Koyu renk oje hakknda dnceleriniz...

Sineks

ölü böcek
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2008
1.529
1
116
38
Antalya
bayanlar benim parmaklarım ince uzun.. tırnaklarımda geniş ve uzunlar.. koyu renk oje sürmek istiyorum... bordo, patlıcan moru gibi.. ama önce sizlere sormak istedim.. sizler bu renkleri begeniyormusunuz kullanan varmı...

bence güzel kullan bende cok kullandım mo we bordo oje ama artık mor kullanmıyorum eşim begenmıyor ....

ben siyah lacivert bordo oje ye bayılıyorum
siyahı gotikler kullanıyor genelde ama siyah harika bence

bordo gerçekten harika bir seçim uzun tırnakta.Ben kendim kullanıyorum. Ama zevk meselesi tabiki.dene bakalım hoşuna gitmezse çıkartırsın

ben çok seviyorum koyu renk ojeleri ama süremiyorum çünkü esmer olduğum için fazla güzel durmuyor ...:çok üzgünüm:
o yüzden açık renk oje kullanıyorumyerimseniben

kızlarrrrrr bordo oje aldım korkarak sürdüm ama uzun tırnakytanmıdır bilmem cok güzel olduuu.. bide cok şık durdu ben bukadar şık olabilecegini düşünmemiştim :asigim:.. bide koyu nmavi aldım ama o kirli gösterdi elimi..

Bence önemli olan ellerin ve tırnakların bakımlı olması yoksa koyu renk herkese yakışıyor...
Koyu kahve,patlıcan moru, bordo,kırmızı kullanıyorum çokta güzel duruyor

benim ellerim yani tenim çok beyaz olduğu için açık renk ojeyi kendime pek yakıştırmıyorum. kırmızı siyah zaten favorim:) bende bayılırım koyu renk ojelere

bence de eğer yakışıyorsa kullanmalısın :)
ben siyah oje bile severim... ki senin ellerin koyu renge çok müsait anlattığın kadarıyla :)

Kullan tabi güzelim niye kullanmayasın ki ?
Ben farklı renkler denemeyi severim her zaman.
Hele ki beyaz tenli olduğum için koyu renk ojeleri daha çok seviyorum açık renkler soluk gösteriyor.

ben koyu renk ojeleri günlük hayata pek yakıştıramıyorum...
şöyle ki..eğer çalışan bir bayansanız ve hergün işe gidiyorsanız zaten klasik ve feminen tarzda giyinmek zorundasınız demektir..çalışan bayanlar daha profesyonel görünüm için bu koyu ojeleri kullanabilirler...koyu renk ojeler bana klasik giyim tarzını ve olgunluğu çağrıştırıyor... ben günlük hayatında spor giyinen ve sade tarzı olan kişilere..hele de minyon ve yaşlarını olduğundan küçük gösteren kişilere koyu ojeleri yakıştıramıyorum..

bence koyu ojeler çalışan ve klasik giyinen bayanlara ve gece biryere çıkılacaksa abiye kıyafetlerle yakışıyor...günlük hayata açık renkler daha uygun...doğru zamanda ve ortamda, doğru giyim tarzıyla kullanılmayan koyu renkler insanı yaşlı ve ağır gösteriyor..

mesela ne bileyim ben kendimi o tarz ojelerle markete ekmek almaya giderken yada günlük işleri yaparken düşünemiyorum...ve yanlışlıkla öyle bir durumda kaldığımda ise herkes bana bakıyormuş gibi geliyor..ve kendimi kadın gibi görünmeye özenen yaşını büyük göstermeye çalışan yeniyetmeler gibi hissediyorum...

Son düzenleme:
Ben de koyu renk seviyorum.Bence kırmızı ve koyu renkler çok kadınsı duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…