• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Köye taşınma boşanma sebebi midir?

Ben eşimi cok seviyorum, onun da beni sevdigine inaniyorum. Seven bir insanin edini bu denli istemedigi bir seye zorlayacagini düşünmüyorum. Ama oldu ki yapti, ayak diretti, boyle sacma bir sey icin aramizi bozdu diyelim, ben boşanirim. Allah gostermesinm. Dunyada cehennemi yasamaya hevesli degilim. Ama köyden ederinin üçte birine akrabalarinin verdigi arsayi bile "almani istemiyorum, köyde arsan olursa bir ayagin aklinin bir kosesi koyde olabilir ben oyle bir ihtimali bile hayatimda bulundurmak istemiyorum" dedim diye almadi.
Böyle kararlı ve ne istediğini bilen kadınlara bayılıyorum 🙃

5-6 yıl az bir zaman değil belki vazgeçer. KV kp ayrı dert köyde yaşamak ayrı dert hiç çekilmez. Eğer o zaman geldiğinde gidelim tutturursa karar verirsiniz

Benim eşim de evlendiğimizden beri aynısını söylüyor sonuç hayal olarak kaldı 😄 öyle herşey denildiği gibi olmuyor bende başta stres yaptım istemedim ama her sene bir sonraki sene diyor boşverin 5 6 yıla zaten bir 5 6 yıl daha sonra olur o iş
Ay inşallah öyle olur benim eşim kararlıdır kafasına koyduğunu yapar

Eşim köyde kaynanamların durduğu yerin alt katını tamir etmeyi düşünüyo asla istemiyorum. Dönüp dolaşıp gideceğimiz yer orası diyo. Kira verene kadar durur yerim onu köyde diyo ama hiç istemiyorum ister istemez rahat olamicam her an tetikte acaba kaynanam kayınpederim kapıya vurur mu bana seslenirler mi rahat rahat giyemicem kapalıyım sürekli uzun kolmu durayım kendi evimde rahat edemiceksem niye benim evim haksız mıyım eşime istemediğimi söyledim gerçekten bigün öyle bişeye kalkışırsa boşanmayı düşünürüm 3 aylık kızım var eşim 5-6 sene sonra diyor ama o zamanda okula başlşcak kızım servis o bu hep sıkıntı şehirde çalışıp sürekli yakıt parası verene kadar kira versin adam akıllı geçinelim yanlış mıyım?
5-6 sene sonra kim öle kim kala her lafın peşinden böyle koşmayın. He de geç unutur gider

Eşim köyde kaynanamların durduğu yerin alt katını tamir etmeyi düşünüyo asla istemiyorum. Dönüp dolaşıp gideceğimiz yer orası diyo. Kira verene kadar durur yerim onu köyde diyo ama hiç istemiyorum ister istemez rahat olamicam her an tetikte acaba kaynanam kayınpederim kapıya vurur mu bana seslenirler mi rahat rahat giyemicem kapalıyım sürekli uzun kolmu durayım kendi evimde rahat edemiceksem niye benim evim haksız mıyım eşime istemediğimi söyledim gerçekten bigün öyle bişeye kalkışırsa boşanmayı düşünürüm 3 aylık kızım var eşim 5-6 sene sonra diyor ama o zamanda okula başlşcak kızım servis o bu hep sıkıntı şehirde çalışıp sürekli yakıt parası verene kadar kira versin adam akıllı geçinelim yanlış mıyım?
Kaynana yanına oturmak boşanma sebebi.3 aylık bebekle baba evi zor olmaz mı ?

Bir esin, digerini istemedigi herhangi bir seye zorlamasi bosanma sebebidir.

Evlilik bireysellik degildir, ortakliktir.

Neden öyle diyorsunuz arkadaşlar köye gıtmek asıl sorun değil sorun olan kayınvalide ile oturmaktır madem eşin köyde oturmak ıstıyor eyvallah Çek ama aılenden uzak yerde merkezden daha uygun kırada oturabılecegını Öner
Köyde yaşamak zulm değil yada dünyanın sonu değil şuan orada da yerleşim yerleri çarşısı pazarı herseyı var ben merkezde oturuyordum kendı şahsı evım vardı apartmanda ama noldu depremden ötürü köyde müstakıl ev tutmak zorunda kaldık hıcde gocunmadım hcde çıkmayı düşünmüyorum bunun ıcınde asla eşimden boşanmammm kötü yönlendirmeyin …!!!

Neden öyle diyorsunuz arkadaşlar köye gıtmek asıl sorun değil sorun olan kayınvalide ile oturmaktır madem eşin köyde oturmak ıstıyor eyvallah Çek ama aılenden uzak yerde merkezden daha uygun kırada oturabılecegını Öner
Köyde yaşamak zulm değil yada dünyanın sonu değil şuan orada da yerleşim yerleri çarşısı pazarı herseyı var ben merkezde oturuyordum kendı şahsı evım vardı apartmanda ama noldu depremden ötürü köyde müstakıl ev tutmak zorunda kaldık hıcde gocunmadım hcde çıkmayı düşünmüyorum bunun ıcınde asla eşimden boşanmammm kötü yönlendirmeyin …!!!
Siz boşanmazsınız başkası boşanır. Ki her köy aynı şartlara sahip değil. Her şeyden öte kişi köyde yaşamak istemeyebilir. Benimde köyüm var ama gidipte yaşamam yani. 🤷

Herkes köy aşığı ama ha deyince olmuyor o işler. 😁
Benim de köyde 5 milyona içinde sıfır eksiği olan evi yaptıracak param olsa, orada çalıştıracağım işçilerim olsa, başka yerden de gelirim olsa ben de giderim. Bazı fenomenler var böyle giden ama onların yaşadığı evler aşırı lüks, ki kendileri yaptırıyorlar zaten.

Her şeyi bırakıp giden de var, karın tokluğuna yaşayan. Saygı duyarım ama asla istemem

Erkekler ne kadar akılsız. Madem annenin dibinde yasayacaktin niye evlenip birinin başını yaktın.
Köyde yaşamak değil ama kök aile birlikte yaşamak ayrılık sebebi. Sizin mesleğiniz var mı? Eğer varsa çocuk biraz toparlanınca hemen geri dönün mesleğe, yoksa bi iş bulun. Sonunuz orasıymış, sebep? Akilsizliktan.

Haklisiniz,kimse rahat edemeyeceği bir yerde yaşamak istemez. net olarak tavrınızı koyun şimdiden ama 5-6 sene sonrasının konusunu da dert edinmeyin bence. O zamana kadar kim öle kim kala.

Back