin diyecem kesin gelip aylarca kalabilirler o potansiyel var sankiyapicak tek sey kaldi cinnet!acik acik rahatsizligini dile getir,baktin anlamiyorlar gorusme...

vallahi aklımdan geçti sehir değiştirmek deniz kenarı miinik bi ilçede ailemin evi var gidelim oraya dedim hem serbest bölge maaslarda iyi ama işte bu gelip aylarca kalma meselesi vazgeçirdi beni de yağmurdna kacarken doluya tutulmak olur

Emrivaki yapıp telefonu kapattıklarında asla görüşmem,evdeysem çıkarım,gelin deyip kapıyorlarsa da bütün gece beklesinler gitmem.. canın çok yemeği çekıyorsa çık bı lokantada ye,ben oyle yapıyorum bazen..

dertleri yemek yedirmekte değil gelinimiz hamile yesin içsin vs diye düşündklerini sanmıyorum. cünkü gidince mutfaga bi giriyorm evden cıkana kadar mutfaktaym

ay konu sahibi Allah askina yap sunu. sinir basti beni burda

Taşınsanız uzağa yine gelirler
İnsanlar çok ilginç
Davetsiz bir yere gitmem ben

Taşınsanız uzağa yine gelirler
İnsanlar çok ilginç
Davetsiz bir yere gitmem ben
gelirler ve bu sefer kalırlar öle bi kaç saatle yetinmezler yani
bnmde huyum değildir bi ablama giderim onu da arar müsait misin diye sorarım bigün önceden

Planınız varken planı iptal ediyorsunuz suç sizde. Ben olsam etmem iptal filan.
O yüzden böyle yapıyorlar tabi.
Siz gelin,yok biz geliyoruz çıkmayıver!
Eşim rahatsız midesi bulanıyor desin en azından bunu bence bahane edin. Dobra ol açık açık gelmiyoruz hamileyim halsizim de.

ilklerde bahane gibi olmasın dedim ama artık hamileliğii kullansam iyi olcak sanırım.

Kullan tabi. Bahane de olsun yoksa önünü kesemiyorsun :)
su an oldugu gibi
bugün gelin yorulmasın yemegi bizde yiyin diyen yarın doguma az kaldı sizde kalalm ev işlerini bi yapalm da der
ay ruhumu teslim edicem şimdi

Arayıp çağırdıkları zaman hızlı ve seri bi şekilde ama karşı tarafın konuşmasına fırsat vermeden ayyy anneciğim gelemeyiz başka planımız var başka zaman görüşürüz öpüyorum deyip yine cvp fırsatı vermeden tlf kapatın.

su an oldugu gibi
bugün gelin yorulmasın yemegi bizde yiyin diyen yarın doguma az kaldı sizde kalalm ev işlerini bi yapalm da der
ay ruhumu teslim edicem şimdi

Evet besbelli ki doğumda baya gelirler :)
Şimdiden kesinlikle önünü kesmelisin. Doğuma gelip yardım etsinler tabi işlerini yemeğini yapsınlar ama yine de sen lafını esirgeme. Sessiz kalma pat diye söyle.inan o zaman daha kıymetli oluyorsun. İlk zamanlar bende sesimi çıkarmadım saygısızlık olmasın diye ama baktım olmuyor ben değiştim
Şimdi ayda 1 anca gidip geliyorum.
İlk evlendiğim hafta evimiz 10 dk mesafede olmasına rağmen kv 1 hafta bizde kalmıştı. Ne zaman gidecek ne yapmaya çalışıyor bu diye gözünün içine bakıyordum :) öyle bir mesafe kıymuşum ki şimdi eşim kal dese kalmıyor :))

bi dahakine bunuda denicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…