Kozalak Macunu kullananlar?

Ben 1 haftadır sabah akşam 1 kaşık içiyorum, daha bir fark görmedim kendimde. Çok mu erken diyorsunuz yani? Gerçek mi emin değilim bir de, benim ki, kırmızı renk, tatsız sayılan, su gibi bir şey.
Ben ikinci sene sizin gibi kaşıkla içtim, ilk sene nedense suya karıştırıp içtim, ama sebebini hatırlamıyorum. Tadı gayet vardı, olmaz mı hiç, bebek kozalak koymuştu aldığım kişi, onu da yiyordum. Renk de kırmızıdan ziyade toprak rengi ve kırmızı karışımı gibiydi, net anlatamadım ama salt kırmızı değildi. Suya karıştırıp içtiğim konsantre olabilir, ondan öyle içmiş olabilirim.

İçinde bir tane kozalak var şişenin bende de ama yeniliyor mu bilmiyırum. Ben de içmeye devam edeyim o zaman, sizin gibi faydasını görürüm umarım. 1 hafta kısa bir zaman.

İçinde bir tane kozalak var şişenin bende de ama yeniliyor mu bilmiyırum. Ben de içmeye devam edeyim o zaman, sizin gibi faydasını görürüm umarım. 1 hafta kısa bir zaman.
Bebek kozalaklarından koydum demişti satıcı, artık tanıyorduk birbirimizi, onları da yememi tembihlemişti.
Ama şu konuştuğumuz renk konusu kafama takıldı, sizin ürününüz gayet net bir kırmızı mı? Katkı maddesi var mı acaba diye düşündüm çünkü öyle kıpkırmızı olmaması lazım. Marka olarak bakmayın ürünlere, ya girişimci kadınlardan olsun ya küçük firma olsun. Hiçbir şeye güvenim kalmadı benim açıkçası.

Benim tükettiğim şuruplar toprak rengi gibiydi hatta toprak renginin tonları diyebilirim.

Nette yapılışı varsa kendiniz de yapabilirsiniz belki, ben hiç merak edip bakmamıştım.

Kızım covid olunca aşırı öksürük krizlerine tutuldu. Tavsiye üzerine kozalak şurubu aldım. 1-2 kullanımda öksürüğü hafifledi. Bilmiyorum belki de geçeceği vardı. Benim de son aylarda sigara yüzünden sırtım ağrıyordu. Uyurken de öksürük geliyordu. Şuruptan mı bilmiyorum kullanmaya başladıktan 1 hafta sonra öksürükler bitti. Ağrılarım geçti. Bu arada şurubun geldiği gün benim de covid testim pozitif çıktı. Hiç öksürük şikayetim olmadı ki evde her covid olanın öksürüğü kriz şeklindeydi. Şimdi Yaklaşık 1 ay oldu. Düzenli kullanıyorum. Memnun kalınca babama da sipariş verdim. İşe yarayıp yaramadığını asıl koah olan babamda göreceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…