• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Köy öğrencileri için

daisy66

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2008
663
4
296
Yozgat
kızlar ben yeni üye sayılırım bu bölüm hakkında çok bilgim yok fakat arkadaşlar kıyafet oyuncak gibi şeyleri nereye bağışlayabiliriz demişler,ben yozgatta köyde çalışan bir öğretmenim,taşımalı okul 3-4 köyün çocukları geliyo.ilköğretimdeyim ve halkın gelir seviyesi genelde düşük fakir öğrencilerimiz çok,dileyen arkadaşlar çocuklarının giymedikleri kıyafet,ayakkabı,mont vs.oyuncak yada kitap roman boya kalemi gibi kırtasiye araçları,okul araçları vs gönderebilirler,erzaktansa bu gibi eşyaların daha faydalı olacağını düşünüyorum çünkü erzak sorun olabilir uzak olduğu için ama bilmiyorum göndermek isteyen olursa o da olur.ilgilenen yada bağış yapmak isteyen arkadaşlar özelden ulaşabilir sanırım öyle yapılıyor değil mi?eğer elimize ulaşan şeyler olursa çocuklra dağıtıp resimlerini sizlerle paylaşabilirm.

pek kimse ilgilenmedi ama çocukları sevindirmek onlara yardım etmekten daha büyük haz alınacak şey yok.yinede sağolun

daisy66 paylaşımın için teşekkür ederiz. kk nın melekleri kayıtsız kalmaz söz konusu olan çocuk ve eğitimse.. paketlerimizi kargo ile gönderebilirmiyiz. öncelikli ihtayaçlarınız neler mesela defter kalem vs. kırtasiye paketleri hazırlasak benim bebeğim var kullanılmış çocuk kıyafetleri yok bizde ama ihtiyacı olan çocuklarımıza satın alıp gönderebiliriz. montu botu olmayan öncelikli çocukları burdan duyurabilirsen toplaşıp bişeyler yaparız sanıyorum ne dersiniz arkadaşlar...
ben paylaştıkça paramın bereketinin artığına inanıyorum elimizden geldiğince bişeyler yapalım

daisy66 paylaşımın için teşekkür ederiz. kk nın melekleri kayıtsız kalmaz söz konusu olan çocuk ve eğitimse.. paketlerimizi kargo ile gönderebilirmiyiz. öncelikli ihtayaçlarınız neler mesela defter kalem vs. kırtasiye paketleri hazırlasak benim bebeğim var kullanılmış çocuk kıyafetleri yok bizde ama ihtiyacı olan çocuklarımıza satın alıp gönderebiliriz. montu botu olmayan öncelikli çocukları burdan duyurabilirsen toplaşıp bişeyler yaparız sanıyorum ne dersiniz arkadaşlar...
ben paylaştıkça paramın bereketinin artığına inanıyorum elimizden geldiğince bişeyler yapalım

teşekkürler,bende çocuklar için elimden geleni yapıyorum çünkü onları sevindirmek bambaşka bişey.canım kıyafet,kırtasiye malzemeleri,bot,mont,boya kalemleri ,kitap vs.bumların hepsi olur.kargoyla gönderebilirsiniz tabi.

bende baştan temel kırtasiye malzemeleri göndermeyi düşündüm. 1 defter,2 kurşunkalem,1 kırmızı kalem, silgi,kalemtraş, cetvel, boya kalemi, kitap, gofret (çikolata belki erir) bunları içeren paketler göndermeyi düşünüyorum çocukların ihtiyacını görür mü? bu sene mektuplu kırtasiye yardımına katılmayıp sizin okula göndereyim diyorum ama kaç çocuk var birisini sevindirirken öbürünü üzmek olmaz. yada mesela bi sınıfta kaç çocuk var en azından her ay bi sınıfa göndersek. aslında burda bi hareketlenme olsa 1 saatte tüm okulu çıkarırız ama niyeyse kayıtsız kalınmış. önümüzdeki aylarda elim biraz daha bollaşacak o zaman ayakkabı mont falan bakarız bişeyler.

