kozmetik,krem ve parfümlerim

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=718889 canım bu duruyomu lolita satıldı galiba duruyosa ne kadar fiyatlar birde the balm bb krem satıldı dimi

Oktstlim.sen gecen takas yapalimmi demistinya beden bana uymamisti.ondan soyledim prensesim.sevgiler...

Biraz karışık ama anlayabildim Tamamdır sizden haber bekliyorum, yarın geri dönüş yaparsınız :)

nutellacığım neler olmuş ya öyle body shop vanilayalı kremi alacak arkadaş nude tude satıldı diye bunu almaktan vazgeçti,baştan söylemişti zaten bu paleti alırsam kremide alırım diye.neyse krem boşta canım,şimdilik sana ayırıyorum,yeşil ışığın yanınca senden haber bekliyorum

Sormayın sormayın neler geldi başıma öbür topiğinize yazdım

canm hayrli satislar hot mama ne kdar :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sağol canım,sanada hayırlı satışlar.dur önce malımı yağlıyım ballıyımbunu yedek almıştım ama elimdeki hala dopdolu,ama elimdekini bir ara başka çantada unutup bulamayınca bunu aciliyetten 1-2 kere kullandım,yani sıfır ayarında.15 tl.

bu olmadi bak smdii :) birdee sanki flormarr ruju grdmmm bi baksana su nmaraylla ayni mi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

süpermiş gerçekten! pekı gerçekler mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…