- Konu Sahibi BeyazPerim
-
en azından elimizden geldiğince uğraşalım....
nasılsa heryanımız o markalarla çevrili diye kendimizi rahatlatmayalım.
en azından kozmetik ihtiyaçlarımızda bu duyarlılığı gösterelim. mümkünse daha fazla. çünkü ALTERNATİF VAR...
biz boşverirsek olmaz ki
Bu arada kozmetik değil ama Algida, Pringles Snickers da deneyci firmalara aitler...
en azından elimizden geldiğince uğraşalım....
nasılsa heryanımız o markalarla çevrili diye kendimizi rahatlatmayalım.
en azından kozmetik ihtiyaçlarımızda bu duyarlılığı gösterelim. mümkünse daha fazla. çünkü ALTERNATİF VAR...
biz boşverirsek olmaz ki
Bazen benimde aklima bu geliyor. Anlamadigim yil 2012, insan kolonluyorlar ama hala bu deneyler yapiliyor. Isteseler yapmazlar ama iste yeterince karsi cikma yok. Nasil olsa banane diyen cok.
candanın dediği gibi aslında mesele. önemli olan deney yapmasınlar ,neden yapıyorlar bu kadar teknoloji varken de değil önemli olan deney yapmayı gerektirecek zararlı maddeleri neden kullanıyorlar?o zararlı maddeleri kullanmadan yapılamaz mı bu ürünler diye soru sormalıyız. O zaman iki sorun birden çözülmüş olacak. hem ürünler sağlıklı hem de hayvanlar özgür olacak.
Eki Görüntüle 495352
Bu markada varmı acaba bilgisi olan varmı? Baktım ama göremedim. Daha dün güneş koruyucusunu aldım. Kutunun üzerinde certified organik yazıyor ama organikmi emin olamadım. Dermatologically tested yazıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
candanın dediği gibi aslında mesele. önemli olan deney yapmasınlar ,neden yapıyorlar bu kadar teknoloji varken de değil önemli olan deney yapmayı gerektirecek zararlı maddeleri neden kullanıyorlar?o zararlı maddeleri kullanmadan yapılamaz mı bu ürünler diye soru sormalıyız. O zaman iki sorun birden çözülmüş olacak. hem ürünler sağlıklı hem de hayvanlar özgür olacak.
saç bakımı için "Gİovanni" ürünlerini düşünüyorum. Gratislerde satılıyor. hem PETA'nın hem de BUAV'ın temizler listesinde. çoğu ürününde Leaping Bunny logosu mevcut. Fakat benim almak istediğim Volüm veren şampuanda bu logo yoktu. Bunun anlamı ne olabilir acaba? firmaya sordum cevap gelmedi
bilen varsa aydınlatsın lütfen...
slm,,,,down under naturels firmasının ürünlerininin %90ında akredite olmayan cruelty-free logo mevcuttur(peta yada buava ait olmayan logo yani) mesela ama örneğin sıvı saç kremlerinde bu logodan göremezsiniz,,anlamı şudur: bu ürün şahsına münhasır olarak hayvan deneyine tabi tutulmuştur...(muhtemelen göz irite testi ve epidermal toksisite testi) o nedenle %100 crulty free ürün gamı olan markalardan tercih yapmanızı öneririm mümkün mertebe.....DUN'u ben de elemiştim,giovanni markası gibi bir özelliğe sahip olduğundan,,,,,ayrıca freeman şampuanlar da crulety-free güya ama logo taşımıyorlar,,,,logo görmedikçe hiç bir ürünü satın almıyorum,,kıstasım da buav'ın akredite leaping bunny(sıçrayan tavşan) logosudur,,,,
teşekkür ederim, pek heveslenmiştim BUAVın logosunu görünce. ve malesef bugün küçük deneme boyundan aldım, keşke daha önce görseydim yazını(((((((
Giovanniyi de eledik öyleyse, urtekramın şampuanları var ona bakayım bi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?