Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Köy öğrencileri için
- Konu Sahibi daisy66
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?saol canım bu şekilde düşünmen duyarlı olman bile yeterli bence hiçbişey göndermesen bile düşünce şeklin güzel.
evet tatlım özelden istersen yolayacagım adreesı ve telını veırrısen salı gunu yollıyayım artık:1hug:
evet tatlım özelden istersen yolayacagım adreesı ve telını veırrısen salı gunu yollıyayım artık:1hug:
canım özelden önce sen bana yazsanda ben sana cevap atsam diğer türlü msj atmayı beceremedim
canım özelden önce sen bana yazsanda ben sana cevap atsam diğer türlü msj atmayı beceremedim
canım tamam çzelden mesaj attım zaten özele yaz geleck olan yerı adını telını :enbuyukkk:
Daisy' ciğim bende branş öğretmeniyim hiçköyde çalışmadım ama durumu tahmin edebiliyorum.Bu arada hangi köy bu? hani belki yakınsa daha kolay ulaşabiliriz diye sordum.Bende birşeyler yapmak isterim.Etraftanda toplarım çok mutlu olurum o zaman...
canım yozgatın ilçesinde bi köyde çalışıyorum ben.durumu iyi olanda var ama geneli kötü.taşımalı okulumuz,4-5 köyün çocuğu geliyor,özellikle bugün müdür yardımcımız bi çocuktan bahsetti durumları çok kötüymüş çocuğun babası demişki bu ramazan hiç hurma bile alamadım diye duyunca çok üzüldüm 6.sınıflar yeni olduğu için ancak tanıyoruz,bende giyecek filan ayarlayıp o çocuklara vericem,yani ben illa herkes yardım etsinde demiyorum bi başlık atılmıştı oyuncakları kıyafetleri verecek yer arayanlar vardı bende okuldan bahsettim,çocuğa yapılan yardım gibisi yok.İsteyen arkadaşlar dilediğini gönderebilir.ilgin için teşekkürler.
Merhaba;
Daha önce bir kargo şirketi böyle bir kampanya düzenlemişti ama ben tarihi kaçırmıştım.
O kampanyada her öğrenciye standart zarflar hazırlanıyordu ki zarflar açıldığında bazı öğrenciler daha çok sevinip bazıları üzülmesin diye. Böyle birşey yapabiliriz belki.
Örneğin o kampanyada zarflarda:
- 1 60 sayfa defter
- 1 kitap (seviyelerine uygun)
- 2 kalem
- 1 kırmızı kalem
- 1 kutu kuru boya
- 1diş fırçası
- 1 diş macunu
- 1 lolipop şeker
konuyordu.
Bir de mektup miniklere. Sizin öğrencileriniz ihtiyaçları konusunda bizi yönlendirirseniz böyle standart bir içerik hazırlayalım bence.
Herkes kargoyla yollar.
Size hem minikler adına, hem bu fırsatı bize verdiğiniz için kendi adıma, hem de duyarlığınız için tüm insanlar adına binlerce teşekkür ederim.
Sevgiler.
Daha önce bir kargo şirketi böyle bir kampanya düzenlemişti ama ben tarihi kaçırmıştım.
O kampanyada her öğrenciye standart zarflar hazırlanıyordu ki zarflar açıldığında bazı öğrenciler daha çok sevinip bazıları üzülmesin diye. Böyle birşey yapabiliriz belki.
Örneğin o kampanyada zarflarda:
- 1 60 sayfa defter
- 1 kitap (seviyelerine uygun)
- 2 kalem
- 1 kırmızı kalem
- 1 kutu kuru boya
- 1diş fırçası
- 1 diş macunu
- 1 lolipop şeker
konuyordu.
Bir de mektup miniklere. Sizin öğrencileriniz ihtiyaçları konusunda bizi yönlendirirseniz böyle standart bir içerik hazırlayalım bence.
Herkes kargoyla yollar.
Size hem minikler adına, hem bu fırsatı bize verdiğiniz için kendi adıma, hem de duyarlığınız için tüm insanlar adına binlerce teşekkür ederim.
Sevgiler.
Mesaj yazmak istediğin üyenin isminin üzerine tıkla. Çıkan seçenekler arasından "... kullanıcısına özel mesaj gönder" seçeneğini seç. Mesaj yazabileceğin sayfa açılacaktır. En kısa yolu bu.slm arkadaşlar burdan özel msj nasıl yazılıyor
oğlumun küçülen giysilerini,kitaplarını hazırladım.nasıl ulaştıralım sana.
ben kargoyla yolladım cnanım posta yoluyla da yollayabılırsın a.s.
M
march7
Ziyaretçi
senağlamaöncelikle tebrik ve teşekkür ederek seni geç tanımış olduğum kanısına vardım...ne yazık ki çok kısa bi süre önce elimden gelen yardımı yaptım çocuklarımız için..ama yine de kitap defter kalem türü ufak defek hazırlamak isterim..okul adı yazarsan sevinirim..sanırım burda yazmanın bi sakıncası yok...sevgiler..kaydirigubbakcemile3