kp kv bitmeyen dertlerim

evet bide o avr dimi. sen kv kp bekliyosn bi bakıyosn yanlarında teyze yada dede var

Öyle yaşlı olsa baş üstüne yeri var.. teyzesi teyze kızı onun çocukları görümce varda var içimde böyle patlamaya hazır bomba oluyo görünce böyle davetsiz

o zaman hazırlık yapmştılar yemek baya ugrastırıcıydı o yzden iptal ettik yoksa öyle durumda cok ısrar ederlere gidip yemek yiyip cıkıyorz hemen baska yere sözümüz var diye
oy bilmiyorm yaaa
ne olursa olsun kabul etme gelin yeyin gidin demeye başlarlar kurtulamazsın sonra sizde yüz veriyorsunuz kırmamak için

var tellerini acmayin bir gun belirlryin sadece o gunler gidin

Öyle yaşlı olsa baş üstüne yeri var.. teyzesi teyze kızı onun çocukları görümce varda var içimde böyle patlamaya hazır bomba oluyo görünce böyle davetsiz
o an bişeyde diyemiyosun..
ya cidden cok zor milletle ugrasmak kendi annen baban olsa bi sekilde anlaşıyosn da böyle karsında seni anlşamak istemyen kisiler olunca cok zor oluyo

ne olursa olsun kabul etme gelin yeyin gidin demeye başlarlar kurtulamazsın sonra sizde yüz veriyorsunuz kırmamak için
evet işte sabrımın son damlasına kadar direneym dedm de dayanamıyorm artık

açmayın telefonları net çözüm geç dönün görmedim diyin

ben geçen hafta eşime artık vebaya yakalandı evi karantinaya al de dedim halimiz rezillik

Laftan anlamiyorlarsa bunu yapmak lazim evt

Kapida birakmakta bir yontem yazmislar ben yaptim sahsen ki boyle birsey basima gelmemisti bile.Sadece emrivaki yapmislardi bende ogun musaitmiyim bilmem dedim baktim kapidalar acmadim :))

İşim var deyin
Ya da evi terk edin
Çok mu yakınlar ?
Burdaki konuları okudukça şaşırıyorum
Ne yüzsüz insanlar var

Hamileliğinizi bu süreçte olumlu yönde kullanın. uykum var, yorgunum, ödemim var, sinirliyim, stres bebeğe iyi gelmiyor, araba yolculuğu yoruyor, midem kokudan çok bulanıyor, doktor kalabalık içine girme ortakıkta salgın var hamilesinde ilaç veremeyiz sıkıntı olur pek gezmelere gitme misafir ağırlama dedi gibi... Ayrıca kesin bir dille gelmiyoruz programımızı iptal etmek istemiyoruz, eşimle başbaşa olalım istedik gibi cümleleri kurmaya çekinmeyin. Ayrıca tel açmayın cevap vermeyin. msj atarak müsait değilim sonra arayacağım deyin. mesela banyo yapıyordum, yoldaydım, ay otobüsü kaçırmayayım, bi dakka bi şey alacaktım arayacağım gibi sözlerle savuşturun. Eğer meseleyi çözemezseniz stresli bir hamilelik, doğum ve lohusalık ve 1-2 yıl sizi bekliyor. Allah kolaylık versin. Yar ve yardımcınız olsun.

Net olun.
Musait degiliz.
GELMEYIN.deyin.

Yorgunuz gelmiyoruz bosuna beklemeyin..deyin gitmeyin.
artık öyle yapmayı düşüüyorum cünkü gercekten eve giderken tek düşündüğüm ayaklarımı uzatıp yatmak yemekelri bile eşim yapıyo

Kapida birakmakta bir yontem yazmislar ben yaptim sahsen ki boyle birsey basima gelmemisti bile.Sadece emrivaki yapmislardi bende ogun musaitmiyim bilmem dedim baktim kapidalar acmadim :))
ayy bende acmasam o şekilde telefonla ararlar olmadı mı alt komsunun ziline basarlar sonra yukarı gelip kapıyı calmaya devam ederler

İşim var deyin
Ya da evi terk edin
Çok mu yakınlar ?
Burdaki konuları okudukça şaşırıyorum
Ne yüzsüz insanlar var
malesef yakınlar yürüyerek 10 dk kadar
bende hep okurdum ama hiç basıma gelmez diye düşünürdüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…