ben koyu renk ojeleri günlük hayata pek yakıştıramıyorum...
şöyle ki..eğer çalışan bir bayansanız ve hergün işe gidiyorsanız zaten klasik ve feminen tarzda giyinmek zorundasınız demektir..çalışan bayanlar daha profesyonel görünüm için bu koyu ojeleri kullanabilirler...koyu renk ojeler bana klasik giyim tarzını ve olgunluğu çağrıştırıyor... ben günlük hayatında spor giyinen ve sade tarzı olan kişilere..hele de minyon ve yaşlarını olduğundan küçük gösteren kişilere koyu ojeleri yakıştıramıyorum..
bence koyu ojeler çalışan ve klasik giyinen bayanlara ve gece biryere çıkılacaksa abiye kıyafetlerle yakışıyor...günlük hayata açık renkler daha uygun...doğru zamanda ve ortamda, doğru giyim tarzıyla kullanılmayan koyu renkler insanı yaşlı ve ağır gösteriyor..
mesela ne bileyim ben kendimi o tarz ojelerle markete ekmek almaya giderken yada günlük işleri yaparken düşünemiyorum...ve yanlışlıkla öyle bir durumda kaldığımda ise herkes bana bakıyormuş gibi geliyor..ve kendimi kadın gibi görünmeye özenen yaşını büyük göstermeye çalışan yeniyetmeler gibi hissediyorum...