Tabi yazın da rakı beyazı çok zarif duruyor.
rakı beyazı aslında eli kirli gösteriyor dikkat edin grimsi gibi onun yerin ucuk pembe surseniz daha hos bence ben french yaparken bile acık pembe kullanıyorm
benim de ojede öncelikli tercihlerim koyu renklerbordo, siyah, lacivert, kahverengi, koyu kırmızı hepsini bayılarak sürüyorum. ellerim de beyaz olduğu için koyu renkleri daha çok yakıştırıyorum kendime:)
"beyaz ellere koyu renk oje yakışıyor ama esmerlere yakışmıyor ı-ıhh"
ya birkaç gündür uykusuzum geceleri oturdum bu forumu okuyorum. şu benzeri cümlelere kaç kere rastladım hatırlamıyorum. yok şu yazılan şey yanlıştır demiyorum, ama çok açık tenli olma olayını alttan alta bir övünme sebebi yapıyorsunuz bence. çok komik bir şey.
hayır durum bu foruma da özgü değil. bakıyorum çevremde aman tanrım kendini avrupai beyaz, hatta şeffaflık derecesinde beyaz sanan (hadi onu geçtim beyaz olmayı yanık tenli olmaktan üstün sanan) bir dünya kadın var.. sürekli bunun konuşması yapılmakta. aman da beyazlara şu güzel de esmerlere şöyle de böyle de. allahım çok sıkıcı bir şey bu ciddiyim.
insanların sadece ten koyuluğu değil, tenin alt tonları, sıcak mı soğuk mu olduğu da önemli mesela bir şeyler giyerken/sürerken. tabii bu eğer yakıştırarak giymeyi seviyorsanız geçerli, tutup uyumsuz, çirkin giyinme hakkı da vardır..
neyse yani
beyaz tenli olmak çok büyük bir marifet değil haberiniz olsun
Bayilirim. Su an tirnaklarimda pastelin laciverti var, tenim de beyaz oldugu icin harika duruyor. Bordo, koyu kahve, koyu yesil. Bunlarin mat olanlari harika. Siyahi uzun zamandir sürmüyorum. Tirnaklarim cok uzadi, yakisir mi ki acaba siyah? Acik renk oje pek kullanmam. Kullandigim en acik renk kirmizi. O zaten her kadinin tutkusudur.
ya birkaç gündür uykusuzum geceleri oturdum bu forumu okuyorum. şu benzeri cümlelere kaç kere rastladım hatırlamıyorum. yok şu yazılan şey yanlıştır demiyorum, ama çok açık tenli olma olayını alttan alta bir övünme sebebi yapıyorsunuz bence. çok komik bir şey.
hayır durum bu foruma da özgü değil. bakıyorum çevremde aman tanrım kendini avrupai beyaz, hatta şeffaflık derecesinde beyaz sanan (hadi onu geçtim beyaz olmayı yanık tenli olmaktan üstün sanan) bir dünya kadın var.. sürekli bunun konuşması yapılmakta. aman da beyazlara şu güzel de esmerlere şöyle de böyle de. allahım çok sıkıcı bir şey bu ciddiyim.
insanların sadece ten koyuluğu değil, tenin alt tonları, sıcak mı soğuk mu olduğu da önemli mesela bir şeyler giyerken/sürerken. tabii bu eğer yakıştırarak giymeyi seviyorsanız geçerli, tutup uyumsuz, çirkin giyinme hakkı da vardır..
neyse yani
neyse yani
Genelde kısa tırnağa siyah yakıştırılıyor ama ben özellikle parlak siyahları uzun tırnaklara da müthiş yakıştırıyorum.
Genelde öyle diyorlar evet. Uzun tirnagi cadi tirnagi gibi gösteriyormus siyah oje.Bence tirnaklar bakimli ve düzgünse hic de öyle durmaz. Su an koyu kahve var, eger bu yakisiyorsa siyah da fena olmaz herhalde.
ben beyaz tenliyim parmaklarımda beyaz ama bana her renk yakışıyor
evet ben güneydoğuda yaşamış ve güneydoğulu birisiyle evlenmiş birisi olarak söyleyeyim
ister kabul et ister etme canımcım ama esmerler beyaz insanlara takmış durumdalar
o kadar ilginç olaylar yaşadımki anlatmak yetmez yani
tamamiyle tek sebep beyaz insanların esmerleşebilmesi ancak esmerlerin beyazlaşamaması
bunu tadamadıklarından olsa gerek biraz hırs oluyor işte böyle
senin görüş açın çok önemli bebeem sen kendini güzel hisset yoksa her renk yakışır yeterki sen yakıştırmasını bil
benim bi parmağım yok ama yinede tırnakların ne kadar güzel diyen insanlar görüyorum
nedeni sadece komplexsiz olmam bence sende komplexini yen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?