- 24 Mart 2019
- 192
- 104
- 53
- Konu Sahibi Prenses Annesii
-
İş güç, çocuğun okulu derken yalan olur o mesele zaten, kapılmış bir rüzgara, zamanla akıllanır ayağı yere basar merak etmeyin.Eşim köyde kaynanamların durduğu yerin alt katını tamir etmeyi düşünüyo asla istemiyorum. Dönüp dolaşıp gideceğimiz yer orası diyo. Kira verene kadar durur yerim onu köyde diyo ama hiç istemiyorum ister istemez rahat olamicam her an tetikte acaba kaynanam kayınpederim kapıya vurur mu bana seslenirler mi rahat rahat giyemicem kapalıyım sürekli uzun kolmu durayım kendi evimde rahat edemiceksem niye benim evim haksız mıyım eşime istemediğimi söyledim gerçekten bigün öyle bişeye kalkışırsa boşanmayı düşünürüm 3 aylık kızım var eşim 5-6 sene sonra diyor ama o zamanda okula başlşcak kızım servis o bu hep sıkıntı şehirde çalışıp sürekli yakıt parası verene kadar kira versin adam akıllı geçinelim yanlış mıyım?
Herkes köy aşığı ama ha deyince olmuyor o işler.Ay inşallah hiç sanmıyorum köy aşığı eşim ama inşallah yürekten inşallah öyle olur diyorum
Eşim köyde kaynanamların durduğu yerin alt katını tamir etmeyi düşünüyo asla istemiyorum. Dönüp dolaşıp gideceğimiz yer orası diyo. Kira verene kadar durur yerim onu köyde diyo ama hiç istemiyorum ister istemez rahat olamicam her an tetikte acaba kaynanam kayınpederim kapıya vurur mu bana seslenirler mi rahat rahat giyemicem kapalıyım sürekli uzun kolmu durayım kendi evimde rahat edemiceksem niye benim evim haksız mıyım eşime istemediğimi söyledim gerçekten bigün öyle bişeye kalkışırsa boşanmayı düşünürüm 3 aylık kızım var eşim 5-6 sene sonra diyor ama o zamanda okula başlşcak kızım servis o bu hep sıkıntı şehirde çalışıp sürekli yakıt parası verene kadar kira versin adam akıllı geçinelim yanlış mıyım?
Ay inşallah öyle olur ya5-6 yıl varmış. Yarının bile ne getireceğini bilmiyoruz o zamana çocuğun eğitimi vs için bile olduğunuz yerde kalırsınız bence şimdiden sıkıntı etmeyin
Eşim seramik ustası aynı zamanda nakliye işi yapıyor ama kayınvalidem inek falan bakıyor eşimde meraklı inek tavuk işine
Köye taşınırsak eminimki eşim yapmicak o işleri gidip gelmeyi sorun yapacak inek alscak tavuk slacak çayır biçecek karın tokluğuna yaşicazKöye taşınmanız durumunda da aynı işlerini yapabilecek ortam ve çevre imkanı var mı ?
Hayaller de olmasa..Köye taşınırsak eminimki eşim yapmicak o işleri gidip gelmeyi sorun yapacak inek alscak tavuk slacak çayır biçecek karın tokluğuna yaşicaz
Eger köye gidecekse tek gideceğini ondan kesinlikle boşanacağınızı söyleyin ve kafaniza takmayın eğer yaparsa sonuçlarına da katlansın, sakın ha gitmeyin hayatınız kayar ...Eşim köyde kaynanamların durduğu yerin alt katını tamir etmeyi düşünüyo asla istemiyorum. Dönüp dolaşıp gideceğimiz yer orası diyo. Kira verene kadar durur yerim onu köyde diyo ama hiç istemiyorum ister istemez rahat olamicam her an tetikte acaba kaynanam kayınpederim kapıya vurur mu bana seslenirler mi rahat rahat giyemicem kapalıyım sürekli uzun kolmu durayım kendi evimde rahat edemiceksem niye benim evim haksız mıyım eşime istemediğimi söyledim gerçekten bigün öyle bişeye kalkışırsa boşanmayı düşünürüm 3 aylık kızım var eşim 5-6 sene sonra diyor ama o zamanda okula başlşcak kızım servis o bu hep sıkıntı şehirde çalışıp sürekli yakıt parası verene kadar kira versin adam akıllı geçinelim yanlış mıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?