bu renk lorealin koyu sarı doresi. ama çok koyulaştığından 15 dk tutup hemen yıkadm yeşillik wardı onu aldı oyüzden memnunum ama ben daha açık canlı bi sarı istiyodum. üzerine açık sarı mı yoksa altın sarı mı boyasam daha hoş olur arkadaşlar ne dersiniz?
ne kadar oldu canim sacini bu renge boyayali? eger bir yada iki hafta olduysa altin sarisini boya ama eger daha yeni boyadiysan sacini bekle bir iki hafta aksin öyle boya derim bu benim fikrim tabiki yine de sen bilirsin.
güneşte değil ama dışarıda ki hali de böyle. bugün karda çekilmiş =)
canım 2 haftayı geçti boyayalı. üstüne altın sarısı boyasam nası bi renk tutar acaba?
güneşte değil ama dışarıda ki hali de böyle. bugün karda çekilmiş =) Eki Görüntüle 155399
canım 2 haftayı geçti boyayalı. üstüne altın sarısı boyasam nası bi renk tutar acaba?
valla canim konuyu okyorum okumasina ben kendi adima soylim ayni durumdayim seninle o nedenle dikkatimi cekti bende ne yapcami bilmiom ve kullu sari istiyorum cok cok acik kullu sari bende cok merak ediom tutarmi diyeeeeee sana kolay gelsin insallah istewdigin gibi oilur ne diyimí:)))))
bu renk lorealin koyu sarı doresi. ama çok koyulaştığından 15 dk tutup hemen yıkadm yeşillik wardı onu aldı oyüzden memnunum ama ben daha açık canlı bi sarı istiyodum. üzerine açık sarı mı yoksa altın sarı mı boyasam daha hoş olur arkadaşlar ne dersiniz? Eki Görüntüle 155313