o da var dimikapinda tik til tikbisey mi oldu diye gelirler
evet bide o avr dimi. sen kv kp bekliyosn bi bakıyosn yanlarında teyze yada dede var
ne olursa olsun kabul etme gelin yeyin gidin demeye başlarlar kurtulamazsın sonra sizde yüz veriyorsunuz kırmamak içino zaman hazırlık yapmştılar yemek baya ugrastırıcıydı o yzden iptal ettik yoksa öyle durumda cok ısrar ederlere gidip yemek yiyip cıkıyorz hemen baska yere sözümüz var diye
oy bilmiyorm yaaa
var tellerini acmayin bir gun belirlryin sadece o gunler gidinkızlar merhaba
önceki konumda anlatmıştım kp in sürekli cagırma ısrarlarını..
10 gün kadar gitmedim konuşmadım arayıp sormadım.(cok rahattım evimin tadını cıkarttım)
o arada eşime bebek müjdesini verdim. ailesine söyledi sonra hadi gidelim dedik oturmaya gittik
ertesi gün tekrar cagırdılar, ertesi gün tekrar tekrar tekrar,,
gitmediğimiz de ısrarla aradılar niye gelmediniz diye taciz ettiler.
geçen hafta sonu planımız vardı kp aradı;
kızım bize gelin yemege dedi
baba bilmiyorum planımız var dedim
bosverin planı hadi çıkın gelin dedi kapattı telefonu
dedim bu son bu hafta bi daha gitmem planımızı iptal edip gittik
ve her aradıklarında ne yemek yaptıklarınıda söylüyolar
bu kız hamile söylemeyelm gelemezseler canı ceker diye düşünmek yok
en son geçen akşam işten cıktım migrenim tuttu ilac içemiyorum eve gidip yemek yiyip yatma derdindeyim
eve gittim eşim hasta yatıyo. ona yemk hazırladm tam yerken telefon caldı;
kvğlum şu şu yemeği yaptık bize gelin yiyelim beraber
eşim:anne biz zaten yemek yiyoruz
kv:tm biz size caya gelelim o zaman
eşim: ben dısarı cıkıcam gelmeyin boşuna
kv:cıkmayıver hadi görüşürüz
lap telefon kapandı..
ben agladım ağlıcam başladım söylenmeye
halden anlamıyolar bıktım artık yeter yorgunm hastaym uykum var mecbur muyum ugrasmaya vs vs
evet cok fazla konustum. sonra içeri geçi yattım
eşim evi mutfagı topladı sonra kv ler geldi saatlerce oturdular bide onlara cay hizmeti yaptım..
gercekten artık ağlama derecesine geldim
abartmıyorum bigün kv kp in karsısına geçip oturup ellerimle yüzümü kapatıp ağlıcam rahat bırakın bizi diye
ne yapalıyım nasıl dur demeliyim bilmiyorum eşim konustu olmadı ben surat yaptım olmadı
tıkandım resmen.. ban fikir verebilcek olan var mı..
o an bişeyde diyemiyosun..Öyle yaşlı olsa baş üstüne yeri var.. teyzesi teyze kızı onun çocukları görümce varda var içimde böyle patlamaya hazır bomba oluyo görünce böyle davetsiz
evet işte sabrımın son damlasına kadar direneym dedm de dayanamıyorm artıkne olursa olsun kabul etme gelin yeyin gidin demeye başlarlar kurtulamazsın sonra sizde yüz veriyorsunuz kırmamak için
bende bu hafta bunu uygulamaya calıştm ama gitmeynce onlar geldivar tellerini acmayin bir gun belirlryin sadece o gunler gidin
kızlar merhaba
önceki konumda anlatmıştım kp in sürekli cagırma ısrarlarını..
