- 4 Nisan 2010
- 2.216
- 742
-
- Konu Sahibi ceylaan1988
Teşekkür ederim yorumlad1.resimde kızıllık var koyu kumral degil o renk bildigi kahve tonlari siyaha boyamis ki halinse siyah ta degil
2.resimde de kizilliklar var ve daha da koyultmus rengini akmasini bekle bence
tesekkür ederım yorumladıgın için. İlk resım kendı boyasız saç rengımın üzerıne boyattım. Ortaya öyle bir ton cıktı hosumada gtmıstı rengı kumrala yakın bışeydi sanırım. 2.cıyıde bu 1. Boyanın ustune yaptırdım kızlılk varmıymış ben pek anlamıyorum da1.resimde kızıllık var koyu kumral degil o renk bildigi kahve tonlari siyaha boyamis ki halinse siyah ta degil
2.resimde de kizilliklar var ve daha da koyultmus rengini akmasini bekle bence
Teşekkür ederim yorumlad
tesekkür ederım yorumladıgın için. İlk resım kendı boyasız saç rengımın üzerıne boyattım. Ortaya öyle bir ton cıktı hosumada gtmıstı rengı kumrala yakın bışeydi sanırım. 2.cıyıde bu 1. Boyanın ustune yaptırdım kızlılk varmıymış ben pek anlamıyorum da
Aktı bır ton falan evet. Bende artık evde mi boyasam dıyorum ama hıc boyamadım daha önce bu tengın uzerıne ne bıyarsam kumral olur kiAkar bu daha belki de onu kastetmiştir, olmazsa kendiniz alıp da tutturabilirsiniz bu rengi zor değil bu ton
Evet dogru bılıyorum aslında ama ben ombreyi bozupta boyattım zaten ombredende kusmak üzereyim soğuk sarı boyanıp akınca cıvcıv sarısı gıbı oluyor ve ustelık saclarım cok yıprandı. Düz doğal kumral rengı ıstyorum. Ama asla saçımı açtrmakta istemıyorum zaten açıcı mahvettı uclarımı. Açtırıncada renk tutmuyor zaten sureklı akıyorSimdi soyle soyleyim bizim milletimizin sac rengi dip rengi yani genellikle koyu
Sari yapilmasini istediklerinde kuafor acıcı sürdüğü zaman sac turunculasiyor uzerine kullu tonlarda boyuyor kuaforler mesela küllü platin o sekilde sac cok guzel.oluyor
O instagramda ombre falan diye gördüğümüz saclar varya
Kumral ve platin uclari hani dibi kumral ucu platin
Onlara aldanmamanizi tavsiye ederim ilk yapıldığı an cekiyorlar sacta grilik kumrallik oluyor o sac 2 3 yikamaya turunculasiyor.. kumral acilmadan zor yapilan bir renk genel olarak cok zoryani
Evet canim tutmaz malesefEvet dogru bılıyorum aslında ama ben ombreyi bozupta boyattım zaten ombredende kusmak üzereyim soğuk sarı boyanıp akınca cıvcıv sarısı gıbı oluyor ve ustelık saclarım cok yıprandı. Düz doğal kumral rengı ıstyorum. Ama asla saçımı açtrmakta istemıyorum zaten açıcı mahvettı uclarımı. Açtırıncada renk tutmuyor zaten sureklı akıyor
Boya alacağınız yerdeki kızlar anlar, yani burdan bişey demek yanlış olur çünkü ışık kamera falan farkedebilir, ama rahatlıkla yapabilirsiniz uzunsa biri boyasın zor olabilirAktı bır ton falan evet. Bende artık evde mi boyasam dıyorum ama hıc boyamadım daha önce bu tengın uzerıne ne bıyarsam kumral olur ki
Maşallah platın saçların boyle kalıyormu ya benım kalmadı ılk boyadığımda oleydi ama sonra sarı oldu kuafor dedıkı sacın koyu renk turunculaşarak açılıyor yanı platın olmaz dedıSimdi ben onumuzdeki ay gidiyorum bu dipleri platin sarisina çevirmeye canimi daha fazla sıkamam 1 hafta once boyandı bu sac :) gordugun uzere sinir bozucu yani