Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet cnm yumurtlama günü bugün değerlendirin 3 gün ustuste bakalım yumurtlaman kaç gün surucek
Bilmiyordum alayım bende ben havuç faydalı diye duymuştum avakadoda yiyeyim inş seninde benimde pozitif olurCnm bide alabiliyorsan avokado ye catlamdan sonra çok iyi geliyor diyorlar döllenmiş yumurtanın rahme tutunmasını fayda sağlıyormuş ben yiyorum catladigindan beri kısmet baklim 2 senedir negatif hep![]()
Aynen bende orayı da takip ediyorum çok faydalı biriEki Görüntüle 2969368
Bak bu da benim buayki bende Instagram dan birgebeningünlüğü sayfasından aldım cnm
Alırsan en yumusagini alki hemen yiyebilesin günlük ister 1 ister yarım ye ben yarım yiyorum kalan yarımı su dolu bardağa koyup dolaba koyuyorum digergune kadar bişey olmuyorBilmiyordum alayım bende ben havuç faydalı diye duymuştum avakadoda yiyeyim inş seninde benimde pozitif olur![]()
Benim arkadaşım benim tavsiyemle aldı evliliğin 5 ayında . Ovulasyon testiyle ilk denemede hamile kaldıAynen bende orayı da takip ediyorum çok faydalı biri
Ebru abla candırAynen bende orayı da takip ediyorum çok faydalı biri
Ay inşalah benimde ilk hamilelik denemesi kalırsam şok olcamBenim arkadaşım benim tavsiyemle aldı evliliğin 5 ayında . Ovulasyon testiyle ilk denemede hamile kaldı![]()
Saol canım bilgiler için desteğin için öyle yaparım bende sarımsaklı yoğurtlu falan güzel diyorlardı ya da dilimleyip limon sıkılıyor galibaAlirs
Alırsan en yumusagini alki hemen yiyebilesin günlük ister 1 ister yarım ye ben yarım yiyorum kalan yarımı su dolu bardağa koyup dolaba koyuyorum digergune kadar bişey olmuyor
Cnm ben ilk denemde çok zorlandım yerken ezip içine limon sıktım azcik tuz ve azcik zeytinyağı koydum ilkgun birkaç kaşık yiyebildim sonraki günler alıştım şimdi sadece ezip bolca limon sıkıp yiyebiliyor um sen damak tadina göre dene once az az sonra alışırsın zatebSaol canım bilgiler için desteğin için öyle yaparım bende sarımsaklı yoğurtlu falan güzel diyorlardı ya da dilimleyip limon sıkılıyor galiba
Anladım tamamdırCnm ben ilk denemde çok zorlandım yerken ezip içine limon sıktım azcik tuz ve azcik zeytinyağı koydum ilkgun birkaç kaşık yiyebildim sonraki günler alıştım şimdi sadece ezip bolca limon sıkıp yiyebiliyor um sen damak tadina göre dene once az az sonra alışırsın zateb
Canım merhaba bende ebru ablanın takipcilerindenim bu ay ilk kez bende aldım dün yumurtlama bu gece ise çatlama günümdu dün yumurtlama gününü degerlendiremedim ama catlamayi değerlendirdim çatlama gününü degerlendirince de tutar mı çok heyecanlıyım çok ta tereddüt yaşıyorum yunurtlama gününü degerlendiremedim diyeCnm ben ilk denemde çok zorlandım yerken ezip içine limon sıktım azcik tuz ve azcik zeytinyağı koydum ilkgun birkaç kaşık yiyebildim sonraki günler alıştım şimdi sadece ezip bolca limon sıkıp yiyebiliyor um sen damak tadina göre dene once az az sonra alışırsın zateb
Tutar cnm çünkü sperm 72 saat canlı kalıyor inşallah tutar içini ferah tut hakkında hayırlısı olsun cnmCanım merhaba bende ebru ablanın takipcilerindenim bu ay ilk kez bende aldım dün yumurtlama bu gece ise çatlama günümdu dün yumurtlama gününü degerlendiremedim ama catlamayi değerlendirdim çatlama gününü degerlendirince de tutar mı çok heyecanlıyım çok ta tereddüt yaşıyorum yunurtlama gününü degerlendiremedim diye