• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Köy öğrencileri için

saol canım bu şekilde düşünmen duyarlı olman bile yeterli bence hiçbişey göndermesen bile düşünce şeklin güzel.

Daisy' ciğim bende branş öğretmeniyim hiçköyde çalışmadım ama durumu tahmin edebiliyorum.Bu arada hangi köy bu? hani belki yakınsa daha kolay ulaşabiliriz diye sordum.Bende birşeyler yapmak isterim.Etraftanda toplarım çok mutlu olurum o zaman...

Daisy' ciğim bende branş öğretmeniyim hiçköyde çalışmadım ama durumu tahmin edebiliyorum.Bu arada hangi köy bu? hani belki yakınsa daha kolay ulaşabiliriz diye sordum.Bende birşeyler yapmak isterim.Etraftanda toplarım çok mutlu olurum o zaman...

canım yozgatın ilçesinde bi köyde çalışıyorum ben.durumu iyi olanda var ama geneli kötü.taşımalı okulumuz,4-5 köyün çocuğu geliyor,özellikle bugün müdür yardımcımız bi çocuktan bahsetti durumları çok kötüymüş çocuğun babası demişki bu ramazan hiç hurma bile alamadım diye duyunca çok üzüldüm 6.sınıflar yeni olduğu için ancak tanıyoruz,bende giyecek filan ayarlayıp o çocuklara vericem,yani ben illa herkes yardım etsinde demiyorum bi başlık atılmıştı oyuncakları kıyafetleri verecek yer arayanlar vardı bende okuldan bahsettim,çocuğa yapılan yardım gibisi yok.İsteyen arkadaşlar dilediğini gönderebilir.ilgin için teşekkürler.

Merhaba;
Daha önce bir kargo şirketi böyle bir kampanya düzenlemişti ama ben tarihi kaçırmıştım.
O kampanyada her öğrenciye standart zarflar hazırlanıyordu ki zarflar açıldığında bazı öğrenciler daha çok sevinip bazıları üzülmesin diye. Böyle birşey yapabiliriz belki.
Örneğin o kampanyada zarflarda:
- 1 60 sayfa defter
- 1 kitap (seviyelerine uygun)
- 2 kalem
- 1 kırmızı kalem
- 1 kutu kuru boya
- 1diş fırçası
- 1 diş macunu
- 1 lolipop şeker
konuyordu.
Bir de mektup miniklere. Sizin öğrencileriniz ihtiyaçları konusunda bizi yönlendirirseniz böyle standart bir içerik hazırlayalım bence.
Herkes kargoyla yollar.
Size hem minikler adına, hem bu fırsatı bize verdiğiniz için kendi adıma, hem de duyarlığınız için tüm insanlar adına binlerce teşekkür ederim.
Sevgiler.

oğlumun küçülen giysilerini,kitaplarını hazırladım.nasıl ulaştıralım sana.

slm arkadaşlar burdan özel msj nasıl yazılıyor
Mesaj yazmak istediğin üyenin isminin üzerine tıkla. Çıkan seçenekler arasından "... kullanıcısına özel mesaj gönder" seçeneğini seç. Mesaj yazabileceğin sayfa açılacaktır. En kısa yolu bu.

arkadaşlar ilginiz için teşekkürler,özelden mesaj atarsanız adres verebilirim.çok ilgi olmamıştı üzülmüştüm ama bikaç arkadaş ilgilenmiş inanın çok sevindim duyarlılığınız için.

bayankahkaha paket dün geldi bugün çocuklara dağıttık,teşekkürler,1.sınıflar tokalara çok sevindi.

teşekkürler duyarlı olmakla zaten yapabileceğiniz en güzel şeyi yaptızız,çocuklar ve kendim adıma teşekkür ederiz.

tinkerbelle çok teşekkürler ilginiz için.

senağlamaöncelikle tebrik ve teşekkür ederek seni geç tanımış olduğum kanısına vardım...ne yazık ki çok kısa bi süre önce elimden gelen yardımı yaptım çocuklarımız için..ama yine de kitap defter kalem türü ufak defek hazırlamak isterim..okul adı yazarsan sevinirim..sanırım burda yazmanın bi sakıncası yok...sevgiler..kaydirigubbakcemile3

merhaba, ben yeni katıldım aranıza. ben de gönderebileceğim şeyleri toparlamaya başlayacağım etrafımdakilere de soracağım, en kısa zamanda özelden bilgileri alırım sizden...

teşekkürler kızlar adresi özelden veriyorum,ilginiz için teşekküerler

tinkerbelle pakatinizi aldım teşekkürler

Back