10 gün kadar gitmedim konuşmadım arayıp sormadım.(cok rahattım evimin tadını cıkarttım)
o arada eşime bebek müjdesini verdim. ailesine söyledi sonra hadi gidelim dedik oturmaya gittik
ertesi gün tekrar cagırdılar, ertesi gün tekrar tekrar tekrar,,
gitmediğimiz de ısrarla aradılar niye gelmediniz diye taciz ettiler.
geçen hafta sonu planımız vardı kp aradı;
kızım bize gelin yemege dedi
baba bilmiyorum planımız var dedim
bosverin planı hadi çıkın gelin dedi kapattı telefonu
dedim bu son bu hafta bi daha gitmem planımızı iptal edip gittik
ve her aradıklarında ne yemek yaptıklarınıda söylüyolar
bu kız hamile söylemeyelm gelemezseler canı ceker diye düşünmek yok
en son geçen akşam işten cıktım migrenim tuttu ilac içemiyorum eve gidip yemek yiyip yatma derdindeyim
eve gittim eşim hasta yatıyo. ona yemk hazırladm tam yerken telefon caldı;
kvğlum şu şu yemeği yaptık bize gelin yiyelim beraber
eşim:anne biz zaten yemek yiyoruz
kv:tm biz size caya gelelim o zaman
eşim: ben dısarı cıkıcam gelmeyin boşuna
kv:cıkmayıver hadi görüşürüz
lap telefon kapandı..
ben agladım ağlıcam başladım söylenmeye
halden anlamıyolar bıktım artık yeter yorgunm hastaym uykum var mecbur muyum ugrasmaya vs vs
evet cok fazla konustum. sonra içeri geçi yattım
eşim evi mutfagı topladı sonra kv ler geldi saatlerce oturdular bide onlara cay hizmeti yaptım..
gercekten artık ağlama derecesine geldim
abartmıyorum bigün kv kp in karsısına geçip oturup ellerimle yüzümü kapatıp ağlıcam rahat bırakın bizi diye
ne yapalıyım nasıl dur demeliyim bilmiyorum eşim konustu olmadı ben surat yaptım olmadı
tıkandım resmen.. ban fikir verebilcek olan var mı..
bi kere aynısını yaptm arkasından kapı zili caldı.. acmasam olmazdı evde misafirler vardı susun kv geldi diyemezdimaçmayın telefonları net çözüm geç dönün görmedim diyin
üzme kendini sınırı erkenden çizdin çizdin yoksa böyle olurevet işte sabrımın son damlasına kadar direneym dedm de dayanamıyorm artık
Laftan anlamiyorlarsa bunu yapmak lazim evtBen sizin yerinizde olsam size gelcez diyip suratınıza kapatıyolarsa eşimide alır çıkar giderim bi çay içmeye gelsinler çalıp çalıp gitsinler kapıyı sorarlarsada sormadınızki müsaitmiyiz diye planımız vardı bizim derim bıktırana kadar yaparım bunu gelip gelip kalsınlar kapıda
Kapida birakmakta bir yontem yazmislar ben yaptim sahsen ki boyle birsey basima gelmemisti bile.Sadece emrivaki yapmislardi bende ogun musaitmiyim bilmem dedim baktim kapidalar acmadim :))işte ilk zamanlar haftada 1 giderdk sonra bi şeyleri bahane ederek 2 ye 3 e cıkardılar inanın anlamadım bile nasıl oldu hep karambole geldi farkettigimde haftanın yarısını orda geçiriyoduk sonra zaten bi tartışma oldu uzaklastk bu sefer de cocuk olayı cıktı daha sıkı yapıştılar
artık öyle yapmayı düşüüyorum cünkü gercekten eve giderken tek düşündüğüm ayaklarımı uzatıp yatmak yemekelri bile eşim yapıyoNet olun.
Musait degiliz.
GELMEYIN.deyin.
Yorgunuz gelmiyoruz bosuna beklemeyin..deyin gitmeyin.
ayy bende acmasam o şekilde telefonla ararlar olmadı mı alt komsunun ziline basarlar sonra yukarı gelip kapıyı calmaya devam ederlerKapida birakmakta bir yontem yazmislar ben yaptim sahsen ki boyle birsey basima gelmemisti bile.Sadece emrivaki yapmislardi bende ogun musaitmiyim bilmem dedim baktim kapidalar acmadim :))
malesef yakınlar yürüyerek 10 dk kadarİşim var deyin
Ya da evi terk edin
Çok mu yakınlar ?
Burdaki konuları okudukça şaşırıyorum
Ne yüzsüz insanlar var
Telefonu sessize alacaksinayy bende acmasam o şekilde telefonla ararlar olmadı mı alt komsunun ziline basarlar sonra yukarı gelip kapıyı calmaya devam ederler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?