Saç Rengi ve Saç Boyama koyu esmerler için sç rengi_yardım

piccola

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2008
86
0
96
Edirne
meraba kızlar ben çok koyu esmerim .. sizce saçımı bal köpüğü boyasam abes durur mu ?yoksa koyu kahve mi tercih etmeliyim..fikirlerinize ihtiyacım var teşekkürler

Son düzenleme:
bence kızıl ve siyah koyu renklerden uzak dur derim evet bal köpüğü ve kumral renkler sende hoş durabilir ama ne renk yaparsan yap asla koyu renk boyama

bence kızıl ve siyah koyu renklerden uzak dur derim evet bal köpüğü ve kumral renkler sende hoş durabilir ama ne renk yaparsan yap asla koyu renk boyama

yanı esmerlere acı ksa c gdermı?? bende açık esmerim karamel ve aralarına koyu altn sarısı gidermi?

yanı esmerlere acı ksa c gdermı?? bende açık esmerim karamel ve aralarına koyu altn sarısı gidermi?
canım ilk basta yazdıgını anlayamadim ama karamel gidebilir ama altın sarısı yadaa sarı renkler olmaz diye düşünüyorum

canım ilk basta yazdıgını anlayamadim ama karamel gidebilir ama altın sarısı yadaa sarı renkler olmaz diye düşünüyorum

dedm kı esmerlere acık saç rengi gdermı yazmısdm kaymışş :)) çingen gbi durmaz dimi karamel

wiccan bence önyargılı düşünmememlısın acık sana yakışacak renklerde var cnm
maix şekerım sana ne olsa yakışır tatlım.......

ne çabuk cevap verdiniz kızlar teşekkürler yarn boyatmayı düşünüyorum açık bi renk tercih edeceğim belki gölge falan da olabilir

wiccan bence önyargılı düşünmememlısın acık sana yakışacak renklerde var cnm
maix şekerım sana ne olsa yakışır tatlım.......

hayır olacak olını biliyorum ön yargılı değilim sadece koyu ten renklerinde çok çok açık saç renkleri olmaz yani röfle yada karamel bal köpüğü olur ama asla altın sarısı falan çingene gibi durur bu önyargı değil bariz çevremizde gördüğümüz örnekler...
Ya sizde şahit olmuormusunuz koyu esmer tenli kadınlae gidip saçını böle sapsarı yapıo çiğ sari falan hemde sonra ortalarda dolaşıo ben sarışınım die yakıstığını sanıo ama yakısmıo işte....

Bİde bence piccola yüz hatların güzel ve masum duruyor koyu ve ççok sarı renklerden uzak dur derim yani tek renk yapma illada sarı istiyorum diyorsan kumralin üzerine sarı röfleler olabiliryerimseniben

ben hepsını demedm kı :S
biliyorm çingen gbi olcagını :S
aralarına dedm koyu altın sarısı :S koyu! aralarına! sengözlerimebaksanab

Canım saç renginden 2 ton açık bir renge boyayıp, uçlarına bal rengi röflelerle hem yaşını byük göstermemiş olursun, hem doğal olur, hem de yüz hatların ortaya çıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…