bende baştan temel kırtasiye malzemeleri göndermeyi düşündüm. 1 defter,2 kurşunkalem,1 kırmızı kalem, silgi,kalemtraş, cetvel, boya kalemi, kitap, gofret (çikolata belki erir) bunları içeren paketler göndermeyi düşünüyorum çocukların ihtiyacını görür mü? bu sene mektuplu kırtasiye yardımına katılmayıp sizin okula göndereyim diyorum ama kaç çocuk var birisini sevindirirken öbürünü üzmek olmaz. yada mesela bi sınıfta kaç çocuk var en azından her ay bi sınıfa göndersek. aslında burda bi hareketlenme olsa 1 saatte tüm okulu çıkarırız ama niyeyse kayıtsız kalınmış. önümüzdeki aylarda elim biraz daha bollaşacak o zaman ayakkabı mont falan bakarız bişeyler.

saol canım okulumuz da toplam 200 öğrenci var.ben elimden geldiğince yardım etmeye çalışıyorum,bu sitede yeni sayılırım,görünce yazmak istedim,canım yardım gelince durumu iyi öğrencilere değilde çok kötü durumda olanlar var onlara veriyoruz,geçen eşimin hiç gi6ymediği kıyafetleri ayırdım ve 8 .sınıf tan bi öğrenciye verdim,küçüklerin genelde boya kalemleri vs eksik oluyor,bir kalem le bile çpk mutlu oluyor çocuklar ,o yüzden merkeze ya da başka okullara gitmiyorum imkanım olmasına rağmen,ben ingilizce öğretmeniyim ama bırakmak istemiyorum çocukları,her ne kadar bakımsız da olsalar çoğu şeyden yoksun da olsalar çok seviyorum onları.ilginiz için teşekkürler,

ok o zaman imkanlar dahilinde karışık bi koli hazırlıyım ben kimin neye ihtiyacı olursa sen dağıtırsın. :)

arkadaşım senden bir ses çıkmadı siteye giriyorsun ama bana cevap vermiyorsun durum böyle olunca ben gönderimi iptal ettim..

arkadaşım senden bir ses çıkmadı siteye giriyorsun ama bana cevap vermiyorsun durum böyle olunca ben gönderimi iptal ettim..

siteye giremedim çünkü bilgisayarın ekran kartında bi problem vardı 2,3 gün onarımdaydı.daha yeni geldi.sen gönderimini iptal edebilirsin ben kimseden zorla bişey istemiyorum zaten yardımda bulunmak isteyenler olursa diye söyledim,bir şeyin nedenini anlamadan hemen yargılamazsak daha sağlıklı olur,siteye giremedim cevap yazamadım diye göndermiycem demişsiniz ama siteye neden giremediğimi düşünmeden yazmışsınız.Yinede ilginiz için teşekkürler

arkadaşım benim mesajımdan sonra 2 gün siteye girdiğin mesajlar yazdığın profilinden belli oluyor. şöyle diyim bi tane güvercinli mesaj göndermişsin ben ondan önce sana yazdım hadi bu akşam özel kaldırıldı buraya da yazdım yardım istediğin diğer topiğede. başka bir yardım konusu açıldı orda senden bahsettim sanada özelden bunu söyledim 2 gün önce.siteye giriyorsun ama açtığın konuyu takip etmiyorsun. bilip bilmeden konuşmam ben ..

Kızlar madem böyle iyi bir iş tartışmasak olmazmı el birliği ile yoluna girer özelden farketmemiş olabilir belki

Kızlar madem böyle iyi bir iş tartışmasak olmazmı el birliği ile yoluna girer özelden farketmemiş olabilir belki

yok amacım tartışmak değil aslında. onun da duyarlı bi insan olduğunu biliyorum ben konusunu takip etmemesine üzüldüm. ben ondan cevap gelmeyince her girdiğimde ne zaman siteye girmiş diye baktım. hem kendi konusundan hem özelden hemde başka yazdığı konuya haber bırakmak maksatlı yazmıştım ama sanırım gereksiz mesaj diye silinmiş onu yeni farkettim.

