- 12 Temmuz 2016
- 6.965
- 30.810
- 30
-
- Konu Sahibi kackaloribu
Ben 2 kavanoz kullandım. Uzun süre hastalanmadım. Astim hastasiyim.Oksuruklerim başladı tekrar sipariş verdimArkadaşlar BDV' ye açtım ama gerçekten dert oldu artık bu konu.
Oğlum en ufak birşeyde hemen hasta oluyor. 1.sınıfa başladı. Okul açıldığı haftadan beri hasta. Hesapladım 6 eylülden beri tam 5 kere doktora gitmişiz. Kan verdik idrar verdik röntgen çektirdik vs. ilaçları kullanıyoruz, tam düzeliyor hoop tekrar. Dün hava çok güzel diye biraz yürüyüşe çıktık. Terlemedi bile ama daha dışarı çıkalı 1 saat olmadan öksürük başladı hemen.
Alerji testi için geçen yıl gittik, alerjisi çıkmadı. Ama en ufak üşütmede bronşiolit oluyor. Ciğere iniyor sonra ve hava veriyoruz sürekli. Dün gece öksürdü baya. Evde pekmez vardı onu verdim. Kuşburnu marmelatı yapmış getirmişti bi arkadaşım onu meyve suyu gibi ılıtıp verdim öksürük başladı diye. Nane limon yaptım vs. vs. ama biliyorumki en geç yarın biz yine doktora gideceğiz. Antibiyotik kullanmaktan da bıktım artık..
Kozalak macunu al dedi bir tanıdık bugün. Kullanan fayda gören oldu mu? Deneyeyim mi bilemedim. Bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim.
Bende de astım var ve ekim kasım aylarında alerjik rinitten dolayı, geniz akıntısı, boğazda gıcık, öksürük şikayetleri oluyor. Onlara da etki eder mi acaba? Denesem mi ben de?Ben 2 kavanoz kullandım. Uzun süre hastalanmadım. Astim hastasiyim.Oksuruklerim başladı tekrar sipariş verdim
İyi gelmesine çok sevindim. Macun mu aldınız peki? Bir sürü formu var reçeli, özü, balı, macunu herkes bişey demiş.Ben 2 kavanoz kullandım. Uzun süre hastalanmadım. Astim hastasiyim.Oksuruklerim başladı tekrar sipariş verdim
Eger faydası varsa bende alayim benimde biri anasinifi digeri 2.sinif surekli hastayız her hafta hastayız bizde onlarla hasta oluyoruzArkadaşlar BDV' ye açtım ama gerçekten dert oldu artık bu konu.
Oğlum en ufak birşeyde hemen hasta oluyor. 1.sınıfa başladı. Okul açıldığı haftadan beri hasta. Hesapladım 6 eylülden beri tam 5 kere doktora gitmişiz. Kan verdik idrar verdik röntgen çektirdik vs. ilaçları kullanıyoruz, tam düzeliyor hoop tekrar. Dün hava çok güzel diye biraz yürüyüşe çıktık. Terlemedi bile ama daha dışarı çıkalı 1 saat olmadan öksürük başladı hemen.
Alerji testi için geçen yıl gittik, alerjisi çıkmadı. Ama en ufak üşütmede bronşiolit oluyor. Ciğere iniyor sonra ve hava veriyoruz sürekli. Dün gece öksürdü baya. Evde pekmez vardı onu verdim. Kuşburnu marmelatı yapmış getirmişti bi arkadaşım onu meyve suyu gibi ılıtıp verdim öksürük başladı diye. Nane limon yaptım vs. vs. ama biliyorumki en geç yarın biz yine doktora gideceğiz. Antibiyotik kullanmaktan da bıktım artık..
Kozalak macunu al dedi bir tanıdık bugün. Kullanan fayda gören oldu mu? Deneyeyim mi bilemedim. Bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim.
