daisy66 paylaşımın için teşekkür ederiz. kk nın melekleri kayıtsız kalmaz söz konusu olan çocuk ve eğitimse.. paketlerimizi kargo ile gönderebilirmiyiz. öncelikli ihtayaçlarınız neler mesela defter kalem vs. kırtasiye paketleri hazırlasak benim bebeğim var kullanılmış çocuk kıyafetleri yok bizde ama ihtiyacı olan çocuklarımıza satın alıp gönderebiliriz. montu botu olmayan öncelikli çocukları burdan duyurabilirsen toplaşıp bişeyler yaparız sanıyorum ne dersiniz arkadaşlar...
ben paylaştıkça paramın bereketinin artığına inanıyorum elimizden geldiğince bişeyler yapalım
bende baştan temel kırtasiye malzemeleri göndermeyi düşündüm. 1 defter,2 kurşunkalem,1 kırmızı kalem, silgi,kalemtraş, cetvel, boya kalemi, kitap, gofret (çikolata belki erir) bunları içeren paketler göndermeyi düşünüyorum çocukların ihtiyacını görür mü? bu sene mektuplu kırtasiye yardımına katılmayıp sizin okula göndereyim diyorum ama kaç çocuk var birisini sevindirirken öbürünü üzmek olmaz. yada mesela bi sınıfta kaç çocuk var en azından her ay bi sınıfa göndersek. aslında burda bi hareketlenme olsa 1 saatte tüm okulu çıkarırız ama niyeyse kayıtsız kalınmış. önümüzdeki aylarda elim biraz daha bollaşacak o zaman ayakkabı mont falan bakarız bişeyler.
arkadaşım senden bir ses çıkmadı siteye giriyorsun ama bana cevap vermiyorsun durum böyle olunca ben gönderimi iptal ettim..
Kızlar madem böyle iyi bir iş tartışmasak olmazmı el birliği ile yoluna girer özelden farketmemiş olabilir belki
yok amacım tartışmak değil aslında. onun da duyarlı bi insan olduğunu biliyorum ben konusunu takip etmemesine üzüldüm. ben ondan cevap gelmeyince her girdiğimde ne zaman siteye girmiş diye baktım. hem kendi konusundan hem özelden hemde başka yazdığı konuya haber bırakmak maksatlı yazmıştım ama sanırım gereksiz mesaj diye silinmiş onu yeni farkettim.
arzuco siteye girip o kuş resmini ve bikaç resim daha gönderen lise son sınıfa geçen ismide yeşim olan yiğenimmiş,benim bundan haberim bile yoktu dün tel de konuşurken söyledi,siteye resim ekleyemediği için komik fotoğraflar bölümüne 2-3 tane resim atmaya çalışmış hatta bikaçı küçük oldu büyük gönderemedim en sonunda güvercin resmini gönderdim dedi,kendisi bu siteyi bilmediği için cilt bakımına filan bakarken mesaj atmak istemişti bende benim adıma yazabileceğini söylemiştim çocukta girip hem onlara bakmış hemde resim filan atmaya çalışmış ok?]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?