başka biyardım konusunda da kendisinden bahsetmiştim.bunuda özelden bildirdim.
http://www.kadinlarkulubu.com/kullanilmayan-bebek-esyalari-t213873/index.html

daisy66 çocukları sevindirmeye çalışırken senin kalbini kırmak istememiştim kırıcı olduysam özür dilerim a.s.

yok amacım tartışmak değil aslında. onun da duyarlı bi insan olduğunu biliyorum ben konusunu takip etmemesine üzüldüm. ben ondan cevap gelmeyince her girdiğimde ne zaman siteye girmiş diye baktım. hem kendi konusundan hem özelden hemde başka yazdığı konuya haber bırakmak maksatlı yazmıştım ama sanırım gereksiz mesaj diye silinmiş onu yeni farkettim.

arzuco siteye girip o kuş resmini ve bikaç resim daha gönderen lise son sınıfa geçen ismide yeşim olan yiğenimmiş,benim bundan haberim bile yoktu dün tel de konuşurken söyledi,siteye resim ekleyemediği için komik fotoğraflar bölümüne 2-3 tane resim atmaya çalışmış hatta bikaçı küçük oldu büyük gönderemedim en sonunda güvercin resmini gönderdim dedi,kendisi bu siteyi bilmediği için cilt bakımına filan bakarken mesaj atmak istemişti bende benim adıma yazabileceğini söylemiştim çocukta girip hem onlara bakmış hemde resim filan atmaya çalışmış ok?]

ayrıca bahsettiğim yiğenim bursa da oturuyor bundan haberimin olmamsıda gayet normal,bilgisayarımdaki problemide gidredik zaten şu an siyteye giren benim,yiğenimde üye olmuş zaten,

kızlar bikaç kişi ilgilenirim dedi ama ses çıkmadı henüz,öğrenciler için kıyafet okul malzemeleri hatta gıda bile olabilir?sonuçta bunlar fakir öğrenciler için bir silgi,1 paket makarna bile sevindirir çocuk kalplerini.ilgilenen olursa özelden de mesaj atabilir,elinde bu gibi fırsatlar olup nereye yardım etsem diye düşününlere bir alternetif benimki.

hadi hanımlar yokmu bu okula yardım edecek kimse daisy canım devamlı güncel tutalım bu sayfayı elbettekı yardım edecek bırılerını buluruz ben ancak kendıme gelbıldım kolımı hazuırlamya basladım bıle hadı bayanlarrrrrrr daisy yollaycagımız adresı yazarsan herkes memnun olur hadı canım :)

saol canım,ben köy okulundayım oraya kargo gelmiyor,eğer yardım etmek isteyen olursa ben adres vericem gelen yardımlarıda öğretmen arkadaşlarla dağıtırız,çünkü durumu iyi olanlara değilde fakir çocuklara veriyoruz.ben yardım yapmak isteyipte nereye yapabilirim diye düşünen arkadaşlar varsa onlara fikir vermek için bizim okuldan bahsettim çünkü zor durumda olan öğrencimiz çok,ayrıca çocuk sevindirmek bambaşka bişey,1 çşekerle kalemle mutlu olan binlerce çocuk var,1 paket meyva suyuna hasret birsürü çocuk var görüyorum yemek dağıtılırken üzülüyorum,aslında gıda yardımıda düşündüm fakat kargoyla gelirmi bilmiyorum gerçi kuru gıdada sorun olmaz sanırım makarna çay vs gibi,bilmiyorum ilgilenen arkadaş olursa gönlünden kopanı gönderebilir ne göndermek isterse,ben zaten çocuklar için elimden geleni yapıyorum mutlu oluyorumda.

canım bir çocuk sevindirmek kadar güzel birşey varmı onların gözlerindeki o ışıltıyı görmek bende çok mutlu oluyorum ahhh elimde çokolsada yapabilsem ben kolımı evın ortasına koydum ne bulursam atıyorum hanı ondan bundan hatırlamısın polyannanın çuvalı gibi içinden herşey cıkabılır işten cıkmamış olsaydım daha çok olurdu yardımlarım ögrencılerımd eduyarlıydı bu konuda ama ksımet artık az çok birşeyler yapacaz artık merak etme

Back