E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
ayneennn kaydirigubbakcemile5shiseido - şiseydo
çok seviyorum bu markanın okunuşunu :lepi:
bidee yves saint laurent - ıf(v) sen loren
telafuzlara kalırsa :lepi: lankom direk lankom diye okunmaz, 'o' böyle daha gırtlaktan gelecek şekilde, daha vurgulu söylenir, bourjois- burjua-burjuva arasında söylenir, bu markaların hepsinde diline göre ki çoğu fransız, aksandan dolayı harfler genelde 2 aradadır. :lepi: mac e mesala ingilizler mak gibi diyormuş, amerikanlarsa mek e daha yakın. değişik yani. :lepi:
yelizcim ne demek yerimseniben
pilar varya ing dersinde gibi oldum hoca ikide bi fonetik derdi dururdu yazardı okunuşları.kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile bende pilar gibi biliyorum ama zaten öle çokkk da farketmiyo ya arada yuvarlanıyo hatta bazılarını ayrı ayrı telaffuz ediyolar kozmetik reyonundakiler. ben shiseido derken hep tekerleme sölüyomuşum gibi geliyo kaydirigubbakcemile2
shiseido - şiseydo
çok seviyorum bu markanın okunuşunu :lepi:
bidee yves saint laurent - ıf(v) sen loren
oyh pilarcım yves saint loren in sadece saint kısmını biliyodum sorarken de kısaca YSL diyodum ki rezil olmayayım:roflol:sağolasın cnm
bugün de yine eczanede rezil oldum babe cilt bakım ürünlerini soraken 'beyb ürünleri var mı' diye sordum eczanedeki kız anlamadı 'haaa babe yi diyosunuz ' dedi:mymeka:
yahu bilmemek ayıp mı ne bozuyosun insanı dimi ama almadım zaten :jeyyar:
canım ya :lepi: givenchynin yeni rimeline bakcaktım, jivenşi nin yeni rimeli var mı dedim (tekin acarda) adam :1shok: :1shok: oldu, sonra haaa givençhiii dedi delikafadulden anlaşabildikten sonra çok da önemi yok aslında, derdimizi anlatıyoruz yadelikafadulden
yok canım sen utanma o satan kız kendi markasını okuyamadığı için kendi utansın çünkü babe (beyb) diye okunuyor hatta şimdi baktım ingilizce okuma sözlüğünden "beyb" diye okudu... senin satan kız aynı yazdığı gibi okumuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?