- 2 Ocak 2015
- 6.424
- 15.436
-
- Konu Sahibi kackaloribu
Ben ikinci sene sizin gibi kaşıkla içtim, ilk sene nedense suya karıştırıp içtim, ama sebebini hatırlamıyorum. Tadı gayet vardı, olmaz mı hiç, bebek kozalak koymuştu aldığım kişi, onu da yiyordum. Renk de kırmızıdan ziyade toprak rengi ve kırmızı karışımı gibiydi, net anlatamadım ama salt kırmızı değildi. Suya karıştırıp içtiğim konsantre olabilir, ondan öyle içmiş olabilirim.Ben 1 haftadır sabah akşam 1 kaşık içiyorum, daha bir fark görmedim kendimde. Çok mu erken diyorsunuz yani? Gerçek mi emin değilim bir de, benim ki, kırmızı renk, tatsız sayılan, su gibi bir şey.
İçinde bir tane kozalak var şişenin bende de ama yeniliyor mu bilmiyırum. Ben de içmeye devam edeyim o zaman, sizin gibi faydasını görürüm umarım. 1 hafta kısa bir zaman.Ben ikinci sene sizin gibi kaşıkla içtim, ilk sene nedense suya karıştırıp içtim, ama sebebini hatırlamıyorum. Tadı gayet vardı, olmaz mı hiç, bebek kozalak koymuştu aldığım kişi, onu da yiyordum. Renk de kırmızıdan ziyade toprak rengi ve kırmızı karışımı gibiydi, net anlatamadım ama salt kırmızı değildi. Suya karıştırıp içtiğim konsantre olabilir, ondan öyle içmiş olabilirim.
Bebek kozalaklarından koydum demişti satıcı, artık tanıyorduk birbirimizi, onları da yememi tembihlemişti.İçinde bir tane kozalak var şişenin bende de ama yeniliyor mu bilmiyırum. Ben de içmeye devam edeyim o zaman, sizin gibi faydasını görürüm umarım. 1 hafta kısa bir zaman.