Bakalım yorum yapan olursa denemek istiyorum. Ortalama 10 günlük kullanım için 60 lira civarı bir kutusu ama ilaca para verip duruyorum faydası olacaksa deneyeyim istiyorum.Eger faydası varsa bende alayim benimde biri anasinifi digeri 2.sinif surekli hastayız her hafta hastayız bizde onlarla hasta oluyoruz
Kozalak pekmezi yazıyor. Tadi çok güzel , bala benziyor. 200 gr kavanozİyi gelmesine çok sevindim. Macun mu aldınız peki? Bir sürü formu var reçeli, özü, balı, macunu herkes bişey demiş.
Deneyin bence. Bu aylar tam alerji ayi.Bende de astım var ve ekim kasım aylarında alerjik rinitten dolayı, geniz akıntısı, boğazda gıcık, öksürük şikayetleri oluyor. Onlara da etki eder mi acaba? Denesem mi ben de?
Tarifini yazar mısınızBenim de farenjit var boğazım berbat durumda.
Bugün kozalak şurubu başladım annem yaptı sağolsun yazın.
1 kavanoz kullanicam bakalım.
şu balgam bitse bile mutlu olacağım.
Çok teeşekkür ederim bilgi verdiğiniz için.Kozalak pekmezi yazıyor. Tadi çok güzel , bala benziyor. 200 gr kavanoz
22 tl. Ben memnun kaldim.
Çok teşekkürler etiket içinBu konunun uzmanıkavun kokusu . Gelince yazar size
Şifa olsun inşallah. Ne güzel olmuş annenizin yapması. Bende kendim yapayım diye bakmıştım internetten ama nisan mayıs gibi taze kozalak oluyormuş, o yüzden deneyemem şu an .Benim de farenjit var boğazım berbat durumda.
Bugün kozalak şurubu başladım annem yaptı sağolsun yazın.
1 kavanoz kullanicam bakalım.
şu balgam bitse bile mutlu olacağım.
Ne güzel olmuş elinize emeğinize sağlık. Bide bunu deneyeyim o zaman önden. çok teşekkürleroğlum da 1.sınıf ve yasadıklarınızı nerdeyse ben de yaşadım son 2 aydır,
kozalak şurubu denedim ama çok daha etkili bir şey buldum :)
kuru ve kabuklu cevizi iyice yıkayarak kırıp parçalara ayırdım, devamında suda tamamını ( kabuk iç vs ) kaynattım, 7-8 dakika kadar, sonra süzüp suyunu alıp soğumaya bıraktım, oğlum reddeder diye içine de bal karıştırıp 2 gün aralıksız ara ara 1'er yemek kaşığı içirdim, inanılmaz derecede hızla kesildi öksürüğü, ben de annemden öğrenip denedim, ve bir daha asla öksürük için şurup almayacağım, çocuğu 1 günde rahatlattı, inanılmaz bir şey, ve doğal....
rahatlıkla deneyebilirsiniz...
çok geçmiş olsun...
