canım öncelikle senin gözlerinin rengi nedir? verde çok koyu ...esmeraldalar koyu değiller..verde gibi durmuyorlar kesinlikle...alakasız diyebilirim hatta..fakat benim göz rengim koyu kahve..belki daha açık göz renginde farklı durabilir ama nc opak serisi her göz renginde hemen hemen aynı duruyormuş...esmeraldanın yeni serisi çok daha açık duruyor..o hususta aklın karışmasın bence..vetmanın resimlerinde de aradaki farkı mukayese edebilirsin
canım verdeler hoş ve doğal durmuş sende fakat esmeraldayla yakından uzaktan alakası yok diyebilirim...verde oldukça koyu bi yeşil esmeralda verdeden çok daha açık ve canlı bir renk...vetman bana nc opak serilerin her göz renginde hemen hemen aynı durduğunu söylemişti..gerçekten de öyle.bende nasıl durursa sende de öyle duracaktır..bende verde düşünüyordum fakat gözlerimin rengi koyu, verde bende çokkaranlık durur...ela ve açık kahve gözlerde çok daha hoş duracağı kanısındayım...
teşekkür ederim canım beni aydınlattığın için...her nedense esmeraldayı bugüne kadar hep koyu bir yeşil olarak düşünmüştüm..hani bitkilerin yaprakları da koyu yeşil olur ya öyle düşünüyordum..demekki yanılmışım..bunu esmeraldayı bizzat kullanan birisinin ağzından duymak çok iyi oldu
evet canım verdeler oldukça koyu renk..çimen yeşili veya çam ağacı yeşili gibi diyebilirim..beni kahve gözlerin üzerinde açıklık koyuluk derecesi olarak gözlerimde çok fark olmadı..sadece kahve göz koyuluğu ayarında bir yeşil yaptılar..oda içi gibi ışık almayan yerlerde gözler koyu kahve gözüküyor bu lensle...verde düşünenler almadan önce 2 kere düşünmeliler bal rengi gözü bile koyulaştrıyor bu renk...
sen doğru seçim yapmışsın o zaman canım :)
canım esmeraldaların eski seriside koyuymuş benimki yeni seri...oldukça açtılar...verdeyle esmeraldayı mukayese ettğimde sanırım verde esmeraldaya göre mat..bi de hare farkı var..fakat esmeraldayla en uzak mesafeden bile gözlerinin yeşil olduğu anlaşılıyor...güneşte biraz iddialı duruyor açıkcası..ya merak ettiğim yakından senin gözlerinde balık gibi duruyor mu böle yusyavarlak açıkcası ben çok yakından beğenmiyorum(duruşunu) renk oldukça güzel ama
Güneş daha net bi fotoğraf yok mu güneşe doğru çekilen bi foto falan..
Ben merak ettim bu rengi ama pek belli olmuyor.
güneş esmeraldalar verdeden cok daha acık koyu yesil olarak düşünme bence onları:44:
zaten gözlerinde koyu bence verdeye devam