• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Koyu renk oje hakknda dnceleriniz...

Flamenca yeterince aciklamis aslinda ama ben de bir seyler söylemek istedim.

Ojeyle ilgili bir baslik altinda bunu yazmak biraz abes olmus. Oje nereye sürülür; tirnaga. Tirnaga sürülen ojenin rengi neyle uyum saglamalidir; tabi ki de ona eslik eden ten rengiyle. Bembeyaz ellere kalkip da cok acik renk sürmek ne kadar uygun degilse, esmer ellere de koyu renk pek yakismayabilir. Tabi kisinin zevkleri bambaskadir, istedigini yakistirir. Ama genel olarak bu böyledir. Ben de burada lacivert renk ojeyi beyaz tene cok yakistirdigimi belirttim. Hatta baska bir baslikta da beyaz tenli arkadaslarima bunu tercih etmelerini önerdim. Esmer olsam ona göre renkler dener ve ona göre tavsiyelerde bulunurdum. Kalkip da ellerim bembeyaz, damarlarim gözüküyor, mükemmelim ben demedim, diyeni de görmedim. Soruyorum size bu siniriniz kime? Cevrenizdeki insanlarla buradaki tanimadiginiz kisileri nasil mukayese edebiliyorsunuz anlayamadim. Belli ki sizin sinirlendiginiz cevrenizdeki ten renkleriyle övünen insanlar. Onlara bulasamadiginiz icin sinirinizi tanimadiginiz bizlerden cikariyorsunuz sanirim. Cok sIkIldysaniz gidin onlarla tartisin, buranin tadini alakasiz seylerle kacirmayin gözünüzü seveyim. Ayrica sunu da belirtmek istiyorum; benim kiz kardesim esmer tenli, yazin inanilmaz güzel bronzlasiyor, ona imreniyorum biliyor musunuz? Ben yaz kis beyazim ve hic bir zaman aramizda sen esmersin ben beyazim muhabbeti gecmedi. Zaten irklarimizin farkli oldugunu sizin gibi dikkatli insanlar gözümüze soktu. Sen Kürt kökenlisin esmersin, sen Bulgaristan göcmenisin beyazsin. Bu yasimiza kadar biz bilmezdik bunlari! Simdi kalkip da beyaz tenin marifet olup olmadigini burada anlatmayin bana.

Benim de en yakın iki dostumdan biri çok koyu esmer diğeri koyu kumral, kız kardeşim gibidirler, biri 25 diğeri 18 senelik dostum ve bir defa olsun ten rengi muhabbeti yaptığımızı hatırlamam.
Siz de çok güzel anlatmışsınız...

Arkadaş bu yazdıklarına da kızabilir zira birilerine karşı çok dolmuş. :) Artık onlar da ne yaptılarsa, ten renklerini filan övdüler herhalde. Oysa o konu başka, burda hangi tene hangi ojeler daha çok yakışır fikirlerimizi paylaşmak başka. Ama kendisi bizler sanki beyaz teni övüyoruz gibi yazmış eleştirilerini, benim kızdığım tek şey bu oldu çünkü olmadığımız biri gibi gösterilmemize izin veremem.
Ben hep esmer tene gidecek renkleri de yazıyorum zaten. Bizim paylaşımlarımız sahiden de aklımızı bozduğumuz ojelerle ilgili sadece. :) Mesela geçen gün rengine bayıla bayıla aldığım bir oje ellerim beyaz olduğundan bana hiç yakışmadı ve yakışmadığını göstermek için fotoğraf da eklemiştim. Şimdi bu güzelim oje, esmer bir elde muhteşem durmaz mıydı? ;)

Eki Görüntüle 150243

Eki Görüntüle 150244

kızsın canım benim kızarsa o kendi sorunu..
benimde sol elimde 4 tırnak var diye millete mi kızıyım.
modadan girmiş konuya yok efenim şu an moda güneşin zararlarına karşı beyaz tenmiş
modaymış pehhh ne modası be rengin modasımı olurmuş
hem beyaz ten öyle süper bişeyde değilki çok hassas oluyo
esmerler bence çok şanslı o konuda
ayrıca renk tamamiyle kişisel bi durum şimdi sen beğenmedim demişsin ama beğenilmeyecek kadar kötü durmuyor bence
her zaman tırnaklar ön planda olmak zorunda diil belki kıyafetin belki bi takın ön plana çıkabilir
bence güzek küsme ojene :34:

kızsın canım benim kızarsa o kendi sorunu..
benimde sol elimde 4 tırnak var diye millete mi kızıyım.
modadan girmiş konuya yok efenim şu an moda güneşin zararlarına karşı beyaz tenmiş
modaymış pehhh ne modası be rengin modasımı olurmuş
hem beyaz ten öyle süper bişeyde değilki çok hassas oluyo
esmerler bence çok şanslı o konuda
ayrıca renk tamamiyle kişisel bi durum şimdi sen beğenmedim demişsin ama beğenilmeyecek kadar kötü durmuyor bence
her zaman tırnaklar ön planda olmak zorunda diil belki kıyafetin belki bi takın ön plana çıkabilir
bence güzek küsme ojene :34:

Haklısın canım, beyaz tenin de bir sürü dezavantajı var yaşayan bilir. Daha alerjik oluyoruz, hem sonra çabuk kırışıyoruz ben daha kilolar sayesinde kırışmadım ama akıbetim belli. :)))
Elim o ojeyle ölü eli gibi oldu ama ben ojeme küser miyim hiç? You_know ne diyordu geçenlerde, kulakları çınlasın, "hepsi benim yavrularım." :)))))

Son düzenleme:
koyu renk ojeler klasik giyim tarzıyla beraber daha şık duruyor bence...tabi ten rengi de ojenin elde nasıl duracağını etkiliyor. özellikle kırmızı ojeler her kadına yakışır bence, ama kırmızının da tonları var. mesela nar çiçeği rengine yakın canlı kırmızı tonlar çok açık tenlilerde daha hoş duruyor, esmerlerde içinde sedef-parıltı olan koyu renkler daha çok yakışıyor. ben ise kırmızı,lacivert,bordo,siyah tonları değil de; koyu pembeleri, morları çok beğeniyorum koyu renk ojeler içerisinde...marka olarak da golden rose ve alix avienin ojelerini başarılı buluyorum. flormar çok çabuk uhulaşıyor. pastel ise çok çabuk soyuluyor

Haklısın canım, beyaz tenin de bir sürü dezavantajı var yaşayan bilir. Daha alerjik oluyoruz, hem sonra çabuk kırışıyoruz ben daha kilolar sayesinde kırışmadım ama akıbetim belli. :)))
Elim o ojeyle ölü eli gibi oldu ama ben ojeme küser miyim hiç? You_know ne diyordu geçenlerde, kulakları çınlasın, "hepsi benim yavrularım." :)))))

:60::60::60:
hepsi benim yavrularım
Allah sizi ne etmeye
güldürdünüz valla

ama öyle :27:
uzaklardan slm size :27: ojelerimi sectim sonunda ama bi 50 tane aldım yanıma :27: elime alıp alıp koyduklarımda oldu :43: ama coook sevdiklerimi aldım yinede evlat işte ayırt edilmiyor :27:

uzaklardan slm size :27: ojelerimi sectim sonunda ama bi 50 tane aldım yanıma :27: elime alıp alıp koyduklarımda oldu :43: ama coook sevdiklerimi aldım yinede evlat işte ayırt edilmiyor :27:

Hahaha! :o) Hiç ayırt edilir mi, hepsi bir. :69: Bizden de sana çok selamlar, sevgiler...

ahhahaha kıs Allah seni ne etmeye :60::60::60:
bizdende sana selamlar
geçen gün uçakta aklıma sen geldin
kontrolden geçerken durdurup sorarlarmış satcanmı hayırdır diye :))

koyu renklerin daha çok kış mevsiminde ve klasik tarz giyimle hoş durduğunu düşünüyorum..
yazın açık renkli kıyafetlerle koyu ojeleri düşünemiyorum...hele ki ayağa burnu açık ayakkabılar ve terlikler de giyildiğini düşünürsek özellikle de ayaktırnaklarında koyu ojeler yazın hoş durmuyor bence..
aynı şekilde ellerde de...
bence her rengin mevsimi başka....ilkbahar ve yazın daha açık , ferah ve simli renkler
sonbahar ve kışın da mat ve koyu renkler daha uygun bence...

koyu renk oje sürmeye bayılıırm özellikle siyah favorimdrr:) çk hoş durdğunu düşünyorm, hem de her şeyle uyumluu :):81:

Ojede koyu rengin favorim oldugunu belirtmistim daha önceden bu baslikta. Bunlar da benim koyu renk tirnaklarim. :87:

Siyah (GoldenLady 364)

Bordo (Flormar 323)

Kahverengi (GoldanLady 428)

Lacivert (Pastel 23)

bence o renkler çok yakışır sana. benimde parmaklarım ince uzun, siyah sürdüm süper durdu.. tırnaklarımda güzel :)

Koyu renk ojeleri seviyorum ama surmeyi beceremiyorum:37: kenarlara bulasiyo sinir oluyorum.

siyah hariç koyu renk ojelerim var bordo patlıcan moru petrol yeşili petrol mavisi ama heryere tabiki kullanmı uygun olmuyor :108:

Back