Sizi o kadar iyi anlıyorum ki. Bazen oturup yeter artık ben beceremiyorum sanırım deyip ağlayasım geliyor inanın.. Bakalım ne tavsiyeler gelecek bende merak ediyorum, yukarıda arkadaşın bahsettiği ceviz olayını araştırdım öksürük için çok etkiliymiş faydasını gören çokmuş denemek isterseniz sizde. Ama tabi asıl sorun hastalığı kökten bitiremiyor oluşumuz. Şifa diliyorum kuzucuğa..kızım anaokulunda
okul acıldıgından berı 4 kere doktora gıttık once grıp oldu
sonra ıyılesır gıbı olurken bronsıt oldu astım oldu zatureye cevırdı
zature tedavısı devam ederken sımdıde soguk algınlıgı var bugun yıne doktora gıttı
zaten hem reflusu var ona ozel ılac kullanıyor hem alerjısı var hem bronsıtle cebellesıyor
1 gun okula gıdıyor 10 gun hasta
gunde 4 kere buhar maske ılaclar varya ventolın falan... onlardan 3 haftadır kullanıyor
sureklı cesıt cesıt burun spreylerı
alerjısı ıcın ılac ,mıdesı ıcın gece uyku oncesı cıgneme tabletı
soguk algınlıgı ıcın surup hastalıkları kulagına vurmus orta kulak ıltıhabı ıcın damla+antıbıyotık falan cesıt cesıt ılac alerjıden burun damarları sıs tıkanık yuzu gozu sıs
artık ben yoruldum ılac vermekten cocuk gecelerı oksuruk krızınde ısın kotu yanı reflusu oldugu ıcın sureklı kusuyorda her hastalandıgında mıdesıne de vuruyor ılaclarıda tok alması gerekıyor kusan cocuga habıre bırseyler yedırmeyede calısmak oyyssss
yoruldum
bu konuyu takıpdeyım ne denırse yapacak durumdayım yanı ıse yarayacak herseyı deneyecegım
kızım anaokulunda
okul acıldıgından berı 4 kere doktora gıttık once grıp oldu
sonra ıyılesır gıbı olurken bronsıt oldu astım oldu zatureye cevırdı
zature tedavısı devam ederken sımdıde soguk algınlıgı var bugun yıne doktora gıttı
zaten hem reflusu var ona ozel ılac kullanıyor hem alerjısı var hem bronsıtle cebellesıyor
1 gun okula gıdıyor 10 gun hasta
gunde 4 kere buhar maske ılaclar varya ventolın falan... onlardan 3 haftadır kullanıyor
sureklı cesıt cesıt burun spreylerı
alerjısı ıcın ılac ,mıdesı ıcın gece uyku oncesı cıgneme tabletı
soguk algınlıgı ıcın surup hastalıkları kulagına vurmus orta kulak ıltıhabı ıcın damla+antıbıyotık falan cesıt cesıt ılac alerjıden burun damarları sıs tıkanık yuzu gozu sıs
artık ben yoruldum ılac vermekten cocuk gecelerı oksuruk krızınde ısın kotu yanı reflusu oldugu ıcın sureklı kusuyorda her hastalandıgında mıdesıne de vuruyor ılaclarıda tok alması gerekıyor kusan cocuga habıre bırseyler yedırmeyede calısmak oyyssss
yoruldum
bu konuyu takıpdeyım ne denırse yapacak durumdayım yanı ıse yarayacak herseyı deneyecegım
İnternetten siz deyince baktım çok faydasını gören olmuş. bende deneyeecğimsiz de cevizle yaptığımı deneyin, ben bu kadar sert bir öksürüğün ilk defa bu kadar hızlı bittiğini gördüm
Ben 1 haftadır sabah akşam 1 kaşık içiyorum, daha bir fark görmedim kendimde. Çok mu erken diyorsunuz yani? Gerçek mi emin değilim bir de, benim ki, kırmızı renk, tatsız sayılan, su gibi bir şey.Selamlar, macun olarak değil de şurup olarak kullandım ben. 2 sene boyunca kullandım, yaşadığımız yer bende nefes problemi yaratmıştı. Astımım yok ama astımmışım gibi nefes alamıyordum, ciğerler havayla dolmuyordu, en ufak grip hemen ciğerlerimi etkiliyordu, reçeteyle satılan inhaler kullanıyordum, bu kadar ayrıntılı anlattım ne kadar ciddi haldeydim anlayın diye.
Kullandığım ilaçlar anlık kurtarıcı gibi bir şeydi, tamamen iyileştirmedi hiçbir zaman. Sonra kozalak şurubu kullanmaya başladım, anında olmasa da kısa sürede kurtarıcım oldu. Inhalerı bıraktım, diğer ilaçları da tabii. Büyük firmalardan ziyade küçük işletmeci ya da kadın girişimcilerin yaptığını bulursanız alıp kullanın.
2 sene kullandım ve sonra korona çıktı, ben ya korona olmadım ya da oldum ama anlamadan atlattım. Açıkçası bunu da şuruba bağlıyorum ama kim bilir.
Geçmiş olsun.