Koyu Kahverengi Yemek Odası Takımı Fikri Olanlar!

aysecikcik

sağlıklıyım...yeter bana
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2009
1.453
3
156
Diğer
Merhaba arkadaşlar....yemek odamı değiştirmeyi düşünüyorum ve koltuk takımım kremrengi ve kenarları koyu kahverengi.....almayı düşündüğüm yemek odası da koyu kahverengi ve içlerinde de yer yer kremrengi olan takımlar....netten ve buradaki arkadaşlarımın eklediği resimlere baktım,fakat benim tasarladığım gibi bir yemek odası takımı bulamadım....

yardımcı olursanız gerçekten çok sevineceğim...şimdiden cevaplarınız için teşekkür ediyorum....

a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

canım benim yemek odam ve mobilyalarımda kahve rengi ama içim şişti artık o renklerden.kahve tonunu açan yumuşatan renk kırık beyazdır açık tonlar çok yakışıyor.bana kalırsa yemek odası değilde daha modern ve şık duran kombinler düşün zevkini bilmiyorum ama ben sana bir kaç resim bulabilirim.nergis55 in konusunda güzel takımlar var bak istersen

Son düzenleme:
doğtaş'ın sitesine baktımşimdi beyaz ve krem olan ürünleri güzel.bir site daha var resimler kopyalanmıyor sen gir bak.arke mobilya. tabi bunlar benim tarzım canım sen zevkine göe bak.buda mobsa sitesinden sadece renkörneği vereyim dedim
yemekodasi1mobsa.jpg
[/IMG]

Merhaba arkadaşlar....yemek odamı değiştirmeyi düşünüyorum ve koltuk takımım kremrengi ve kenarları koyu kahverengi.....almayı düşündüğüm yemek odası da koyu kahverengi ve içlerinde de yer yer kremrengi olan takımlar....netten ve buradaki arkadaşlarımın eklediği resimlere baktım,fakat benim tasarladığım gibi bir yemek odası takımı bulamadım....

yardımcı olursanız gerçekten çok sevineceğim...şimdiden cevaplarınız için teşekkür ediyorum....

a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

MErhaba canım,
Benim yemek odamın resmini buldum internneten fiki rolsun diye ekledim.fakat sunu soylemek isterim ki koyu renk mobilyalar cok fazla tozu belli ediyor.canım cıkıyor inan toz almaktan...sadece bir fikar vermek istedim..:utangac:

Eklentiler

• $diamondymkods1.webp
    $diamondymkods1.webp
    18 KB · Görüntüleme: 244
zeeynep haklı benim yeme odamda bu senin için çekiverdim resmini ama ben değiştirip modern ve açık renk istiyorum inşallah kendi evime geçeyim hele bide.
ytk.jpg
[/IMG]

yardım ve fikirleriniz için çok teşekkür ederim canım arkadaşlarım....aslında koyu renklerin fazlaca toz belli ettiklerini ve bu yüzden yorucu olduğunun farkındayım fakat koltuk takımıma uyan başka ne renk alabilirim ki?....uyum sağlayacağını bilsem farklı bir tarz ve renk düşünürdüm....şimdi aklım iyice karıştı....:uhm::uhm:

bencede koyu renk cok toz gösteryo inan bikarsin silmekten biz aldk trde evmze cok zorrrr artk krem rengi dusunyorm. sende acik bi renk alsan krem beyaz nolcakki? icindede koyu renkler olsn... hem odan cok buyuk deglse koyu renkler odayi dahada kucultebilir.. arti acik renkler ic acici oluyor kesinlikle acik renk mobilya al odayida koyu renge boyama;)

salonum oldukça büyük ve benim kafam gerçekten karıştı...diyelim ki krem veya beyaz tonlarında yemek odası takımı almaya karar verdim...peki beyaz renkte lekeler çok belli oluyor ve tozdan kaçarken lekelerle uğraşmayalım :sm_confused: krem veya beyaz olarak nasıl bir takım alabilirim,hala bilmiyorum....:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Bende ablam için araştırma yapmıştım en çokta istikbalden bu 2 takımı beğendim. açık renk koltuklarlada çok hoş dururlar.

icon yemek odası ilk tercihim.

istikbalicon.jpg

rapido yemek odası

istikbalrapido.jpg

kolay gelsin.

resimleriniz ve yardımlarınız için teşekkür ediyorum wheatus ve enan...koyu kahve tonlarında kararsız kaldığımı söylemek istiyorum,yani acaba kırık beyaz ve kahverengi tonlarında olan bir takım daha mı hoş olacak?...işte buna karar vermek gerçekten zor....

:bbo::bbo::bbo:

eski bir başlık ama yazmadan edemedim, yıllarca eskitme mobilya kullanmış ve toz derdinden kafayı yemiş biri olarak bir süredir kullanmakta olduğumuz bambu rengi yemek odamızdan çok memnun olduğumuzu ve neden daha önceki yıllarda değiştirmemişiz diye kendimizi yediğimizi yazmak istedim, toz sorunu bitti, insan temizlik yaptığına değiyor böyle!

bambu rengi takımınızın resmini koyabilirmisiniz lütfen çok merak ettim

merhaba bu foto netten alıntı, bizim takımımızın rengi ama aynen, bizim masa ve büfe sadece bambu rengi, sandalyeler de kahverengi deri kaplama yaptırdık, beyaz sevmiyoruz. çok kullanışlı hem insanın içini açıyor hem de toz derdi yok, eski mobilyalarda toz al bir iki saat sonra bile temzilik yapmmaış gibi duruyordu:84:

$Bambu-rengi-mobilya-1.webp

netten alıntıdır.

Back
X