kozmetik,krem ve parfümlerim

bu arada takas düşünürseniz bende diesel in loverdose parfumü var 100ml 30 ml kullanmışımdır diye düşünüyorum tekrar bakabilirim

bunlar perşembe gününe kadar birkaç arkadaş için ayırtıldı ama kesinleşmedi,diğerleri hala satışta.o kadar yazdım çizdim hala cebime giren birşey yok

geeeel vatandaş geeeelllll,adriana limada buradan alışveriş yapıyordu:90:

Son düzenleme:
nuanza canım benim kusuruma bakma benim ya,böyle tencerem var benim,bu pilav tenceresi sanırım değilmi?ben almak istediklerine indirim yapsam olmazmı

tamam o zaman noa benim olsun diğerlerini de kızım birazdan kreşe gidecek bakıp söylerim beğendiğim olursa

tamam o zaman noa benim olsun diğerlerini de kızım birazdan kreşe gidecek bakıp söylerim beğendiğim olursa

tamam canım sen diğerlerinede bak,ayakkabı çanta topiği açtım orayada bak,kıyafet topiğim var orayada bak,başka şeylerde alırsan indirim yaparım söz ama akşama anca girebilirim buraya,gündüz cidden zor oluyor benim için,beğendiklerini yaz akşama tekrar konuşalım canım.

gözdeciğim ölçülerimi verdim sana eğer kesin olur dersen o nivea yı,ruju göndereyim sana ama ya o kotlar olmazsa ondan korkuyorum,kesin olur dersen ayırayım sana bunları ve başka ne istiyorsan,bu arada benim yarım dünya göbeğimide hesaba kat ölçüde akşam artık kesin konuşalım yarına kalmasın artık canım,sende bende kavuşalım ürünlerimize. ama akşam girebilirim.
The balm nude tude paleti satıldı mı? Fiyatı ne kadar?

the balm palet evet ayırtıldı,hatta o ayırtan arkadaş almazsa 2 arkadaş daha var bekleyen,alacak olan koalina arkadaş bugün mesaj atmış parayı bugün yatırıcam diye,sanırım satılması kesinleşti canım,teşekkürler yinede sorunuz için.

dediği gibi canım 61 kiloyum bana oluyo zaten çok yüksek bel değil göbeğime kadar çıkmıyo bilemedim ki onu düşünüyorum sen bilirsin yinede belinin kalınlığını tam bilemiyorum kesin konuşmakta istemiyorum bugun halledelm evet de nasıl halledelm :)

Merhaba takas olabilir yazmıssınız urunlerıme bakabilirsiniz bana çantayı ayırmıştınız :) ona bir de the body shop losyonu eklesek takaslık bişiler bulabilir misiniz benden :)

Merhaba takas olabilir yazmıssınız urunlerıme bakabilirsiniz bana çantayı ayırmıştınız :) ona bir de the body shop losyonu eklesek takaslık bişiler bulabilir misiniz benden :)

body shopun losyonunu bir arkadaş ayırmıştı,yukarıda yazdım canım,o ayıran arkadaşta eğer nude tude alınmazsa hepsini toplu alıcam dedi.nude tude farı ayırtan olan arkadaşta almaya karar verdi.şimdi bu losyonu ayırtan arkadaş nude tude olmadan bunu alacakmı onu bilmiyorum.yarın mesajlaşacaktık,biraz karışık oldu ama umarım anlamışsındır.

yarın o arkadaşa sorayım o zaman losyonu alacakmı diye olurmu?ya benim bu işlerden valla kafam karıştı,sanırım yaşlandım.:94:

Biraz karışık ama anlayabildim Tamamdır sizden haber bekliyorum, yarın geri dönüş yaparsınız :)

Vanitasin prada irisin yada versace pour femme varmi

kız ne arasın bende onlarbenim elimde kullanmadığım sadece 2-3 parfümü elden çıkarmaya çalışıyorum.benim elimde sadece yarım noa,lolita lempicka ve avonun bir parfümü var,avonu gzdee_ye ayırdım,noa yıda nuanzada beklemedeyim.

Son düzenleme:

Lempicka orjinalse oda benim olsun.gel takaslayalim.sana makyajlailgilibirsey sorucam.yuzum uzun gorunsundiye alnima burnuma acikrenk fondotenle aydinlik yapiyorum.baska ne yapabilirim.sendeurun varmi.koyubugdayim.koyufondotene acik fondoten balmin pembe alligiyla yapiyorum.

canım bende hile hurda olmaz,tabiiki orjinal hatta kafada soru işareti kalmasın diye altının da resmini çektim.artık takas yapmak istemiyorum çünkü benden ürün isteyen arkadaşta ben kendime göre birşey bulamıyorum sorun oluyor.ama bakıcam.yüzünün uzun görünmesini istiyorsan bronzer kullan,bununla elmacık kemiği altından kulaklarına doğru ve burnunun kemik kısmının kenarlarını gölgele ve geri kalan kısımlara aydınlatıcı sür,highlighter kullan.maalesef bende bronzer yok canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…